18.11.10

ΩΣ ΘΥΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ...

Με αφορμή την ήττα του στις δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ επιχειρώντας να αναλύσει τα αίτια του πολιτικού του Βατερλό. Ακολουθεί η δήλωση του την οποία αναδημοσιεύουμε από το TheBest.gr
Ο βασικός λόγος  που έφερε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν η συμπεριφορά του αντιπάλου  την δεύτερη Κυριακή, δήλωσε ο  δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. χθες το μεσημέρι. Μιλώντας στο εκλογικό του γραφείο, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας υποστήριξε ότι «ο αντίπαλος χρησιμοποίησε συκοφαντίες, ψεύδη, λάσπη και μαύρες διαφημίσεις για να τον πλήξει και τελικά τα κατάφερε».


Ο κ. Καλογερόπουλος, όπως τόνισε, προτίμησε να μην απαντήσει στις συκοφαντίες του αντιπάλου γιατί ήθελε να κρατήσει το ήθος και την σοβαρότητα των δημοτικών εκλογών.


«Θέλω καθαρή δημοτική πολιτική, και η κοινή γνώμη θα πρέπει να μάθει την αλήθεια» υποστήριξε ο κ. Καλογερόπουλος και απάντησε αναλυτικά στις καταχωρήσεις της τελευταίας εβδομάδας από την πλευρά Θεοδωρακόπουλου.


Θέμα 1ο: Τέλη ύδρευσης – καθαριότητας. Δεν έγινε καμία αύξηση στο Δήμο Συμπολιτείας τα έτη 2009-2010. Η τελευταία αύξηση τελών έγινε το 2008 και ήταν στο ύψος του πληθωρισμού.


Θέμα 2ο: Τέλος 5 ευρώ. Η τιμή στην οποία αναφέρθηκε η αντίπαλη πλευρά αφορά επαγγελματική χρήση και όχι οικιακή. Ψευδώς λοιπόν συνδέθηκε το επαγγελματικό τέλος με το οικιακό των Δαφνών Αιγίου που σίγουρα είναι χαμηλότερο αφού μιλάμε για οικιακή χρήση.


Θέμα 3ο: Χρέος του Δήμου Συμπολιτείας 3,3 εκατομμύρια ευρώ. Ψευδές. Σύμφωνα με τον ισολογισμό του Δήμου που επικαλέστηκαν, υπάρχουν μετρητά στο ταμείο του Δήμου, δηλαδή ταμειακό υπόλοιπο, ύψους 560 χιλιάδων ευρώ. Ακόμα, υπάρχουν απαιτήσεις του Δήμου ύψους 760 χιλιάδων ευρώ και μένει μόνο ένα μη ληξιπρόθεσμο επενδυτικό δάνειο για οκτώ έτη. Είναι λοιπόν ψέμα και καθαρή συκοφαντία.


Θέμα 4ο: Είπαν ότι ο λαός δεν εξέλεξε τους αντιδημάρχους της Συμπολιτείας. Ψέμα. Οι 4 πρώτοι του συνδυασμού ήταν αντιδήμαρχοι.


Θέμα 5ο: Είπαν ότι επί θητείας μου δεν κατάφερα να πάρω ούτε ένα ευρώ από προγράμματα. Ψέμα. Ενδεικτικά, σας δείχνω πίνακα έργων του Γ’ ΠΕΠ όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι εξασφαλίστηκαν έργα και απορροφήθηκε ποσό πάνω από 1 εκατομμυρίου ευρώ.


Θέμα 6ο: Είπε ο κ. Θεοδωρακόπουλος ότι είμαι επαγγελματίας δήμαρχος. Εγώ είμαι 12 χρόνια στο Δήμο ενώ εκείνος είναι 32 χρόνια και μάλιστα σε μερικά από αυτά σε αμειβόμενες δευτερεύουσες θέσεις του Δήμου Αιγίου.


Θέμα 7ο: Είπαν ότι δεν θα ορκιστώ και θα παραιτηθώ από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ψέμα. Απαντώ το αυτονόητο: θα ασκήσω το ρόλο που μου έταξε η κοινωνία από τη θέση της αντιπολίτευσης. Θέλω να πετύχει η νέα δημοτική αρχή γιατί αυτό συμφέρει τον τόπο. Συμφέρει όλους μας.


Θέμα 8ο: Είπαν ότι θα μπω στο Αίγιο με άσπρο άλογο. Ψέμα. Καθαρή συκοφαντία και λάσπη που ξεπερνάει κάθε όριο.


Θέμα 9ο: Είπαν ψέματα για το Δημαρχείο Συμπολιτείας ότι στοίχισε 2 εκατομμύρια ευρώ, είπαν ψέματα για τα παρτέρια και τα πεζοδρόμια ότι στοίχισαν 300 χιλιάδες ευρώ. Ας μας δείξει έστω και ένα στοιχείο για τους αριθμούς που επικαλείται. Όλες οι καταχωρίσεις ήταν μαύρες διαφημίσεις.


«Καλώ τον κ. Θεοδωρακόπουλο να βγει και να πει όλη την αλήθεια. Αλλιώς είναι κοινός συκοφάντης. Ακόμα και αυτά που είπαν ότι εξαιτίας της ιδιότητας μου αύξησα την ατομική μου περιουσία είναι συκοφαντίες.


Ουδέν ψευδέστερον, είναι κοινή συκοφαντία» δήλωσε ο κ. Καλογερόπουλος. Συμπλήρωσε ακόμα ο δήμαρχος Συμπολιτείας: «Χρησιμοποίησαν λάσπη και ψεύδη. Μετέτρεψαν επαγγελματικούς οργανισμούς σε εκλογικά γραφεία. Έβαλαν μαύρες διαφημίσεις, μηχανισμούς και παπαγαλάκια. Το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από όλα τα παραπάνω.


Οι συνεργάτες του κ. Θεοδωρακόπουλου σήμερα ειρωνεύονται και απειλούν ψηφοφόρους μας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αν συνεχιστεί αυτή η τακτική. Είπαν ότι στις εκλογές χάλασα λεφτά. Μάλλον εκείνος χάλασε πολλά λεφτά. Τελικά κερδίζει όποιος έχει λεφτά και πετάει λάσπη».


Για την επόμενη μέρα


Μιλώντας για την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών, ο κ. Καλογερόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Θεοδωρακόπουλος έχει την εμπιστοσύνη του 35% των πολιτών και την ανοχή του 52% ενώ η παράταξή του έχει την εμπιστοσύνη του 41% των πολιτών και την ανοχή του 48%.


«Θα αγωνιστούμε από αυτή τη θέση και με τη δύναμη της μισής κοινωνίας της Αιγιάλειας για το καλό του τόπου. Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες που βοήθησαν σ’ αυτόν τον αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή και θα την συμβούλευα να διαβάσει το ποίημα του Κίπλινγκ, το «Αν».


Ακολουθεί διαφήμιση στην οποία αναφέρετε ως μαύρη ο Καλογερόπουλος


Δώσαμε την δυνατότητα στον Καλογερόπουλο να κλείσει στόματα γύρω από την οικονομική κατάσταση στον δήμο Συμπολιτείας αλλά και γύρω από την οικογενειακή του οικονομική κατάσταση όταν με ανάρτηση μας στις 6/9/2010 του ζητήσαμε να ενημερώσει τους Αιγιαλεις γύρω από τα οικονομικά του όπως κατά την γνώμη μας οφείλει να πράττει κάθε έντιμος άνδρας που ασχολείται με τα κοινά.

Αντί αυτού ο Καλογερόπουλος έσπευσε να μας μηνύσει κάτι το οποίο δεν τόλμησε να κάνει όταν ο Θεοδωρακόπουλος αναφέρθηκε στα ίδια και άλλα οικονομικά ζητήματα και κατά την διάρκεια των ομιλιών του αλλά και στις επίμαχες διαφημίσεις.

Επιπλέον όταν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στον δήμο Συμπολιτείας αναφέρθηκαν με δημοσίευση στον τοπικό τύπο για τα λογιστικά τεχνάσματα που χρησιμοποίησε για να παρουσιάσει τον προϋπολογισμό ως πλεονασματικό δεν έβγαλε άχνα. Και παρόλα αυτά συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποκρύπτει σκόπιμα την αλήθεια για το πραγματικό έλλειμμα.Δεν είχε το θάρρος ούτε εν μέσω προεκλογικού αγώνα να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα συμπολίτη για το υπερτιμολογημένο δημαρχείο Συμπολιτείας.

Το σημαντικότερο όλων Δημήτρη Καλογεροπουλε είναι ότι αφού θεώρησες σωστό να μην δώσεις τις δέουσες απαντήσεις προεκλογικά φρόντισαν όλοι οι Αιγιαλεις να σου απαντήσουν μαζικά.

Την οριστική απάντηση όμως για τα έργα και τις ημέρες σου στον δήμο Συμπολιτείας θα τις δώσουν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.


Aigio.org

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

V FOR VEDETA
As elpisoume oti tha doulepsoun oi elektikes arhes k oti den tha kanoun kolotoumpa k oi kainourioi!!k ohi mono gia ton kalogeropoulo alla k gia ton karafotia k tous dikous tou pou mas eferan os edo!!

Drummatic Style είπε...

Είναι λυπηρό πράγματι, να βλέπεις έναν υποτίθεται έξυπνο άνθρωπο, να υποτιμά τον εαυτό του και εν συνεχεία, να προσπαθεί να υποτιμήσει και αυτούς προς τούς οποίους απευθύνεται.Θλιβερό το θέαμα του κου Καλογερόπουλου, που αντί να κάνει την αυτοκριτική του,για τα όσα του καταλογίζουν,θέλησε να αντιστρέψει την εικόνα, χρησιμοποιώντας όμως την χείριστη τακτική.Γιατί θα έπρεπε να ξέρει τόσα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά, οτι η "μαύρη διαφήμιση" και η"λάσπη" δεν πιάνουν άν δεν υπάρχει εκ προοιμίου αντικείμενο.Άρα στην περίπτωσή του είναι πρόδηλο, οτι "ο κόσμος τό'χε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι" για τα όσα του καταλόγισαν,μέσω αυτής τής επικοινωνιακής μεθόδου,όσο κατακριτέα κι άν είναι.Για την ήττα του κου Καλογερόπουλου ευθύνεται λοιπόν ο επαγγελματισμός των επικοινωνιολόγων, που χρησιμοποίησαν οι αντίπαλοι ή ο ερασιτεχνισμός, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε απο μέρους του, το περιεχόμενο το μηνυμάτων;
Ούτε μια σοβαρή,στιβαρή και στοιχειοθετημένη απάντηση δεν πήραμε απο μέρους του, πέραν των γενικόλογων και απειλητικών εν πολλοίς, ανακοινώσεων του ίδιου και του συνδυασμού του. Η επιστροφή στη πραγματικότητα,που του επεφύλαξε το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια ευκαιρία,εξουσιαστικής αποτοξίνωσης, που αν την διαχειριστεί καλά,σε συνδυασμό με την αντιπολιτευτική τακτική που θ'ακολουθήσει στο νέο δημοτικό συμβούλιο,έχει να κερδίσει πολλά.
Αν όμως κρίνουμε απο την απολογιστική μετεκλογική του συνέντευξη η αλαζονεία της εξουσίας καλά κρατεί προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Αφου τελειωσε η πιο κιτς προεκλογικη εκστρατεια υποψηφιου Δημαρχου που ως αποκορυφωμα της θα ειχε την εισοδο του Κοντου με αλογο στην πολη νομιζω οτι θα πρεπει ολοι να αισθανομαστε πιο ησυχοι.Αγαπητε κυριε Καλογεροπουλε οταν ψαχνεις τα αιτια μιας ηττας αν ειχες πολιτικο ηθος πρωτα θα εκανες την αυτοκριτικη σου και μετα θα τα εριχνες στους αλλους οπως ειναι η ευκολη λυση.Αλλα εσυ προτιμουσες παντα τις ευκολες λυσεις.Ο λαος της Αιγιαλειας σου εδωσε την απαντηση και τελειωσε πολιτικα πολλους ανεπαγγελτους παραγοντες απο την παραταξη σου(Φιλιππατος,Κοκλας,Βαρδαλος κα)ομως και για τον Θεοδωρακοπουλο δεν υπαρχει ατελειωτη ανοχη.Θα κριθει και αν δεν πετυχει θα φυγει και αυτος.Ειναι στο χερι του να αποδειξει αν αξιζει ή οχι.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα των παραπάνω είναι ότι ο Καλογερόπουλος του Λαού διαβάζει Κίπλινγκ. Ωραίοοοος

Ανώνυμος είπε...

kalogeropoule....ton poulo kai kali xonepsi!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτές, είναι πράγματι οι διαπιστώσεις του Καλογερόπουλου για τα αίτια που ο λαός τον μαύρισε, τότε το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που αβίαστα βγαίνει, είναι ότι καταφέρνει να καταρίπτει μόνος του τον μύθο του "έξυπνου κοντού", μύθο που με τόση επιμέλεια καλιεργούσε αυτός και οι "επιτελείς" του.
Ούτε καν πονηρός δεν είναι να κρύψει την γύμνια του.

Ανώνυμος είπε...

zhtw to stathis.org!!! epitelous pios allos tha mporouse na vgalei toso misos.... elega kai egw.. poly gelio... h kakia tha sas meinei sto telos..a!! kai oso gia thn laspi sas, tha sas thn epistrepsoume lian syntomws!! ola sth zwh einai daneika...exei o kairos gyrismata....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε οπαδέ Του Καλογεροπουλιακού, η ποδοσφαιρική ρεβανσιστική νονοτροπία σου, μόνο κακό κάνει σε σένα και στον αρχηγό σου.Γιατί μπορεί κάποιος να είναι κοντός αλλά να έχει ανάστημα.Στην περίπτωση όμως την δική σας, δυστυχώς, ο "κοντός" έχει και κοντό ανάστημα γενικώς, ως προσωπικότητα και το ίδιο ισχύει, απ'ό,τι φαίνεται και για τους οπαδούς του, αν εσύ είσαι αντιπροσωπευτικό τους δείγμα.
Οι Hooligans δεν έχουν θέση στην πολιτική.Όσο για την "λάσπη" που λές, οι άλλοι δεν φταίνε, άν εσύ τους δίνεις τα υλικά και το δικαίωμα να στην πετάξουν!!!

Ανώνυμος είπε...

επαναλαμβανω για οσους δεν το καταλαβαν......ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ο καλογεροπουλος εχασε τις εκλογες ειναι πραγματικοτητα ,ο καλογεροπουλος ηταν φτωχοσ σε στελεχωση ειναι πραγματικοτητα ,ηταν κακιστος επικοινωνιακα πραγματικοτητα ,υπηρξε και αλαζωνικος , υποτιμησε τους αντιπαλους του δεν ασχοληθηκε οσο επρεπε με αυτους πραγματικοτητα ,δεν εκανε προεκλογικο αγωνα τη δευτερη κυριακη ειχε τις πιο αστοχες στηριξεις πραγματικοτητα,δεν τακαταφερε...ο σταθης ομως δεν ανετρεψε μονος το σκηνικο την δευτερη κυριακη ,υπηρξε πρωτογνωρη κινητοποιηση και στηριξη στον σταθη αρχικα απο τον σπηλιωπουλο που φυσικα και δημιουργησε και στελεχωσε και οργανωσε την ομαδα ..το ψηφοδελτειο του σταθη ειχε και εχει τουσ λογους του να οριζει τον δημαρχο μιας χρησης...περπης-καραφωτιας-θεοδωρακοπουλος...παραμενοντας ο ιδιος ρυθμιστης και κυριαρχος...η κινηση αυτη βολευει και τον τεως δημαρχο καλαβρυτων και νυν βουλευτη παπαδοπουλο γιατι βλεπει το ενδιαφερον του σπηλιωπουλου να χειραγωγηση τον δημο για μελοντικη του καθοδο στον δημο της αιγιαλειας ο σπηλιωπουλος ,αποκαθηλωνεται ο καλογεροπουλος πολιτικα και ετσι εδραιωνεται ο παπαδοπουλος βουλευτικα....ταυτοχρονα και η οι τριανταφυλοπουλος εχει την ευκαιρεια για μια ηρωικη εξοδο πουλωντας στους αιγιαλεις της ΝΔ ενοτητα και κουραφεξαλα...ο νικολοπουλος και ο μπεκιρης βοηθουν και αυτοι με τισ δυναμεις τους πηγαινοντας στον αρχηγο τους σαμαρα ,λαφυρο την πολη της αιγιαλειας που εκλεγει δημαρχο απο τις ταξεις τησ ΝΔ ολοι κερδιζουν.... ολοι οι τοπικοι παραγοντες ...βουλευτες...πολιτευτες ...χτιζοντας και φροντιζοντας ολοι τους την πολιτικη τους επιβιωση ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ... ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ BMW ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα μείνουν στην ιστορία όχι σαν εκλογές του "Καλλικράτη" αλλά σαν οι εκλογές του "κωλοτούμπα".Τέτοιες και τέτοιους "κωλοτούμπες" δεν έχει ματαδεί ο τόπος.Γειά σου δήμαρχε "Κωλοτούμπα" της Αιγιάλειας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ AIGIO.ORG ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ TΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ AIGIO.ORG ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....