19.1.11

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Στα δυο εκατομμύρια  εκατό χιλιάδες ευρώ μέχρι στιγμής ανέρχονται οι τιμολογημένες προς τρίτους οφειλές του δήμου Συμπολιτείας. Στις οφειλές αυτές δεν περιλαμβάνετε το συνολικό χρέος κατασκευής του δημαρχείου Συμπολιτείας που ανερχετε στο ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Συνολικά δηλαδή τρία εκατομμύρια οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ μέχρι στιγμής...

Όταν προεκλογικά τολμήσαμε να θίξουμε το θέμα ο κύριος Καλογερόπουλος όχι μόνο απέκρυψε την αλήθεια χρησιμοποιώντας λογιστικά τρικ αλλά έσπευσε να μας μηνύσει κιόλας.

Δυστυχώς για αυτόν τον <<αδιαπραγμάτευτο σε θέματα ηθικής τάξης, τιμής και υπόληψης πολιτικό άνδρα>> οι ψηφοφόροι του έδωσαν την απάντηση που του άρμοζε. Οφείλει όμως να απολογηθεί και για το τεράστιο έλλειμμα που άφησε πίσω του με δαπάνες που είναι κάτι παραπάνω από ύποπτες.

Για παράδειγμα όταν οι ετήσιες ανάγκες του δήμου Αιγίου για αμόλυβδη βενζίνη είναι γύρω στα 14.000 ευρώ και με την υπέρβαση 18.000, στον δήμο Συμπολιτείας είναι 70.000 ευρώ!!!!!!

Υπάρχουν και άλλες τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις υπερβολικών δαπανών που είναι με την πρώτη ματιά κάτι παραπάνω από ύποπτες...Τα ερωτήματα και οι απορίες  πληθαίνουν εάν ληφθεί υπόψιν και η πορεία της περιουσιακής κατάστασης των μελών του στενού πυρήνα που διοικούσε υπό τον Καλογερόπουλο.

Θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι ώστε να έχουμε μια ακριβή εικόνα και τότε εάν οι ενδείξεις για κακοδιαχείριση και κατασπατάληση δημοτικού χρήματος μετατραπούν σε αποδείξεις τον λόγο θα έχουν οι αρμόδιες ελεγκτικές και διωκτικές υπηρεσίες του Κράτους.

Εμείς πάντως Δημήτρη Καλογεροπουλε είμαστε ακόμα εδώ και περιμένουμε να απαντήσεις στα τόσα ερωτήματα και ερωτηματικά...

Aigio.org

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ntaksei more...fagane...fagane.....fagane.

edo itan sinexeia stin axagia rantevoudakia me ton ekei dimarxo.....

fagane....fagane....fagane.....

de tha gini kati omos.idika oso einai pano to pasok....koukoula tha paei kai afto.