3.11.10

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Κατ’ αρχήν ζητώ συγνώμη για την ενόχληση! Επειδή όμως πιστεύω στους νέους ανθρώπους και το αποδεικνύω καθημερινά έμπρακτα,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας δυο πράγματα. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές κρίνεται η τύχη του τόπου μας, το μέλλον το δικό σας! Δεν είναι πολιτικολογία αυτό. Είναι ειλικρινής εκτίμηση της πραγματικότητας. Γι αυτό σας καλώ να επιλέξετε τους καλύτερους. Να επιλέξετε με την καθαρότητα της ηλικίας σας.

Μην αφήσετε την τύχη του τόπου μας σε χέρια αποδεδειγμένα αδέξια.
Επιβάλλεται να πείτε ΟΧΙ εκεί που πρέπει να το πείτε, με ευθύτητα και υπευθυνότητα.

Στη χώρα μας μέσα σε 6 χρόνια έγιναν Ολυμπιακοί αγώνες, έγιναν αεροδρόμια, έγινε η Εγνατία, έγιναν τεράστια έργα. ΘΛΙΒΕΡΗ εξαίρεση ο τόπος μας. Προκαλέστε την προηγούμενη δημοτική αρχή που κρύβεται εντέχνως πίσω από σημερινές υποψηφιότητες για να παραμείνει στην εξουσία του τόπου μας, να επιδείξει ΕΝΑ αναπτυξιακό έργο. Αν σας πείσει να την ψηφίσετε!

Το μοναδικό κριτήριο του κ. Παπαδόπουλου που εγκαταστάθηκε ήδη στα Καλάβρυτα για να εξασφαλίσει την πολιτική του επιρροή, ήταν και παραμένει το προσωπικό του συμφέρον. Το επιδίωξε συστηματικά και το πέτυχε. Ήταν η προώθηση του στη Βουλή. Τουτέστιν, μία σύνταξη από τους γεωργικούς συναιτερισμούς, άλλη μία του Δημάρχου και μία Τρίτη, η Βουλευτική. Αν αυτό το θεωρείτε πρόοδο για τον Τόπο μας να υποστηρίξετε το συνδυασμό του! Να ψηφίσετε τον κ. Λαζουρά.

Όσον αφορά το παραμύθι του κομματικού χώρου του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ δε θα κριθεί από την τύχη του συνδυασμού Παπαδόπουλου. Θα κριθεί από την τύχη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κατσιφάρα, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και θα εκλεγεί. Αν του το επιτρέψουν να καπηλευτεί κι αυτό, τότε είναι άξιοι της τύχης τους!

Η εποχή της καρδάρας με το γάλα και τους γνωστούς εκβιασμούς παρήλθε ανεπιστρεπτί. Τώρα μπαίνουμε στην ψηφιακή εποχή. Ούτε ανάπτυξη θεωρείται η ηλεκτροδότηση των στάβλων που επαγγέλλεται ο κ. Λαζουράς στα χωριά μας! Τα χωριά μας χρειάζονται σύγχρονα ιατρεία, χρειάζονται internet, χρειάζονται διοχέτευση τουριστικής κίνησης, χρειάζονται ανθρώπινη φροντίδα και πρόνοια. Ας τελειώσει επί τέλους ο ανερυθρίαστος εμπαιγμός των ανθρώπων!

Φίλοι μου, η ψήφος σας έχει μεγάλη αξία για τον τόπο μας και το μέλλον σας!
Επιλέξτε τους καλύτερους! Γυρίστε την πλάτη στον παλαιομοδιτισμό, δεν μας αξίζει!

Φιλικά,

Θανάσης Β. Ζησιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: