12.11.10

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΟΥΣΑ


Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Αιγίου, αλλά και από όλες τις θέσεις που έως σήμερα κατέχω στο Δήμο Αιγίου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια. Λόγοι, όμως, που για εμένα είναι υψίστης σημασίας και άπτονται θεμάτων ηθικής και πολιτικής διάστασης, που ¨ατυχώς¨ αφήσατε να προκύψουν, με αναγκάζουν να σας αποστείλω την παρούσα επιστολή. Έχω μάθει σε όλη τη διαδρομή μου να σκέφτομαι και να ενεργώ μόνο πολιτικά, με γνώμονα το συνολικό συμφέρον και καθόλου το ατομικό ή οικογενειακό. Κατά την τετραετία, που σε λίγες εβδομάδες εκπνέει, προσπάθησα ακούραστα, εις βάρος των προσωπικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, να ανταποκριθώ στη λαϊκή εντολή που πήραμε τον Οκτώβριο του 2006. Θεωρώ, ότι στο μέτρο του εφικτού έκανα το ανθρωπίνως δυνατόν. Αυτό, βέβαια, θα το κρίνει ο κάθε συμπολίτης στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Κύριε Δήμαρχε,

Να είστε βέβαιος ότι ¨φεύγω¨ πολύ φτωχότερος απ΄ ότι ήμουν την 1η-1-2007. Και επιπλέον, ¨φεύγω¨ και ανασφάλιστος. Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τη συνεργασία μας, όπως βεβαίως, όλους τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο μας.

Εύχομαι η νέα Δημοτική αρχή να μπορέσει να ανταποκριθεί στις τεράστιες δυσκολίες που θα κληθεί να διαχειριστεί από την 1η-1-2011.

Θα είμαι στη διάθεση της νέας Δημοτικής αρχής να παράσχω την όποια ενημέρωση απαιτηθεί έως τα τέλη του τρέχοντος έτους σε θέματα που έως σήμερα είχα την αρμοδιότητα ή τη συναρμοδιότητα, προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα.


Με τιμή


Παναγιώτης ΓούσαςΣΧΟΛΙΟ AIGIO.ORG


Λίγο πριν βουλιάξει το καράβι οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του δήμαρχου Αιγίου το εγκαταλείπουν μήπως και σώσουν κάτι από την χαμένη πλέον αξιοπιστία τους.

Αυτός που πριν μερικούς μήνες δήλωνε ότι η πολιτική του καριέρα τελειώνει μαζί με του αρχηγού του αποκλείοντας την συμμετοχή του στις ερχόμενες εκλογές ερχετε τώρα να μας ενημερώσει ότι παραιτείται ύστερα από την συντριπτική ήττα που υπέστη ο ίδιος προσωπικά και ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε.

Ο ασπόνδυλος χειροκροτητής κομματικών στελεχών εκκωφαντικής μετριότητας και ως γνήσιος εξυπηρετητής τοπικών επιχειρηματικών και δεσποτικών συμφερόντων για το μόνο πράγμα που φροντίζει να ενημερώσει τους Αιγιωτες ύστερα από τέσσερα έτη χαοτικής και μονολιθικής διαχείρισης του δήμου Αιγίου είναι ότι αντί δυο μισθών λάμβανε μόνον ένα.

Είναι πράγματι προς τιμήν σας κύριε Γουσα αλλά ακούγεται σαν φθηνή δικαιολογία όταν και εσείς προσωπικά φέρετε σημαντικότατο μερίδιο πολιτικής ευθύνης για την χρεωκοπία του δήμου Αιγίου. Την πρώτη απάντηση για τα πεπραγμένα σας την λάβατε από τους ψηφοφόρους, την δεύτερη ενδεχομένως θα τη λάβετε εν καιρώ από τις αρμόδιες αρχές που εκ των πραγμάτων θα κληθούν να διαλευκανουν με ποιων πολιτικών προσώπων τις αποφάσεις οδηγηθήκαμε στην χρεωκοπίαAigio.org

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι είμαστε τόσο χαζοί ???

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .....ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ???????????????????????????

Δύσπιστος είπε...

Ο κ. Γούσας πιθανόν να περνούσε του Αιγιώτες για πτηνά!!!τόσα χρόνια αντιδήμαρχος ως δήθεν αναντικατάστατος!!!ίσως από τα πολλά πτυχία που διαθέτει!!!ίσως από ειδικές γνώσεις που απεκόμισε από τα πολιτικά γραφεία!!! δεν κατάλαβε ότι εμείς γνωρίζαμε!!!και για αυτό τιμωρήσαμε την αλαζονεία του καθώς και την συνεισφορά του στην χρεωκοπία του Δήμου μας!!!προλαβε να παραιτηθεί από ευθιξία!!!(ανέκδοτο)Οχι κ. Γούσα παραιτηθήκατε για να μην σας παραιτήσουν!!!τώρα αν φύγατε φτωχότερος αυτό σας τιμά!!αλλά αφήστε να έχουμε τις αμφιβολίες μας!!αποτύχατε σε όλα κ. Γούσα!!ελπίζω να πήρατε το μήνυμα!!!!