13.11.10

Απαντήσεις που δεν δόθηκαν απο τον Δήμαρχο Συμπολιτείας

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

Συμπολιτεία 11/11/10                                                                                             


Αγαπητέ κύριε διαχειριστά


Αφού σας εκφράσω και πάλι τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια, για την δημιουργία και τήρηση της σελίδας σας, πανθ’ομολογουμένως κατά τρόπον υποδειγματικόν,και σας ευχαριστήσω για την προηγούμενη ανάρτηση του κειμένου μου, με ερωτήματα προς απάντηση, απο τον νύν Δήμαρχο Συμπολιτείας και υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιάλειας κο Καλογερόπουλο,θα ήθελα να σας παρακαλέσω για μιά νέα ανάρτηση κειμένου μου που αφορά τίς απαντήσεις που δεν έδωσε ο κος Καλογερόπουλος.Το κείμενο προς ανάρτηση έχει ως εξής:


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


Όλες οι απαντήσεις προκύπτουν, απο την ανάγνωση των πλήρων πρακτικών, της 328/99 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Συμπολιτείας, την οποία όποιος έχει αμφιβολίες, για το ήθος του γράφοντος, να τα ζητήσει με αίτησή του απο τον Δήμο Συμπολιτείας.


Άν του χορηγηθούν τα πλήρη πρακτικά,δηλαδή ,τα πρακτικά ,στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η εισήγηση της τότε εισηγήτριας,τότε και μόνο θα μάθει για τις δικές μου προσφορές,οι οποίες χαρακτηρίστηκαν σαν εκπρόθεσμες-αντιπροσφορές και παράνομες. Θα μάθει επίσης οτι προσφορά άλλου ιδιοκτήτη,που κατατέθηκε δεκαπέντε ημέρες αργότερα απο την δική μου,χαρακτηρίστηκε σαν εμπρόθεσμη, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της δικιάς μου προσφοράς, απο την συζήτηση και να συζητηθεί μόνο η προσφορά του άλλου ιδιοκτήτη.


Με την ίδια,επίσης,328/99 απόφαση ο αναγνώστης θα πληροφορηθεί,τα ποσά,που ζητούσα μέσω της προσφοράς μου.Θα μάθει,επίσης,για την άποψη του τότε προέδρου του Δ.Σ.,ο οποίος και εισηγήθηκε και τίς μη σύννομες ενέργειες της επιτροπής καταλληλότητας,καθώς και της δημαρχιακής επιτροπής.
Αν ομιλώ για τα πλήρη πρακτικά του Δ.Σ.,το πράττω,γιατί όταν η ανακρίτρια Αιγίου,κατόπιν ενεργειών μου,με το υπ’αριθ.πρωτ.145/25-2-03 έγγραφό της, ζήτησε τα πλήρη πρακτικά της 328/99 απόφασης, ο δήμος Συμπολιτείας με το υπ’αριθ.πρωτ.1456/4-3-03 χορήγησε παραποιημένα πρακτικά, αφού αφαίρεσε απο την εισήγηση της τότε εισηγήτριας,τις δικές μου προσφορές, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η υπ’αριθ. 25/03 διάταξη,η οποία επίσης βασίστηκε και σε ψευδείς καταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων.
Τα ίδια παραποιημένα πρακτικά της επίμαχης 328/99 απόφασης του Δ.Σ. χορηγήθηκαν απο τον δήμο Συμπολιτείας, οταν του ζητήθηκαν και στον Συνήγορο Του Πολίτη,όπου επίσης κατέφυγα ως θιγόμενος κατάφωρα πολίτης το 2006.Το ίδιο έπραξε και στην Εισαγγελία Αιγίου στίς 13-2-08 με αποτέλεσμα να εκδοθεί η υπ’αριθ.1071 αθωωτική απόφαση της 25-11-09 η οποία όμως βασίστηκε σε χαλκεύμενα στοιχεία και συγκεκριμένα στα παραποιημένα πρακτικά που είπαμε πιό πάνω.
Όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα, που έχω στη διάθεσή μου σαν πειστήρια, αν μη τι άλλο δείχνουν έναν άνθρωπο, που δεν σέβεται πρώτ’απ’όλα τον θεσμό, για τον οποίο εξελέγη και κατ’επέκταση τους άλλους θεσμούς, που υπάρχουν για να τηρούνται κάποιες σταθερές στην κοινωνία μας όπως η ευνομία,η ισοπολιτεία κ.λ.π.


Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν ζητάει την ψήφο των Αιγιαλέων, για να εφαρμόσει και σε επίπεδο Αιγιάλειας, αυτό το ήθος και ύφος εξουσίας, που εφάρμοσε πιλοτικά τα τελευταία χρόνια στον μικρό δήμο Συμπολιτείας,φαινομενικά επιτυχημένο που σε επίπεδο ουσίας όμως όπως οι υποδομές έμεινε σε κούφια λόγια κι υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.


Και πρόβλημά του δεν ήταν ο χρόνος γιατί τρείς επι σειράν τετραετίες είναι μια ολόκληρη ζωή για να κάνεις πολλά κι ουσιαστικά κι όχι μόνο «βιτρίνα».


Αυτός ο άνθρωπος και οι στενοί του συνεργάτες, με την «βιτρίνα» της δημιουργικότητας και των κενών περιεχομένου υποσχέσεων, είναι αδίστακτοι και δεν σέβονται πρώτα-πρώτα αυτό που υπηρετούν,θα σεβαστούν την ψήφο και τις ανάγκες σας αν εκλεγούν;
Και ο δήμος Αιγιάλειας δεν είναι δήμος Συμπολιτείας,μας αφορά όλους.


Θα ψηφίσετε Καλογερόπουλο λοιπόν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: