25.8.10

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ. 

Η ΣΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ. Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ? ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ? 

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ?

Η ΣΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ, Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ‘ΠΑΝΤΑ’. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. 

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ‘ΞΕΧΑΣΕΙ’. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ. 

ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ Ο ΤΕΤΟΚΑΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙ ΠΟΛΚΑ, ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ Ο ΒΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΤΣΙΡΩΝΗ.

ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΤΣΙΡΩΝΗ. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ? ‘Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ? 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ Η ΤΣΙΡΩΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΑΙΟ ‘ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ’ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μήπως ικανός αυτός ο οποίος δημοσίευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα να φανερώσει το όνομά του ή μήπως καλύπτεται από τρίτους οι οποίοι έχουν ως μοναδικό τους στόχο τη στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων παρουσιάζοντας ανθρώπους και καταστάσεις λέγοντας αποκλειστικά και μόνον ψέμματα ???