6.11.10

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΤΕΛΟΣ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ 12ΕΤΙΑΣ. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΖΟΥΡΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΩΝ. 

ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΖΟΥΡΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΠΙ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. 

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ  ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΙΠΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΖΟΥΡΑ ΣΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ‘ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥΣ’, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.

Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΥΡΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ. ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ. ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΛΑΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ. 

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ  ΛΑΖΟΥΡΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΩΣ  ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΔΗ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΜΕΙΑ. 

ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ‘ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ’ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: