19.9.10

Α.ΔΗ.Π το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου Δήμαρχου Καλαβρύτων Χρηστου Παπαδάτου

Α.ΔΗ.Π  το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου Δήμαρχου Καλαβρύτων  Χρηστου Παπαδάτου και από ότι φαίνεται κάτι νέο αρχίζει να γεννιέται μετά από πολλά χρόνια στα Καλάβρυτα και στο διευρυμένο πλέον δήμο.

Κάτι νέο το όποιο τυγχάνει μέχρι στιγμής της εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του Δήμου Καλαβρύτων . Μια εκτίμηση η όποια προέρχεται από την πεποίθηση του κόσμου ότι αυτός ο νέος Δημοτικός Συνδυασμός θα μπορέσει να βγάλει τον τόπο από το τέλμα και την απαξίωση που περιήλθε τα τελευταία χρόνια


Άνθρωποι κάθε ηλικίας , άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο, άνθρωποι με σεβασμό στον συνάνθρωπο, πέρα από οποιεσδήποτε κομματικές ταυτότητες  αγκαλιάζουν αυτήν την προσπάθεια με σθένος και αποφασιστικότητα και με μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Παπαδάτου.


Στην προσπάθεια αυτή η συμμέτοχη των πολιτών του διευρυμένου Δήμου Καλαβρύτων είναι απαραίτητη για να αλλάξει αυτό το γκρίζο τοπίο που επί χρόνια κατακλύζει το δήμο μας.


Αυτό το νέο που γεννιέται δεν είναι τίποτα άλλο  από την αισιοδοξία, την ηθική , την αξιοκρατία, την συμμετοχή, την αξιοπρέπεια και την διαφάνεια  . Αρχές τις οποίες πρεσβεύει η Α.ΔΗ.Π και επικροτεί. '
Έφτασε η ώρα πλέον που όλοι εμείς οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου Καλαβρύτων θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και θα πρέπει να  επιλέξουμε ανάμεσα στα παραπάνω η στο  τέλμα και την απαξίωση 
Η επιλογή είναι δική μας ..


Ο δρόμος είναι ένας. Και είναι μονόδρομος

2 σχόλια:

Kalavritinos είπε...

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.
Ο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Α.ΔΗ.Π

Kalavritinos είπε...

καλη τυχη στο νεο συνδιασμο, απλα να τηρησει τις υποσχεσεις που δινει και να ξεχασει το παρελθον, που πολλοι απο τους υπψηφιους εχουν.
Να ενωσει ολους τους πολιτες και να μην φροντισει μονο τα συμφεροντα των υποψηφιων.
Οι ελευθεροι πολιτες να επιλεξουν τους ικανους και τους μορφωμενους απο το συνδυασμο και οχι τους αγραμματους
Καλη επιτυχια