3.9.10

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΗ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Επιτέλους θα ήθελα να μας ξεκαθαρίσει ο κκ Θεοδωρακόπουλος αν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ή ως συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ ή ως ότι άλλο νομίζει . Επιτέλους θα πρέπει ο καθένας μας να γνωρίζει πως κατεβαίνουν οι υποψήφιοι για να ξέρει και τι ψηφίζει............   και οι υποψήφιοι ασ έχουν το θάρρος των επιλογών τους και να μην κρύβονται πίσω από το δακτυλό τους............. επίσης ας μας αρχίσουν να μας λένε τι θα κάνουν με τα προβλήματα του Αιγίου 'οπως τα σκουπίδια????????

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί να σας ξεκαθαρίσει ο Θεοδωρακόπουλος ταλαίπωροι..., που θέλετε και στάμπα για να ψηφίσετε, τρομάρα σας...

Είναι φως φανάρι πως 4-5 επιτέλους έντιμοι, που ασχολούνται ιδιαίτερα με τα κοινά, παραμέρησαν τις πολιτικές τους διαφορές και πεποιθήσεις κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια μπας και σωθεί τούτος ο τόπος...

Αν όλο το ψηφοδέλτιο είναι καθαρό και εννοώ αν δεν βάλουν μέσα στις λίστες τους λαμόγια.., θα βγουν περίπατο να μου το θυμηθείτε...


Το θέμα των σκουπιδιών συμφωνώ πως είναι ένα από τα σοβαρότερα θέματα που οφείλει να αντιμετωπίσει και να λύσει η νέα δημοτική αρχή, αλλά το θέμα αυτό απαιτεί πρώτα από όλα τη μέγιστη δυνατή βοήθεια απ' τον καθένα μας...
Στη γειτονιά μου μόνο λες και ζουν αγρίμια.., να δείτε πως και που αποθέτουν τα σκουπίδια τους, όπου βρουν, τα τέρατα!!!

Το θέμα των σκουπιδιών απαιτεί προτίστως βεβαίως παιδεία, αλλά θα απαιτήσει και δουλειά και έρευνα και ενιαίο σχεδιασμό και ειδικούς ίσως επιστήμονες. Τέλος Θα απαιτήσει ανοιχτά μυαλά αλλά και την οποιαδήποτε ιδέα, οποιουδήποτε, να τεθεί ανοιχτά στο κοινό και στο τραπέζι.

Κομμάτι δύσκολο ε...
Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

O κος Θεοδωρακόπολος κατεβαίνει με καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα χωρίς τόσο καιρό να θέλει να εκμαιεύσει ή να επιδιώξει ουδεμία κομματική στήριξη. Αυτό τον τιμά ως άνθρωπο της αυτοδιοίκησης στην οποία προσφέρει επί πολλά συναπτά έτη τις υπηρεσίες του. Μαζί του γνωρίζω ότι είναι επιφανή στελέχη με την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτείται στο νέο δήμο που θα δημιουργηθεί με την εφαρμογή σχεδίου Καλλικράτης. Επίσης μαζί του είναι και αρκετοί νέοι άνθρωποι με σημαντική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή συνθέτοντας ένα πάζλ που το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί εγγύηση για τους κατοίκους της Αιγιάλειας. Θεωρώ ότι έχει το πλεονέκτημα απέναντι των άλλων "πολυδιαφημισμένων" κατά παραγγελία συνδυασμών στο να πετύχει και να ασκήσει χρηστή διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

H εντομότητα των στελεχών του είναι δεδομένη. Αυτό είναι το πρώτο θετικό στοιχείο του συνδυασμού με επικεφαλή τον Θεοδωρακόπουλο. Και αυτό πρέπει να αξιολογήσει ο κόσμος της Αιγιάλειας και να μην παρασυρθεί από τα ωραία μεγάλα λόγια έταιρου υποψήφιου δημάρχου που είναι κάτω του μετρίου σε ανάστημα και σε όραμα για την Αιγιάλεια.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία...μ' αρέσει που μπαίνουμε σε συζητήσεις ουσίας.

ΟΜΩΣ

Φράσεις σαν κι αυτές:

"4-5 έντιμοι, που ασχολούνται ιδιαίτερα με τα κοινά, παραμέρησαν τις πολιτικές τους διαφορές και πεποιθήσεις κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια μπας και σωθεί τούτος ο τόπος..."

"O κος Θεοδωρακόπολος κατεβαίνει με καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα χωρίς τόσο καιρό να θέλει να εκμαιεύσει ή να επιδιώξει ουδεμία κομματική στήριξη"

δεν μπορούν να λέγονται σοβαρά

...και εξηγούμαι:

1. Οι άνθρωποι του συνδιασμού είναι καιρό στην πολιτική...δεν είναι οι νέοι σωτήρες...αν είχαν σκοπό να κάνουν κάτι σοβαρό θα το είχαν κάνει τόσα χρόνια...αντί αυτού όλοι ξέρουμε τα προβλήματα που όχι μόνο δεν έλυσαν αλλά δημιούργησαν κι όλας.

2. Το ψηφοδέλτιο δεν είναι "καθαρό" εκ των πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να γνωρίσουμε άλλους υποστηρικτές...φτάνουν αυτοί που ξέρουμε.

3. Το μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια δεν είναι ότι ο καθένας πετάει τα δικά του όπου βρει ή ότι παίρνεις τηλ. το Δήμο να έρθει να τα μαζέψει και σε γράφουνε λόγω "φόρτου εργασίας". Το μεγάλο πρόβλημα είναι η κατασκευή σωστών ΧΥΤΑ και γενικώς συστημάτων διαχείρησης...αυτό ναι μεν θέλει παιδεία αλλά πρωτίστως θέλει και ανθρώπους που αντί να ζητάνε μίζες ανά κιλό θα ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα. Βέβαια, αφού δεν πάει κανένας φυλακή, βολεύονται οι ίδιοι αλλά και σημαντικότερο οι νταβατζήδες τους γιατί να γίνει κάτι; Σχετικό είναι και το 1.

4. Ανοικτά μυαλά ναι...αλλά να συνοδεύονται με κλειστές τσέπες...αλλιώς ας είναι κλειστά και τα μυαλά και όλα. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλη αύξηση των Δημοτικών Τελών για "Αναπλάσεις" και τα συναφή.

5. Όταν για πολλά χρόνια ζητάς τη στήριξη της ΝΔ και δεν την παίρνεις, τι θα κάνεις; Θα συνεχίσεις να τη ζητάς; Απλά σταματάς και στρέφεις το βλέμμα σου αλλού. Που αλλού; Μα προφανώς σε άλλους ανεξάρτητους. Ανεξαρτητους με την έννοια ότι δεν έχουν και αυτοί στήριξη από κανένα κόμμα, για να μην παρεξηγηθούμε. Γιατί κατά τα άλλα, όταν πας να κάνεις "ένωση" ανθρώπων, με τόσο διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες, κάτι πρέπει να τους ενωνεί...τι; έλα ντε...τι άλλο; Παιδιά η πίτα έχει μοιραστεί. Αλλά εγώ ξαναλέω...δεν υπάρχει μία για να πληρωθούν οι νέες αυξήσεις...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ανοίγει η συζήτηση για ένα θέμα που θα απασχολήσει πιο έντονα την Αιγιάλεια προσεχώς.

Στέκομαι στην πρόταση :

" Ανοικτά μυαλά ναι...αλλά να συνοδεύονται με κλειστές τσέπες...αλλιώς ας είναι κλειστά και τα μυαλά και όλα. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλη αύξηση των Δημοτικών Τελών "

Προφανώς συμφωνούμε. Για το λόγο αυτό χρειάζεται τίμιους ανθρώπους. Πολιτικοί που δεν πολιτεύονται για να αυξήσουν το εισόδημα τους από την πολιτική. Στην παράταξη Θεοδωρακόπουλου τουλάχιστον αυτοί που αναφέρονται έχουν το εισόδημα τους από τη δική τους εργασία και δεν περιμένουν τώρα από την πολιτική να πλουτίσουν. Και όσοι μαθαίνω ότι θα στελεχώσουν το συνδυασμό πάλι είναι ονόματα της ευρύτερης περιοχής που δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Αντίθετα "καρεκλοκένταυροι" επί σειρά ετών σε όμορο δήμο έχουν πλουτίσει από την πολιτική. Σκάνδαλα τύπου ΔΕΠΑΠΠ Συμπολιτείας και λεφτά που έκαναν φτερά από τη δημοτική επιχείρηση χωρίς να αποδοθεί πολιτική και ουσιαστική ευθύνη. Άλλο αν δεν τα γράφουν οι πληρωμένες εφημερίδες και δυστυχώς δεν γνωρίζει ο κόσμος. Είναι σημαντικό να ξέρει να αξιολογεί ο κόσμος. Όσο για τα σκουπίδια είναι πολύ μείζον ζήτημα και σαφώς πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη θέση και όχι η κοροϊδία στο μεγαλείο της που εφαρμόζει έταιρος υποψήφιος και νυν δήμαρχος καποδιστριακού δήμου στην περιοχή μας απλά για τους ψήφους. Όχι αγαπητοί πρέπει να συνηδειτοποιήσουμε ότι αν όντως θέλουμε κάποια στιγμή να πάψει ο απλός πολίτης να πληρώνει αμαρτίες πρέπει να ξέρουμε να αξιολογούμε, να τιμωρούμε και να επιβραβεύουμε. Και επανέρχομαι λέγοντας ότι το ζήτημα της τιμιότητας που θιγεται από άλλους σχολιαστές είναι το πρώτο και άκρως σημαντικό. Από εκεί και πέρα έπονται άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Στις υπόλοιπες γιατί δεν στέκεσαι;

Έτσι για να καταλάβω δηλαδή, γιατί μου πήρε και κάποια ώρα να τις γράψω...