1.10.10

Βαζαίος – Ληστεία – Bansko

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Λίγες μόνο μέρες πριν την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  ληστεία του χιονοδρομικού Καλαβρύτων και την υπεξαίρεση των εισπράξεων του καταστήματος σκι από τον γνωστό πλέον συνταξιούχο κρεοπώλη, ο Βαζαίος εντελώς ΤΥΧΑΙΑ βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας με το ζεύγος Κοκκότη και το ζεύγος Ν. Παπαδάτου. 

Η ‘παρέα’ ξεκίνησε οδικώς από τα Καλάβρυτα και μέσω της Εγνατίας οδού έφτασε στο Μπάνσκο με ‘σκοπό’ τάχα την ενημέρωση του συνταξιούχου διευθύνοντος συμβούλου από τον ‘έμπειρο’ Κοκκότη σε θέματα διοίκησης χιονοδρομικού και εκπαίδευσης στη χιονοδρομία. 

Οι ‘συμμαθητές  και κολλητοί φίλοι’ είχαν όλο το χρόνο να οργανώσουν  το σχέδιο αντίδρασης για ό,τι θα συνέβαινε λίγο καιρό μετά την επιστροφή τους από τη Βουλγαρία. Εκεί συμφωνήθηκε ότι αν αποκαλυφθεί η κλοπή των χρημάτων από το Ν. Παπαδάτο η ποινή θα είναι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ .

Το γνωστό ιεχωβάτο των Καλαβρύτων είχε προνοήσει για όλα. Σίγουρος ο Κοκκότης  ότι ο Λαζουράς κοιμάται, ο Παπαδόπουλος θέλει τους ψήφους του και το Δ.Σ. είναι ως συνήθως διακοσμητικό. 

Τι ήθελε ο Βαζαίος με όλους αυτούς στη Βουλγαρία? Ποιος τους καλύπτει τόσους μήνες με τόσα λεφτά κλεμμένα? 

ΟΜΕΡΤΑ. Κανείς δε μιλάει. Εκεί κατάντησαν τα Καλάβρυτα. ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: