13.11.10

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΕΦΤΑΣΕ. Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ , ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ. 

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΠΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. 

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟΓΑΛΟ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΑΪΚΟ. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΑΖΟΥΡΑ. ΔΩΣΑΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ, ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. 

ΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ, ΛΑΖΟΥΡΑΔΕΣ, ΣΟΚΟΡΕΛΗΔΕΣ, ΚΑΚΚΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ‘ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ’ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥΣ. 

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

LOYRANTAKH AKOYS .... DIMARXOS EINAI O LAZOURAS KAI O VAZEOS !!! EXASES MAGAZAKI GONIA .... ZO KAI ANAPNEO GIA MPIM TON .......... !!! MIN TO BAZEIS KATO SINEXISE TON AGONA SOU