21.10.10

ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΟΥ

Η ανεύθυνη, ακατανόητη, καταστροφική και κυρίως εγκληματική οικονομική διαχείριση οδήγησαν τον δήμο Αιγίου στο σημείο οπού το ταμείο είναι κυριολεκτικά άδειο και οι υπάλληλοι να αδυνατούν να διεκπεραιώσουν βασικές συναλλαγές με το κοινό λόγω έλλειψης βασικών αναλώσιμων όπως χαρτί, μελάνια, γραφική ύλη κλπ.


Ευτυχώς όμως που ο δήμαρχος αποφάσισε να λάβει δράση και βγάλει τον δήμο από το αδιέξοδο δημιουργώντας για ακόμη μια φορά τραγελαφικές καταστάσεις. Έτσι λοιπόν επικοινώνησε με διάφορους οφειλέτες του δήμου διεκδικώντας από αυτούς “σημαντικότατα” ποσά τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία του δήμου.


Ανάμεσα τους επιχειρηματίας από τα Ψηλά Αλώνια ο οποίος είχε υποχρεώσεις προς τον δήμο ύψους 800 ευρώ ενώ ο δήμος του οφείλει 20.000 ευρώ!!!


Άλλος επιχειρηματίας από την Μυρτιά ο οποίος έχει ανάλογη οφειλή προς τον δήμο τη στιγμή που ο δήμος του οφείλει 14.000 ευρώ!!!


Τη στιγμή που ο δήμος δαπανά ετησίως 200.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις δεν έχει να πληρώσει για να βάλει μελάνι στους εκτυπωτές και χαρτί στα φωτοτυπικά.


Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να οδηγήσει μια ολόκληρη πόλη ένας δήμαρχος;;


Το έχετε αναρωτηθεί ποτέ κύριε Καραφωτια;


Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: