2.9.10

ΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΕΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΧΑΣΑΠΗ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΚΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΚΚΟΤΗ, ΣΤΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ.

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΚΙ? 

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΤΣΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΟΚΚΟΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΙ ΑΞΙΑΣ 100.000 ΕΥΡΩ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ο ΚΟΚΚΟΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΧΑΣΑΠΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ? 

ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ? 

Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟ? 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ‘ΕΜΠΕΙΡΟΣ’ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΘΥΜΙΟΣ ΒΑΖΕΟΣ ‘ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ’ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ. 

Ο ΒΑΖΕΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ‘ΓΝΩΣΤΗ’ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΩΣ ΠΥΛΑΛΑ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ‘ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. 

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΑΡ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. 

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. 

ΜΗΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ? 

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΗΨΙΟΥΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ. 

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ‘ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ’ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ(Σ). ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. 

ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: