22.8.10

Μια απάντηση από τον κ. δήμαρχο Καλαβρύτων , Αστυνομία και τον κ. Βαζέο

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Να μας πουν στα Καλάβρυτα – Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων … με ποια κριτήρια προσλαμβάνουν κόσμο ? Αξιοκρατία κ. Λαζουρα .

Ας βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση η Αστυνομία που βρίσκονται οι έρευνες για την ληστεία ?

Ο κ. Βαζέος να μας ενημερώσει τι γίνεται με τον πατέρα της Παπαδάτου και τα χρήματα που έκλεψε όταν ήταν υπεύθυνος καταστήματος.

Ποιος ήταν ο μισθός και ποια ή αποζημίωση που έλαβαν τα τρία άτομα που έδιωξαν από το χιονοδρομικό.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΒΑΖΕΟΣ ΝΑ τους ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

ΝΤΡΟΠΗ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΝΤΡΟΠΗ Κ. ΛΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΑΤΕ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ

Α Π Α Ν Τ Η Σ Τ Ε ….. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο κάθε παπάρας, μηδενός εξαιρουμένου, έχει το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου ώστε να μπορεί να δημοσιεύει την κάθε παπαριά που του κατεβαίνει στο μυαλό, ανώνυμα φυσικά, μέσα από το συγκεκριμένο blog, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση.
Άλλωστε αυτό ακριβώς είναι τα blogs. Και όποιος περιμένει έγκυρη και διασταυρωμένη ενημέρωση από Blog είναι και αυτός παπάρας !
Ν.Α.Β.

Ανώνυμος είπε...

Ν.Α.Β Τον εαυτό σου φίλε που τον βάζεις ? Λες να φωνάζει ο κόσμος κατά λάθος. Στο χωριό μου λένε … Όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά !!!
Ξέχασαν στο χρηματοκιβώτιο χρήματα , έκλεβε τις εισπράξεις από το κατάστημα ενοικιάσεων και εσύ το βλέπεις τυχαίο …
Φίλε όταν δέχεσαι καταγγελίες μην σε πιάνει πανικός αλλά προσπάθησε να απαντήσεις. Μάλλον δεν σου τα είπαν σωστά πώς να απαντήσεις τις καταγγελίες.
Τελικά δώσε μας στοιχεία σε μια παλιότερη καταγγελία σου ( Επειδή έχει μαθευτεί για τις «απαλλοτριώσεις» πετρελαίου στις οποίες ορισμένοι επιδέξιοι επιδίδονταν από τα αποθέματα του χιονοδρομικού (και ένα σωρό άλλων υλικών και αναλωσίμων) επί σειρά ετών άνευ τιμωρίας. ) Είδες Ν.Α.Β σε blog έκανες καταγγελίες ….. Φιλιά πολλά !!! Ελπίζω να πήρες κάρτα σε προσφορά να κάνεις ski φέτος. Μόνο 150,00€

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, βασικά η μαμά μου μου έχει πει να μην πιάνω κουβέντα με αγνώστους !!!
Ααα και μην ξεχάσω, το όνομά μου είναι Παρθένα Δημοκρατικού και είμαι η καινούργια γραμματέας του ΘΒ !!!
Εκπληξηηηη Φιλάκια πολλά.

ΥΓ. Καρτούλες πήρα και όχι μόνο μία. Για να κάνω μουαγιέν στις περσινές μου !