9.10.10

ΚΟΚΚΟΤΗΣ - ΒΑΖΑΙΟΣ- ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Οι νέοι συνταξιούχοι διευθύνοντες του χιονοδρομικού ξέχασαν πολύ γρήγορα ότι ο Κλαουδάτος ΦΕΣΩΣΕ το χιονοδρομικό με 200.000 ευρώ και άκουσον - άκουσον του έδωσαν προνόμια με εκπτώσεις για τον επόμενο χειμώνα. 


Ο ‘συνεργάτης’ του Κλαουδάτου Κοκκότης έδωσε εντολή στον Βαζέο να ‘δει’ με άλλο μάτι τον Κλαουδάτο και να τον κάνει πάλι συνεργάτη του χιονοδρομικού. Ξέχασε το τεράστιο φέσι, τα δικαστήρια και για προσωπικό του όφελος τον ‘αθώωσε’. 

Διέγραψαν όλοι αυτοί το χρέος του Κλαουδάτου που γονάτισε το χιονοδρομικό. ΑΥΤΟΙ κυβερνούν πλέον το χιονοδρομικό. Με τις ευλογίες βέβαια του Παπαδόπουλου, του Λαζουρά και του συμβουλίου. Ή μήπως αυτοί λόγω εκλογών δε ξέρουν τι τους γίνεται? 

Τα σκάνδαλα καλά κρατούν στο Χελμό. Ίσως αργότερα να ‘δώσουν’ στον Κλαουδάτο του και τις καφετέριες, τις εκδηλώσεις κλπ. Ο Κοκκότης κάνει ό,τι θέλει. Μαγαζάκι του πλέον το χιονοδρομικό με ‘υπάλληλο’ τον Βαζέο. Ας κοιμηθούν τα Καλάβρυτα ήσυχα. Αλέξη ακούς?

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. . .

Φαίνεται να ξέρεις πολλά!
Αντί να κακαρίζεις σαν ανώνυμη κότα γιατί δεν πας να τα πεις εκεί που πρέπει?
Διαφορετικά θα αληθεύει πως οι κότες μόνο στα blogs γεννοβολάν τα κλούβια.

Ανώνυμος είπε...

@8:34
Φίλε τα λαϊκά ρητά είναι σοφά.
Και σημειώνω μερικά.
- Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης.
- Σηκωθήκανε τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι.
- Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος.
- Έκανε η μύγα κ.λο και έχ.σε τον κόσμο όλο.
- Μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης
- ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Και άλλα πολλά.
Και ένα που έλεγε ο Γκαίμπελς και ο Μουσολίνι...
Ρίξε λάσπη σε κάποιον όλο και κάτι θα μείνει.
Και μην πει κανείς ότι ισχύει και το ρητό όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά γιατί στην περίπτωση αυτή ο καπνός βγαίνει από τα αποκαΐδια που άφησε ο προηγούμενος χιονοδρομάρχης.

lourantakis είπε...

ΧΑ..ΧΑ..ΦΑΣΗ ΕΧΕΤΕ....ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΥΤΡΙΝΟΙ ΜΠΛΕ....ΠΡΑΣΣΙΝΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΡΕ...ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ...ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...ΑΛΛΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?ΠΟΛΥ ΦΑΣΗ....ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ....!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑΡΧΗ..ΤΗΣ BP..KOITAΞΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ...ΜΕΞΙΚΟ..ΧΑ..ΧΑ...ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ...ΠΟΛΥ....!!! ΛΟΥΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω διάφορα πράγματα στα λόγια σου αγαπητέ Δημήτρη Λουραντάκη.
1. Τι ακριβώς σε προβλημάτισε από τα λόγια του παραπάνω ανώνυμου σχολιαστή ? Τυγχάνει να επισκέπτομαι το χιονοδρομικό τακτικά από την κατασκευή του και ιδίοις όμμασι δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω κάτι αντίθετο με αυτό που γράφει σχετικά με την προηγούμενη διοίκηση. Για την νέα, μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάτι κακό για το χιονοδρομικό. Ίσα ίσα, κινητικότητα βλέπω. Τα εσωτερικά, αν υπάρχουν, δεν τα γνωρίζω οπότε τα αφήνω ασχολίαστα.
2. Εξήγησε μου πως διακρίνεις τον "χρωματισμό" του ? Με ενδιαφέρει η αμεσότητα της δεξιότητας αυτής.
3. Δεν εντυπωσιάζομαι που αδυνατείς να εκτιμήσεις "σοφά λόγια" ανεξάρτητα από το ποιο στόμα τα εκστομίζει. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις καλλιεργηθεί μέσα από σπουδή. Από την ορθογραφία, την χρήση αδόκιμης στίξης (61 λέξεις 21 φορές χρήση αποσιωπητικών!), την έλλειψη χρήσης πεζοκεφαλαίων και το συντακτικό σου αντιλαμβάνομαι ότι υπολείπεσαι αυτής. Εκτός αν κολλλλάει το πληκτρολόγιό σου οπότε συγγγγνώμη...
Τρέφω βαθιά εκτίμηση στους ανθρώπους χωρίς σπουδές ιδιαίτερα αυτούς της επαρχίας όταν βέβαια δεν αυτοακυρώνονται επιδιδόμενοι σε αναλύσεις που τις απαιτούν.
4. Εξήγησε μου τι εννοείς όταν λες έχετε πολύ φάση ?
5. Που πρέπει να πάνε όλοι ?
6. Βιβλιογραφία ? υπάρχει τέτοια από αυτούς ?
7. Δεν αντιλαμβάνομαι το σύστημα αξιών σου. Εξηγώ ... πως χρησιμοποιείς στο σχόλιό σου τον γνωστό "οπαδάρχη" "Τάκη" ως ίνδαλμα (χρησιμοποιείς εκφράσεις του για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και τις πεποιθήσεις σου με την βεβαιότητα της αυταπόδεικτης ισχύος) ενώ ταυτόχρονα σε ενοχλούν όλα τα άλλα ιστορικά καθήκια τα οποία αναφέρει.
Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω την τεκμηριωμένη άποψή σου σε αυτά όπως πολύ ενδιαφέρον θα ήταν αν υπήρχε και κάποιος άλλος από τον πολυπληθή αυτό τόπο των Καλαβρύτων να εκφράσει τις απόψεις του όπως έκανες και εσύ.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Αθανασιάδης, Καθηγητής.

lourantakis είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΘΑΝΑΣΣΙΑΔΗ,(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ),ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕΣΟΥ.ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ.ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΛΑ ΕΔΩ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ..ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ .ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ..ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΛΟΚ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΣΠΗΛΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΧΚΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΙΑ, ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ... ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.

dimitrisspitiko@hotmail.com είπε...

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΗ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ"ΦΑΣΗ" ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΕ ΣΕ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΟΡΙΑ.
ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ..ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ.
ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ "ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ" ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 'ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.

dimitrisspitiko@hotmail.com είπε...

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗΣ "ΦΑΣΗΣ"ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 4.
ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΚΙΤΡΥΝΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΠΛΕ ..ΒΑΘΥ ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΣΣΙΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΝΟΝΤΕ..(ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΟΡΜΟΛΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ )ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΦΥΟΛΟΓΗΜΑ.."ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ Κ..Ο ΚΑΙ ΕΧ...Ε ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ" (ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?)ΕΓΙΝΕ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΜΩΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ "ΑΤΑΚΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ Η ΜΟΝΟΛΟΓΟ...! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ.ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ."ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ?Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛ..Σ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ.. ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ". ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ

dimitrisspitiko@hotmail.com είπε...

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.ΤΟ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ, (ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ)ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..!ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ..!
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ..ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΑΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ....!ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ...ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ .ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ...ΛΟΥΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ