12.9.10

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ

Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα επικράτησης λαμβάνοντας υπόψιν τους μόνο τις πρόσκαιρες εντυπώσεις που δημιουργούνται στους Αιγιαλεις από τις “λαμπερές και φανταχτερές” υποψηφιότητες και όχι την ουσία.

Αδυνατούν η δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι λύσεις στα προβλήματα μπορούν να δώσουν μόνο άνθρωποι που έχουν πετύχει επαγγελματικά στον τομέα ενασχόλησης τους και έχουν λύσει σε ένα σημαντικό βαθμό τα οικονομικά τους προβλήματα. Δυστυχώς για τους δημότες τέτοιοι συμπολίτες αποτελούν μια πολύ μικρή μειοψηφία αφού κατά κύριο λόγο τέτοιοι υποψήφιοι είναι κατά κάποιο τρόπο ανεπιθύμητοι.

Πως σοβαροί και επιτυχημένοι επιχειρηματίες και επιστήμονες να ασχοληθούν με τα κοινά όταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι αποφάσισαν να εντάξουν στο δυναμικό των συνδυασμών τους και άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν οι οποίοι έχουν καταδικαστεί και σε πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Την αρχή, δίνοντας ίσως το στίγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί, έδωσε ο νυν δήμαρχος Συμπολιτείας εντάσσοντας στο δυναμικό του συνδυασμού του έναν καταδικασμένο λογιστή για σοβαρά ποινικά αδικήματα ο οποίος έχει χρηματίσει και τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού.

Απαντώντας στην “θεαματική” κίνηση Καλογερόπουλου ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος φρόντισε να εντάξει στον συνδυασμό του έναν καταδικασμένο για εμπορία και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών ο οποίος ως μοναδικό προσόν στο βιογραφικό του φαίνεται να έχει μόνο το γεγονός ότι είναι υιός αείμνηστου δημάρχου Αιγίου αφού επαγγελματικά μόνο επιτυχημένος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μεγαλύτερο σοκ αποτελεί η πληροφορία ότι για στέλεχος του συνδυασμού Καλογερόπουλου το οποίο τον στήριξε ενεργά και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και είναι προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας του νομού, έχει ήδη διαταχθεί και διενεργηθεί έλεγχος από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές, αφού η περιουσία του έχει ανέλθει στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται από τον μισθό τον οποίο λαμβάνει. Για τον συγκεκριμένο υπάλληλο έχει μάλιστα ζητηθεί από τον Νομάρχη Αχαΐας η παύση από τα καθήκοντά του.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι υποψήφιοι σωτήρες μας όταν μέσα από 60.000 περίπου δημότες του νέου δήμου καταφεύγουν σε τέτοιους ανθρώπους για να στελεχώσουν τους συνδυασμούς τους.

Ο νόμος ορίζει ότι υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας για υποψηφίους κατόπιν αμετάκλητης καταδίκης ως αυτουργοί η συμμέτοχοι σε κακούργημα, η σε ποινή για παραχάραξη, κιβδηλεία, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, δωροδοκία, εκβίαση, κλοπή, υπεξαίρεση, απιστία, απάτη, καταπίεση, αιμομιξία, μαστροπεία, σωματεμπορία, ναρκωτικά, παράβαση καθήκοντος..Άρθρο 236 του Ν 3852/2010 (Καλλικράτης).

Πέραν όμως από το νομικό κομμάτι υπάρχει και το ηθικό το οποίο προφανώς και κανείς τους δεν σκέφτεται αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Δημήτρη Καλογερόπουλε επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να δείχνει τίμια πρέπει και να είναι, βγες δημόσια να ενημερώσεις τους Αιγιαλεις για την περιουσιακή σου κατάσταση. Είσαι ο μόνος από τους υποψηφίους που επί δώδεκα συναπτά έτη έχεις διαχειριστεί δημοτικό χρήμα με ενδείξεις για κακοδιαχείριση. Άσε τα παπατζιλικια του τυπου ότι εάν το κάνουν οι άλλοι θα το κάνω και εγώ.

Δώσε επίσης στην δημοσιότητα μια κατάσταση με τις συνολικές οφειλές του δήμου σου και των διαφόρων δημοτικών επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και προς κατασκευαστές και προμηθευτές.

Ενημέρωσε επίσης τον κόσμο τι σκοπεύεις να πράξεις με τους συγκεκριμένους υποψηφίους που σου υποδείξαμε.

Ξεκαθάρισε την θέση σου σχετικά με ενδεχόμενη χρηματοδότηση της φυλλάδας “Πρώτη της Αιγιαλειας” και του πατρινού ειδησεογραφικού πορταλ “thebest”. Τους χρηματοδοτείς αφειδώς για να σε υποστηρίζουν και εάν ναι με ποιο ποσό; Απόδειξη παίρνεις η είναι μαύρα; Μήπως εκβιάζεσαι για να τους τα δώσεις εάν και εφόσον πληρώνεις;

Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλε έχεις πάρει την έγκριση της Ρηγίλλης και του Αντώνη Σαμαρά για να συμπεριλαβεις στον συνδυασμό σου έναν πρώην καταδικασμένο έμπορο-χρήστη ναρκωτικών;; και εάν όχι ενημέρωσε μας με τι κριτήρια έκανες μια τέτοια χείριστου είδους επιλογή που αποτελεί κόλαφο για την πολιτική ζωή της πόλης.

Για τα υπόλοιπα μπουμπούκια και τις εκβιαστικές πρακτικές των υποψηφίων θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Aigio.org

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε επειδη ανοιξε αυτη η συζητηση περι υποψηφιων επιτελους να μαθουμε ποια ειναι η μορφωση του κυριου Βαρδαλου.Ενος ανεργου παραγοντισκου που πολλα "ασπρα" συννεφα τον κρυβουν εννιοτε.Να μαθουμε για τον κυριο Λιβα και ολα αυτα τα μπουμπουκια που εχει μαζεψει ο κυριος Καλογεοπουλος.Τελος επιτελους να μαθουμε ποσα εχει παρει η περιβοητη φυλλαδα πρωτη της Αιγιθαλειας για να μετονομαστει σε Πρωτη του Καλογεροπουλου.Περιττο να αναφερω στους δυο δημοσιογραφισκους της κακιας ωρας νικολοπουλο-κουτρουμπελη που έχωντας επιχορηγηθει μας παρουσιαζουν τον κοντο ως Σωτηρα...

Ανώνυμος είπε...

1ον Οι φυλλάδες που επικαλείστε κατά καιρούς όλοι (και διαβάζετε)μόνο ένα μικρο παιδί θα περίμενε αντικειμενική αντιμετώπιση μια και με τη στοιχειώδη λογική τα ΜΜΕ είναι προ πολλού κατευθυνόμενα από αυτούς που πληρώνουν και ολοι ξέρετε οτι ειδικά τα τοπικά περιμένουν τις εκλογές για να βγάλουν κανένα φράγκο , Επομένως ΑΚΥΡΟ να ασχολούμαστε με το τι κάνει η Πρώτη και η κάθε πρώτη .
Τώρα όσον αφορά τους υποψηφίους , εεεχουν περάσει λαμογια , κλέφτες , αποτυχημένοι , "έμποροι" , απο τους συνδυασμούς του Αιγίου τόσα χρόνια που ειλικρινά αδυνατώ να τους απαριθμήσω όλους !!!
Ένα προβληματισμό όμως θα καταθέσω . Πως γίνετε βρε και εκλέγονται αυτοί ? ε? ο ενας δεν ξέρει ποσα χρωστάει απο εδω κι απο εκει και εκλέγετε (εννοείται οτι με μαγικό τρόπο ξεχρεώνει μετά) ο αλλος ειναι καταδικασμένος απατεώνας με τη ΒΟΥΛΑ ! και εκλέγετε , μήπως το εκλογικό σωμα είναι πολυ ποιο βρώμικο απο αυτούς ? δεν λεω ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ γιατί αυτό είναι και είναι ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ρε !! ποιος ΥΓΙΗΣ άνθρωπος εχει εμπλακεί ποτε στα κοινά του Αιγίου (και παντού βέβαια) χωρίς να έχει προσωπικές βλέψεις και όφελος ???
Οι βρώμικοι μπλέκονται πάρτε το χαμπάρι ! ο καθαρός δεν μπλέκεται με τα ΣΚΑΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να καταγραφεί η άποψη του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας και νυν δημάρχου Συμπολιτείας κ. Καλογερόπουλου για την δικαστική καταδίκη του δήμου του εξαιτίας αυτού και των ανθρώπων του για κλοπή και χρήση χωρίς άδεια πνευματικής ιδιοκτησίας αεροφωτογραφιών της περιοχής του μακαρίτη του συμπολίτη μας Απόστολου Κούρτη, ήδη εκδόθηκε η πρώτη δικαστική απόφαση, η υπ' αριθ' 34/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αιγίου, και έπεται συνέχεια. Το ίδιο ενδιαφέρον θα έχει και η άποψη του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Μαυρουδή Λεωνίδα για το ίδιο θέμα, για κλοπή και χρήση χωρίς άδεια πνευματικής ιδιοκτησίας του θανόντα αεροφωτογραφιών που χρησιμοποίησε για να προβάλει (!!!) το προεκλογικό του πρόγραμμα της προηγούμενης τετραετίας, έντυπα και διαδικτυακά, αφού και αυτός καταδικάστηκε με την υπ' αριθ' 52/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αιγίου για αυτό.
Επειδή κύριοι, το παίζετε "άρχοντες" και θέλετε να ασκήσετε εξουσία, να μάθετε ότι οι άρχοντες δεν γίνονται άρχοντες με κλεμμένη δουλειά και τα μνημόσυνα δεν γίνονται με ξένα κόλλυβα. Επειδή είναι τραγική ειρωνεία για τον επαγγελματία καλλιτέχνη, να δικαιωθεί μετά το θάνατό του, για το έργο του, το οποίο όχι μόνο δεν σεβαστήκατε, αλλά κουρελιάσατε και κάνατε δικό σας, και πήρατε και λίγη από τη λάμψη του, χρησιμοποιώντας τη δουλειά του, ο Καλογερόπουλος έφτασε να στέλνει δωρεάν καρτ ποστάλ με κλεμμένες αεροφωτογραφίες του Κούρτη, με κλεμμένο κοπιράιτ μαζί με τους λογαριασμούς νερού στους δημότες του για να διαφημιστεί, ο Μαυρουδής διαφημιζόταν και επεδείκνυε τα έργα που θα έκανε μέσα από τις κλεμμένες αεροφωτογραφίες, φροντίστε εσείς, οι κυρίως υπεύθυνοι, οι οποίοι και συνεργαστήκατε μεταξύ σας δικαστικά, για να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, τις παρανομίες σας και την αδικία σας σε βάρος του, αν και σήμερα το παίζετε "πολιτικοί αντίπαλοι", να αποκαταστήσετε την αλήθεια και τη μνήμη του και να μην ξεχάσετε ότι οι δημότες γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και θα τιμωρήσουν τους κλέφτες και τους απατεώνες από όπου και αν προέρχονται. Και όλοι οι παρατρεχάμενοι που γυρίζουν γύρω γύρω από εσάς και το τσουκάλι της εξουσίας, να θυμηθούν ότι στο τέλος θα τιμωρηθούν και αυτοί για όλα τα παράνομα και τα λαμόγια που ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη και θα ξεπέσουν μαζί με τους " άρχοντες". ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

Sleeper είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι το ίδιο νιώθουμε για όσους μας εκπροσωπούν. Όμως κοιτάζετε το δέντρο και χάνεται το δάσος.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κάποιοι ασχολούνται με την πολιτική επειδή νιώθουν σαν εμάς και θέλουν κάτι να αλλάξουν, αλλά εμείς τους καίμε μαζί με τα ξερά.
Προσωπικά στηρίζω Καλογερόπουλο και θα εξηγήσω γιατί. Οι επιλογές που έχουμε είναι:
1)Τριανταφυλλόπουλος: Κομματική επιλογή, ανεπάγγελτος, χωρίς πτυχίο, δεν έχει ασκήσει ποτέ διοίκηση, 2 φορές αποτυχημένος στις βουλευτικές, αποτελεί συνέχεια του Καραφωτιά και της κλίκας του.
2)Θεοδωρακόπουλος: Παράταξη "αντί", δημιουργήθηκε από άτομα που άσκησαν διοίκηση 32 χρόνια και ευθύνονται για το χάλι του Αιγίου και τα χρέη. Τρεις αρχηγοί 5 εκλογικές ήττες. Αφού δεν τους θέλουν οι Αιγιώτες για Δημάρχους τόσα χρόνια, θα τους θέλουν οι άλλοι δήμοι?
3)Καλογερόπουλος: 12 χρόνια δήμαρχος,έμπειρος, πτυχιούχος και επιτυχημένος επαγγελματικά και πολιτικά. Δήμαρχος σε τόσο μικρό δήμο κι όμως κατάφερε να φτιάξει τόσα έργα (άλλαξε όλο το δίκτυο ύδρευσης και άδρευσης, Δημαρχείο, χώροι άθλησης, πλατείες, πλακόστρωτα, τουρισμός και ανάπτυξη στον Δήμο του) Συγκρίνετε το έργο του με αντίστοιχους δήμους όπως ο Ερινεός, και η Αιγείρα.
Όσο για τα ψηφοδέλτια όλων των υποψηφίων, γιατί εστιάζεται σε 3-5 ονόματα από τα 320? Δημοκρατία έχουμε. Καλά κάνετε και τα χώνετε, κι εγώ μαζί σας. Αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι αυτούς θα ψηφίσετε??? Και κάτι τελευταίο. Γιατί οι Αιγιώτες ψηφίζουν πάντα αντιδραστικά και όχι λογικά?

HOMER είπε...

Θα θεωρησω μεγιστη ΝΤΡΟΠΗ για το εκλογικο σωμα της Αιγιαλειας αν εκλεξει δημαρχο τον Καλογεροπουλο.Θα αποδειχθει περιτρανα οτι σαπιο δεν ειναι το πολιτικο συστημα αλλα οι ιδιοι οι πολιτες.Τωρα θα μου πειτε αν οχι αυτον ποιον??Σαμπως οι αλλοι ειναι καλυτεροι??Ο χρεωκοπημενος πολιτικα Θεοδωρακοπουλος οχι.Οι υπολοιποι??Ειλικρινα δεν ξερω.Δεν με πειθουν ουτε αυτοι αλλα καλυτερα κατι αγνωστο παρα το φθαρμενο συστημα Καλογεροπουλου.Ο φιλος παραπανω τον στηριζει.Λεει εκανε....εργα.Τι εργα φιλτατε??Πως??Μηπως με ΗΔΗ εγκεκριμενες χρηματοδοτησεις προ Καποδιστρια ( οπως το δικτυο υδρευσης που σε πολλα χωρια ειχε εγκριθει πιστωση πριν καν δημιουργηθει ο δημος?? ), μηπως με πωληση της δημοτικης περιουσιας ( για ρωτηστε ποσα οικοπεδακια "σκοτωσε" ο Καλογεροπουλος για τα εργα βιτρινας ), μηπως με δημοτικα τελη ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΜΥΚΟΝΟ ( ξερετε αραγε τι πληρωνε ο φουκαρας ο δημοτης Συμπολιτειας τοσα χρονια?? ) η μηπως με ΔΑΝΕΙΑ ( αφου οπως αποδειχθηκε ο δημος χρωσταει 1.8 εκ. ευρω )??Ποιον νομιζετε οτι δουλευετε κυριε??Για τα χαμενα χρηματα του πεζοδρομιου επι της ΠΕΟ στην Ακολη κουβεντα ετσι??Για τα παρασιτα που ζουν απο το Δημο κουβεντα παλι.Για τη βρωμα και δυσωδια και τις παρανομες χωματερες ( καλα κρυμμενες αφου καμια...καμερα δεν φτανει ποτε εκει ) κουβεντα και εκει.Για την κλικα του Δημαρχου παλι τιποτα.Για ενα σωρο ζητηματα ΤΙΠΟΤΑ.Αλλα στηριζουμε Καλογεροπουλο παρολα αυτα.Για μενα οποιος στηριζει τον εν λογω ειναι η υποπτος η ΒΛΑΞ.Ενα απο τα δυο.Δεν εξηγειται διαφορετικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στη Θεσσαλονίκη είπε.Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ υπερ ή κατά των μεγάλων αλλαγών. Αιγιώτες είσθε υπέρ αυτών? Ιδού πως μας κατάντησαν οι μεγάλες αλλαγές.Καταφηφίστε τους συνοδοιπόρους τους, υποψηφίους δημάρχους.Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1997 ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΟΡΝΙΖΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΗΛ ΕΜΕΙΣ,ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΑΛΑ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ....ΠΡΟΚΑ!!!!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟ ΚΑΝ..ΚΙ ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΝ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ....
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΩΤΗΡΕΣ,ΕΜΠΕΙΡΟΙ,ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,ΑΕΡΓΟΙ,ΥΠΟΔΙΚΟΙ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟΥΣ.ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ!!!