10.12.10

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΙ Ο ΒΑΖΑΙΟΣ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΖΑΙΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΦΡΙΞΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΒΑΖΑΙΟ. 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ? 
ΠΟΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ‘ΦΩΝΗ’ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ? ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΑΡ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ. Ή ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΒΑΖΑΙΟ? 
Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ. ΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΦΟΡΟΥΜΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ? ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ? 
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ? ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΚΚΟΤΗΣ? Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: