5.8.10

Είσαι δεξιά ; Πάρε μια μετάθεση από τον Πύργο στο Αίγιο μπας και στρώσεις...

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις διώξεις των "αντιφρονούντων" σα να μην πέρασε μια μέρα από το 1981. Διαβάστε τι έκαναν σε υπάλληλο στον Πύργο επειδή τόλμησε να είναι ΝΔ και στη συνέχεια δείτε τι γινόταν στην συγκεκριμένη ΔΟΥ και θα καταλάβετε γιατί και ποιοι κανόνισαν να τη διώξουν:


«Με αφορμή την μετάθεση της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ. Πύργου κ. Ρουμπίνης Στυλιανοπούλου στη Δ.Ο.Υ. Αιγίου, ως υποδιευθύντριας στο τμήμα φορολογίας εισοδήματος, η ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας συνεδρίασε χθες εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα: Να καταγγείλει απερίφραστα την περίπτωση αυτή, που στην ουσία συνίσταται σε απροκάλυπτη πολιτική δίωξη της κ. Στυλιανοπούλου. Παρά τις στομφώδεις και μεγαλόστομες διακηρύξεις του κ. Πρωθυπουργού περί αντικειμενικότητας και ανοιχτής διακυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παραμένει δέσμιο του αμαρτωλού του παρελθόντος. Φαίνεται πως βιώνουμε ξανά την αλήστου μνήμης εποχή των ‘‘πρασινοφρουρών’’.


Η απερχόμενη διευθύντρια της ΔΥΟ Πύργου, αμερόληπτη, αντικειμενική και άκρως επιτυχημένη, κατετάγη τρίτη στο νομό και έβδομη στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 3839/2010 για την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και το σύστημα μοριοδότησης. Αλήθεια, πού βρίσκουν εφαρμογή οι διατάξεις του νόμου αυτού; Μια γυναίκα με έντονη συνδικαλιστική δράση,(Nομαρχιακή Σύμβουλος και νυν Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Πύργου Ηλείας μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενώ παράλληλα συνυπηρετούσε με το σύζυγό της στο νομό, οδηγείται σε επαγγελματική, οικονομική, κοινωνική και ηθική εξόντωση. Οι κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εφόσον εξακολουθήσουν να εφαρμόζουν τέτοιου είδους πρακτικές θα μας βρουν απέναντι τους.


Ο Ηλειακός λαός βγάζει τα συμπεράσματά του.

ΝΕ ΝΔ Ηλείας»


Διαβάστε και το παρακάτω άρθρο της Ελευθεροτυπίας και θα καταλάβετε γιατί την έδιωξαν σε αντίθεση με όλους τους παρακάτω που θα την βγάλουν για άλλη μια φορά καθαρή αφού έφαγαν την προϊσταμένη τους:

«ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ...ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ...ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ... ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 4.8.2010


Την ώρα που η κυβέρνηση μέσω αβάσταχτης φορολογίας και περικοπών στους μισθούς ζητά από τους πολίτες να «ματώσουν» προκειμένου να βγει η χώρα μας από την οικονομική κρίση , κάποιοι επίορκοι εφοριακοί υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ Πύργου Ηλείας βρίσκονται στο στόχαστρο των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών λόγω της προκλητικής και παραβατικής τους συμπεριφοράς .

Για τις δραστηριότητές τους είναι πλήρως ενημερωμένες οι αρμόδιες υπηρεσίες και πηγές του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι εκτός από την πειθαρχική τους δίωξη αναμένεται να λογοδοτήσουν και στη Δικαιοσύνη καθώς οι σχετικοί φάκελοι θα διαβιβαστούν για τα περεταίρω στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου αφού σε κάποιες από τις περιπτώσεις υπάρχουν υπόνοιες για την διακίνηση μαύρου χρήματος.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο έλεγχος των αρμοδίων υπηρεσιών ανέδειξε τις εξής χαρακτηριστικές περιπτώσεις :
Δυσανάλογη περιουσια...
1) Εφοριακός υπάλληλος με σημαντικό πόστο στην υπηρεσία του παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μεγάλα περιουσιακά στοιχεία δυσανάλογα με τον μισθό τον δικό του και του συζύγου του με αγορές ακόμη και σε πανάκριβες τουριστικές περιοχές –φιλέτα της Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής . Μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού , μέσω του κόλπου των άτυπων δωρεών από συναδέλφους του που προφανώς ήταν εικονικές ! δήλωσε στη φορολογική του δήλωση ότι συγκέντρωσε το ποσό των 100.000 ευρώ περίπου με το οποίο αγόρασε οικόπεδο σε κεντρικό σημείο του Πύργου εντός του οποίου ανέγειρε τριώροφη οικοδομή εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων…μέσα σε χρόνο ρεκόρ!


2) Εφοριακός υπάλληλος της Δ.Ο.Υ Πύργου διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο ότι παρενέβη στις φορολογικές του δηλώσεις σε βάθος χρόνου 10 ετών ! και με τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις επιχείρησε να διαγράψει τόκους δανείων πρώτης κατοικίας , ιατρικά και δωρεές που είχε χρησιμοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να προσκομίσει τα ανάλογα παραστατικά προκειμένου να έχει μειωμένη φορολογία και κυρίως επιστροφή φόρου ! Η ενέργειά του χαρακτηρίζεται από τους αρμόδιους ως ποινικό αδίκημα.

3) Υπάλληλος της Δ.Ο.Υ Πύργου διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται στην παράνομη θεώρηση φορολογικών στοιχείων της πρώην αντιδημάρχου του Πύργου και δικηγόρου στο επάγγελμα η οποία όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» δεν είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση τα πέντε τελευταία χρόνια ενώ ασκούσε κανονικά το επάγγελμά της ως δικηγόρος. Σε βάρος του υπαλλήλου διατάχθηκε ΕΔΕ ενώ δόθηκε εισαγγελική εντολή για την διερεύνηση των περιουσιακών του στοιχείων.

4) Άλλος εφοριακός υπάλληλος κατηγορείται ότι χορήγησε παράνομα φορολογική ενημερότητα σε συνταξιούχο στρατιωτικό που δεν υπέβαλε φορολογική δήλωση τα πέντε τελευταία χρόνια.


5) Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπάλληλοι στην ίδια Δ.Ο.Υ δήλωναν στις φορολογικές τους δηλώσεις επί σειρά ετών ψευδώς ότι είχαν προστατευόμενα μέλη και ότι συγκατοικούσαν μαζί τους με σκοπό να έχουν μειωμένη φορολογία κ επιστροφή φόρου.
6) Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου Οικονομικών μετά από πρόσφατο έλεγχο στη Δ.Ο.Υ Πύργου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η πλειονότητα των υπαλλήλων που εργάζεται σε αυτή κατά παράδοξο τρόπο, επί σειρά ετών δεν αποστέλλουν για εκκαθάριση τι φορολογικές τους δηλώσεις στο ΚΕΠΥΟ όπως όφειλαν αλλά την εκκαθάριση την έκαναν στην Δ.Ο.Υ Πύργου με σκοπό να αποφύγουν τον έλεγχο από το ΚΕΠΥΟ για τις επιστροφές φόρου που τους αναλογούσαν άνω των 1.500 ευρώ…
nodaros@enet.gr

mnodaros.blogspot.com»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως παιδιά, από μια πλευρά καλοδεχούμενη η κυρία...

Μακάρι να βρει και τα δικά μας τα λαμόγια...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΡΓΑΤΟΜΗΤΕΡΑ ΞΗΡΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΙΟΣΚΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ;)ΣΤΗ ΔΕΗ,ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ,ΔΝΤ.....