8.8.10

Ο ΧΡΥΣΟΣ, ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

3 σχόλια:

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

Τι μας ενδιαφέρει το χρήμα τώρα? Άλλα μας ενδιαφέρουν τώρα. Εμένα με ενδιαφέρει η ΧΟΥΝΤΑ του Καραφωτιά και οι εκβιαστικές και εκφοβιστικές ενέργειες του Γούσα του Περικλή και του Μιχαλόπουλου στην τοπική Ν.Δ. και το απαρράμιλο βρισίδι υπονόμου που έριξε ο Μιχαλόπουλος στον Μαζαράκη επειδή ο άνθρωπος μίλησε για τα χρήσματα και ενοχλήθηκε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας με τον συνδοιασμο του Δημητράκη Τριανταφυλλόπουλου κ.Μιχαλόπουλος. Η συνέχεια της παράταξης Καραφωτιά εξελίσεται σε χούντα εκφοβισμού των ανταρτών της Ν.Δ. με φρούραρχο τον Δημητράκη Τριανταφυλλόπουλο, λοχαγό τον Μιχαλόπουλο, ταγματάρχη τον Περικλή και φυσικά Στρατηγό τον Απόστολο Καραφωτιά που στο πέρασμά του ισοπέδωσε στην κυριολεξία και στην πραγματικότητα το Αίγιο και το παραλιακό του μέτωπο. ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

sleeper Άνοιξε ένα θεματάκι για την χούντα τώρα που το θέμα καίει και μαζί μ'αυτό καίγονται στην Ανδρέου Λόντου μήπως δεν υπάρξει διάδοχος του ΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ της πόλης μας.

Ανώνυμος είπε...

Να μην υπάρξει διάδοχος δεν γίνεται...το θέμα είναι ποιο λαμόγιο θα είναι, πόσα λεφτά θα φάει, πόσοι και ποιοι είναι οι νταβατζήδες του κτλ.

Το θέμα με τη Χούντα μάλλον άστοχο είναι...