24.9.10

Λαζουράς-Βαζαίος ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Η μεγάλη ευκαιρία της Αστυνομίας και του Εισαγγελέα είναι τώρα προεκλογικά που λέγονται τα πάντα. Κυκλοφορείς στον πεζόδρομο και ακούς ότι μια βδομάδα πριν την πρωτοφανή ληστεία των εισπράξεων του χιονοδρομικού, ο Βαζέος είχε φιλοξενήσει στα Καλάβρυτα έναν ‘φίλο’ του, πρώην ‘συνεργάτη’ του, ‘έμπιστό’ του ο οποίος για δύο ολόκληρες ημέρες ήταν κλεισμένος στα γραφεία του χιονοδρομικού με την Παπαδάτου και τον Βαζέο.


Οι φήμες λένε ότι ο ‘οικονομικός’ σύμβουλος του Βαζέου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το χρηματοκιβώτιο και τον τρόπο φύλαξης των  εισπράξεων. Ζητούσε να μάθει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τις εισπράξεις, τη μεταφορά τους, τον τρόπο φύλαξής τους, την ύπαρξη ή όχι φύλακα κλπ. 

Τι πραγματικά ήθελε ο άγνωστος κύριος αυτός σε τόσο ευαίσθητα μέρη της επιχείρησης? 

Ο Λαζουράς και το Συμβούλιό του το ήξερε?  

Και ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ  λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρηση του ‘φίλου’ κάποιοι, ακόμα, ‘άγνωστοι’ χτύπησαν για πρώτη φορά στην ιστορία του χιονοδρομικού  το χρηματοκιβώτιο και απαλλοτρίωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σαν κύριοι. 

Τι λέει ο Λαζουράς για αυτό? Τί λένε οι Σύμβουλοι για αυτό? Τι λέει ο αδιάφθορος σύμβουλος της αντιπολίτευσης Τσενές? Τί λέει ο Παπαδόπουλος? 

ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ και πάλι? 

Μήπως έτσι ‘πληρώθηκε’ προκαταβολικά ο νέος συνταξιούχος διευθύνων σύμβουλος? Πόσοι άραγε εμπλέκονται στο κόλπο? Μήπως για αυτό ‘παραίτησε’ αναίμακτα τον άλλο φίλο Νίκο? Μήπως για αυτό ξαναπροσλαμβάνει την Παπαδάτου? Χρωστάει μήπως σε κάποιους τη σιωπή τους? Άραγε ξαναφάνηκε ποτέ ο ‘φίλος’ του αυτός στην περιοχή? Γιατί τόσα χρόνια δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο?

Τόσα εκατομμύρια ευρώ εισέπραττε το χιονοδρομικό όλα αυτά τα χρόνια. Τυχαίο?  Ίσως οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι να ζητήσουν και να πάρουν απαντήσεις πριν τις εκλογές. 

Εάν δεν έχει προλάβει η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας να δώσουν επιτέλους τις τόσο ‘εύκολες’ απαντήσεις. Απίστευτα πράγματα στα Καλάβρυτα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 

ΛΑΖΟΥΡΑ ΑΚΟΥΣ? ΜΙΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: