9.11.10

Το κατάντημα της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα..

Πραγματικά η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα υπέστη πανωλεθρία. Από που να αρχίσουμε από την συντριβή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στο Αίγιο, από το ρεζιλίκι του Κώστα Χριστόπουλου στο Δήμο της Πάτρας ή την πανωλεθρία του Θανάση Ραυτακόπουλου στην Δυτική Αχαΐα.
 
Για όλα αυτά κάποιοι έχουν ευθύνη κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν στους Νέο Δημοκράτες που βλέπουν ο κατήφορος της παράταξης να μην έχει σταματημό. Που ήταν η ΝΟΔΕ να στηρίξει τους υποψηφίους; Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μπορεί να μας ενημερώσει πως στήριξε τους υποψηφίους Δημάρχους;
 
Πως έγινε η επιλογή τους; Που είναι αυτοί και ποιοι είναι που πρότειναν το Κώστα Χριστόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο για να ξεφτιλίσουν την Νέα Δημοκρατία; Που είναι αυτοί που πήγαιναν τον Τριανταφυλλόπουλο και τον παρουσίαζαν σαν φαβορί στην Αθήνα για να κερδίσει το καινούργιο Δήμο Αιγιαλείας; Δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί; Δεν πρέπει να απολογηθούν; Για το κατάντημα αυτό της Νέας Δημοκρατίας κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν και να παραιτηθούν, απέτυχαν και πρέπει να το καταλάβουν.
(του Φαίδωνα Νίκου)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ.ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΥ Η ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ.....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΕΓΑΣΕ,ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ..ΤΑΠΕΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.
(ΓΙΑΤΡΕ, Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ)ΚΑΜΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ.ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ,ΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ,ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 30% ΣΤΟ 13% ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΩΝΥΜΑ-ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ-ΔΙΑΜΗΝΥΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ,ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ
Α Φ Ι Π Π Ε Υ Σ Α Ν Ε !!!!!!!!