11.8.10

Επιχειρούμενη “καπηλεία” του αγωγού από Καλογερόπουλο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρούμενη “καπηλεία” του
αγωγού από Καλογερόπουλο!

“ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ”


Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του “Ενιαίου Αποχετευτικού Συνδέσμου Συμπολιτείας - Ερινεού” (στον οποίο ωστόσο τροποποιητικά συμμετέχουν Αιγείρα – Ακράτα – Διακοπτό) και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως προς την κατασκευή του συλλεκτήριου αγωγού που θα συνδέει όλη την Αιγιάλεια με τον Βιολογικό Καθαρισμό του Αιγίου, για την σωστή διάθεση και διαχείριση των λυμάτων, ο Δημοτικός Συνδυασμός “Αιγιάλεια – Νέα Εποχή” έχει να επισημάνει τα εξής:

“Σε μία τόσο σημαντική χρονική στιγμή υλοποίησης του - τεραστίας σημασίας – έργου ύψους 60 εκατ. ευρώ περίπου, ο Δήμαρχος Συμπολιτείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ενιαίου Συνδέσμου,  θεώρησε πρέπον να ισοπεδώσει επικοινωνιακά την συλλογική, επίπονη, επίμονη, και πολυετή προσπάθεια των δημοτικών αρχών όλης της Αιγιάλειας, προβάλλοντας προκλητικά, με στημένες φωτογραφήσεις και δημοσιεύματα σε τοπικά ΜΜΕ, το έργο, ως επίτευγμά του!
Δεν είναι τυχαίο πως οι πολυτείς αγώνες των δημάρχων Αιγίου, Ερινεού, Διακοπτού, Ακράτάς και Αιγείρας, σήμερα εμφανίζονται – χωρίς ίχνος σεβασμού προς τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες που τόσο επικαλείται ο ίδιος – ως “προίκα του κ. Καλογερόπουλου προς τη μάχη των εκλογών” όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος διέδωσε και διαβάσαμε σε ΜΜΕ.
Το έργο, για το οποίο έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό οι δήμαρχοι και οι πρώην Περιφερειάρχες κ. Παναγιώτης Καββαδάς και Σπύρος Σπυρίδων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπαίνει σε μία παλαιοκομματική και μικροπολιτική νοοτροπία, ψεύτικη κατ’ ουσίαν και “θύμα” μιας προσωπικής προεκλογικής καπηλείας ενός και μόνο υποψηφίου δημάρχου, που έχει μάθει να φωτογραφίζεται με επίπλαστο ύφος… “δημάρχου των έργων”!
Τελικά ο κ. Καλογερόπουλος όπου θέλει είναι μπροστά και λαλίστατος, κι όπου δεν τον συμφέρει (όπως π.χ. θέμα ΧΥΤΑ Παπανικολού, Αιγείρας, Κατάχρηση Δήμου Συμπολιτείας, απόκρυψη κομματικής ταυτότητας ΠΑΣΟΚ) δεν λέει λέξη. Κρύβεται από την κοινωνία και πιστεύει πως έτσι θολώνει τα νερά! Δεν θα το επιτρέψουμε εμείς”. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην το επιτρέψετε παιδιά...

Το αποχετευτικό θα το αφήσετε να το φτιάξουν ή πρέπει να περιμένουμε να ανεβείτε στην εξουσία για να χ@σ@@μ@;;;

Καπηλείες και βλακείες...Άντε να δούμε τι άλλο...