6.9.10

Το Καλέντζι έτοιμο να ...αλώσει την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας!
O ορμώμενος εκ Καλεντζίου Απόστολος Κατσιφάρας, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Ανταποκρίθηκα στην πρόταση – πρόκληση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών για το νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Έχοντας επίγνωση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, θα προχωρήσουμε με πίστη στις αναπτυξιακές δυνατότητες που ανοίγει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση και ο νέος θεσμός του αιρετού περιφερειάρχη, με ευαισθησία στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Είναι η ώρα να αλλάξουμε ριζικά τη λειτουργία του κράτους και της δημοκρατίας.
Το δίλημμα για όλους είναι ένα και σαφές: Θα μείνουμε καθηλωμένοι στη μιζέρια, τη στασιμότητα, τη μοιρολατρία και τις διαπιστώσεις, στα αδιέξοδα της μικροπολιτικής, στη στεγνή ρητορεία και τις καταγραφές, στο συμβιβασμό με την τελευταία θέση ή θα τολμήσουμε να αλλάξουμε ότι μας πληγώνει, ότι μας πνίγει, θα τολμήσουμε να υπερβούμε τον εαυτό μας, να κάνουμε τα άλματα που πρέπει και μπορούμε;
Εγώ τολμώ να μπω μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια της αναγέννησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Καλώ σε αυτή την προσπάθεια όλους τους πολίτες μαζί και καθένα ξεχωριστά, όλες τις παραγωγικές τάξεις, τις πνευματικές δυνάμεις, τη νεολαία, τους αγρότες, κάθε ανήσυχο και δημιουργικό πολίτη, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πολιτικές για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή. Να βγάλουμε τη Δυτική Ελλάδα από τη θέση του ουραγού της Ευρώπης.
Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας.
Ήμουν παρών στην πρώτη επιτυχή εφαρμογή των εκλογών για αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Είμαι πάλι παρών στην πρώτη μάχη για το νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη.
Στις 7 Νοέμβρη, πιστοί στις διαχρονικές αξίες της διαφάνειας, της καθαρότητας, της αξιοπιστίας, που μας συνδέουν, όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δίνουμε το παρόν για να φέρουμε νέα πνοή στην Περιφέρειά μας.”

Οnline-press: Αφού κ. Κατσιφάρα είπες πρώτα το ΝΑΙ στο μνημόνιο καταδικάζοντας για πολλά χρόνια στην ανέχεια και στην φτώχεια πολλούς συμπολίτες σου , και είπες και χθες δουλικά (μιας και ήσουν ο μόνος) στον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό του ΔΝΤ και της τρόικας ακόμα ένα ΝΑΙ. Αυτή την φορά το έκανες για την αναγέννηση όπως λες της πιο φτωχής περιφέρειας της χώρας. Άστα μεγάλε μας τα είπαν και άλλοι ..... Άλλωστε θα θέλαμε να γνωρίζουμε και τα ..προσόντα σου πέρα από το ότι έτυχε να είσαι ο ανιψιός αυτουνού που κατά δήλωσή του δεν θα τον γνώριζε ούτε καν ο θυρωρός του αν δεν ήταν ο Ανδρέας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα κι εγώ ποιος; Ποιος άραγε;

Να ποιος...ο Κατσιφάρας.

Να δούμε τι άλλο έχουμε να δούμε...

Ρε μας κοροϊδεύει ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣ......