21.10.10

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 24/10 ΓΙΑ ΛΥΡΙΝΤΖΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Στις 24/10 θα αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εάν είναι έγκυρες οι υποψηφιότητες Λυριτζή και Γρηγορη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο μεν πρώτος φαίνεται πως δεν συμπληρώνει το κατώτατο όριο υποψηφίων και ο μεν δεύτερος φαίνεται να έχει καταθέσει εκπρόθεσμα κατά 37 λεπτά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Aigio.org

7 σχόλια:

Αιγιώτης είπε...

Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε και ποιο ήταν το τίμημα για τους 2 "λαγούς" ...

Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν...
Φαντασιόπληκτοι Σωτήρες !!!

ή ? .........

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ;ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;
ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ,ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ,ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ,ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΙΓΙΟΛΑΤΡΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύριοι,

Δυστυχώς, είναι πλέον πάγιο (κακό) φαινόμενο τα κομματικά "παπαγαλάκια" και οι ψιθυριστές να βγαίνουν "παγανιά" στις παραμονές των Δημοτικών Εκλογών στο Αίγιο και να διαδίδουν ψέματα. Αλλά δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απογοήτευσή μας διότι ένα τόσο δυναμικό κομμάτι της ενημέρωσης, όπως οι bloggers, δημοσιεύουν χωρίς διασταύρωση τις ειδήσεις που τους διοχετεύουν οι παραπάνω κύκλοι.

Πληροφορούμε τους αναγνώστες του ιστολογίου σας ότι το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια συμμετέχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και ότι σε καμία περίπτωση δεν συνέτρεξε, ούτε συντρέχει λόγος ακύρωσης του ψηφοδελτίου μας για τους λόγους που αναφέρετε.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλούμε δημοσιεύστε σε ευκρινές σημείο το σχετικό Δελτίο Τύπου του συνδυασμού μας:

"Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Λυριντζής με το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια εκφράζουν την ικανοποίησή τους μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού για την κάθοδο στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.


Η απόφαση της επικύρωσης του συνδυασμού μας έρχεται να κλείσει τα στόματα σε όλα αυτά τα «παράσιτα» της πολιτικής ζωής της Αιγιάλειας, τα οποία τις τελευταίες τρεις μέρες προσπαθούσαν με κάθε τρόπο και κάθε συκοφαντική διάθεση να παραπληροφορούν τους συμπολίτες μας, ότι ο Σταύρος Λυριντζής και ο συνδυασμός του δεν θα είναι υποψήφιοι. Δυστυχώς, για όλους αυτούς τους νεόκοπους, ανεπάγγελτους και εκπροσώπους του παρελθόντος ήλθε η ώρα της αλήθειας.

Το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια με επικεφαλής τον Σταύρο Λυριντζή είχε δηλώσει παρόν και σήμερα αυτό γίνεται πραγματικότητα.

Λυπούμαστε πραγματικά γι’ αυτούς τους πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι υποβοηθούμενοι από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους τους σε καθημερινή βάση προσπαθούν να μειώσουν το συνδυασμό μας και τον επικεφαλής Σταύρο Λυριντζή. Στην προσπάθειά παραπλάνησης της κοινής γνώμης με τρόπο ύπουλο και πονηρό ακόμα και σήμερα διασπείρουν τη φήμη ότι τάχα σε κάποιες περιοχές της Αιγιάλειας οι συμπολίτες μας δεν θα μπορούν να μας ψηφίσουν.

Τους απαντάμε ότι οι περιοχές αυτές έχουν ξεκάθαρα δικαίωμα να ψηφίσουν τον συνδυασμό μας και τα τοπικά μας συμβούλια. Έχουμε δυνατή πίστη στους συμπολίτες μας και στην επιλογή τους να καταφέρουμε από κοινού την πραγματική αλλαγή στα δημοτικά μας πράγματα.

Για όλους εκείνους που υποτιμούν τη νοημοσύνη των Αιγιαλέων ήλθε η ώρα να πάρουν την απάντησή τους στις 7 Νοεμβρίου, όταν οι περισσότεροι από αυτούς θα γυρίσουν άπραγοι στην καθημερινότητά τους."

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Το γραφείο Τύπου
Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελτική ερώτηση 8 βουλευτών κατά Αντιδημάρχου Αιγίου
Σάββατο, 07 Μάρτιος 2009 09:15
Σοβαρή δημόσια καταγγελία εναντίον αντιδημάρχου Αιγίου, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, κατέθεσαν προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, 8 βουλευτές του ΠαΣόΚ, στην οποία καταγγέλλονται παραλείψεις των εκτελεστικών οργάνων επί καταδικαστικών αποφάσεων των Δικαστηρίων. Η αποκάλυψη των εκκρεμουσών ποινών
κατά του συγκεκριμένου αντιδημάρχου και μελών της οικογενείας του, έγινε όταν ο ίδιος και τα μέλη της οικογενείας του αρνήθηκαν να υπακούσουν σε έλεγχο τροχονόμου και ακολούθησαν οι αποκαλύψεις, οι οποίες εξέπληξαν την τοπική κοινωνία. Οι ερωτώντες και καταγγέλλοντες βουλευτές είναι: Μιχ. Καρχιμάκης, Γρηγόρης Νιώτης, Δημήτρης Τσιρώνης, Χρήστος Αηδόνης, Γεωρ. Πεταλωτής, Κώστας Σπηλιόπουλος, Απόστολος Κατσιφάρας, Μιλτιάδης Βέρρας. Απάντηση στην ερώτηση - καταγγελία των 8 βουλευτών εξέδωσε η δημοτική αρχή Αιγίου η οποία έχει ως ακολούθως:
Σε ό,τι αφορά την ερώτηση των 8 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα ¨Ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις και τα καμώματα του αντιδημάρχου Αιγίου¨ και λόγω διαδικαστικής αδυναμίας της Δημοτικής αρχής να απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση, αφού ως γνωστόν δεν δικαιούμεθα εκ του νόμου να απαντάμε σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας διερωτώμενοι:
1. Πώς είναι δυνατόν σε τέτοιο υψηλό πολιτικό επίπεδο να σπιλώνονται υπολήψεις και πρόσωπα με υποθετικά γεγονότα, παντελώς αναληθή, εν είδη κουτσομπολιού του χειρίστου είδους, από Βουλευτές, που έχουν δώσει όρκο προάσπισης, μεταξύ άλλων και των ατομικών και συνταγματικών δικαιωμάτων του πολίτη;
2. Πώς είναι δυνατόν να στοχοποιούνται τελείως αυθαίρετα, παράνομα και αναπόδεικτα, ανύποπτα μέλη οικογενειών δημοτικών συμβούλων στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων;
3. Είναι τέτοιο το μένος κατά του Δημάρχου Αιγίου προσωπικά, αλλά και κατά της Δημοτικής αρχής που τοπικοί Βουλευτές παρασύρουν άλλους ανυποψίαστους Βουλευτές στην προσυπογραφή τέτοιου είδους ¨ερωτήσεων¨;
4. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί η επιμελής αποφυγή αναφοράς του ονόματος του ¨εμπλεκομένου¨ Αντιδημάρχου; Μήπως την αποφυγή ποινικών διώξεων και ενδεχόμενο άρσης της Βουλευτικής των ασυλίας;
5. Πώς είναι δυνατόν 8 Βουλευτές του Εθνικού Κοινοβουλίου να μην ξέρουν ή να κάνουν ότι δεν ξέρουν τους νόμους που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει και που αφορούν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα εκλογιμότητας των Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να αναλάβουν με απόφαση Δημάρχου τις ειδικότερες αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων;
6. Άραγε, τι μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν την ερώτηση των 8 Βουλευτών; Μήπως, εκτός από το πολιτικό παιγνίδι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αρχιφύλακα, ο οποίος κατά παράβαση καθήκοντος και καθ΄ υπέρβαση εξουσίας καταφέρθηκε κατά του Αντιδημάρχου;
7. Στον παραπάνω ¨πόλεμο¨ λασπολογίας και μικροπολιτικής δηλώνουμε ότι, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αιγίου, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αιγίου έχουν νομίμως εκλεγεί και νομίμως ασκούν τα καθήκοντα που οι νόμοι ορίζουν.
8. Η Δημοτική αρχή του Δήμου Αιγίου επιστρέφει τη λάσπη που προσπάθησαν μάταια να της ρίξουν οι τοπικοί Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους προτρέπουμε την επόμενη φορά να μην επικαλούνται την κοινωνία της πόλης μας για τις ανακρίβειές τους, γιατί αυτή πολύ καλύτερα ξέρει και κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

http://ereyna-aigio.gr/reportaz/12-politiko-reportaz/203--8-.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ..
Ο λαλίστατος κατά τα άλλα πρώην αντιδήμαρχος σιωπά και συστηματικά αποφεύγει να δώσει μια οριστική και ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα του Aigio.org.. ερώτημα που δεν πρόκειται ποτέ να σας θέσουν τα δημοσιογραφακια και οι ψευτοκοσμικοί μαϊντανοί με τους οποίους συναγελάζεστε ονειρευομενος την καρέκλα του δήμαρχου

Έχετε στο παρελθόν καταδικαστεί για το αδίκημα της λαθρεμπορίας;;

ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Τον Λυριντζή εννοείτε; ή κανα άλλο μπουμπούκι αντιδήμαρχο;