30.1.11

ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΑπό έναν νέο άνθρωπο σαν εσάς κύριε Κωνσταντίνου οι Αιγιαλεις περιμένουν να ενημερωθούν διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια για την οικονομική κατάσταση που παραλάβατε από την προηγούμενη δημοτική αρχή στον δήμο Συμπολιτείας.


Σε πρώτη φάση αναφερόμαστε στον δήμο Συμπολιτείας γιατί σε αυτόν επιλεχθήκατε να υπηρετήσετε ως αντιδήμαρχος αλλά κυρίως λόγω της προηγούμενης θητείας σας ως αρχηγού της αντιπολίτευσης γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.


Ήρθε η ώρα νομίζουμε να πληροφορηθούν όλοι οι Αιγιαλεις ποιοι ευθύνονται για τα τεράστια ελλείμματα πριν κληθούν να βάλουν για ακόμη μια φορά το χέρι στην τσέπη.


Οι δημότες είναι επιβεβλημένο να γνωρίζουν όλες τις υποχρεώσεις που αφορούν σε δανειακές συμβάσεις, ανεξόφλητα εντάλματα, τιμολόγια που δεν έχουν ενταλματοποιηθει, υποχρεώσεις προς τρίτους (δημόσιο και ιδιώτες) καθώς και χρηματικά υπόλοιπα για κάλυψη λειτουργικών δαπανών.


Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα δώσετε στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στους δημότες να κρίνουν όλους εκείνους που κατά την τελευταία δωδεκαετία διαχειρίστηκαν δημοτικό χρήμα.


Aigio.org

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι που τους είχε για σφαλιάρες ο Καλογερόπουλος να κάνουν κάτι; Και ο κος Κωνσταντίνου και ο κος Καμπέρης δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τη δουλειά τους. Από την αρχή του χρόνου συνεργάζονται (;) άριστα με το στενό επιτελείο του Καλογέρόπουλου και φρόντισαν να παραμερίσουν τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η συγκάληψη θα είναι γεγονός. Φυσικά ο κος Κνωσταντίνου εκτίθεται διότι πολλά έλεγε πριν τις εκλογές κατηγορώντας ευθέως τον πρώην Δήμαρχο. Και ο κος Καμπέρης φυσικά το ίδιο έκανε. Αλλά μάλλον πρόκειται για κινήσεις στην προεκλογική περίοδο χάρην εντυπωσιασμού αφού φαίνεται από τις πράξεις τους ότι δεν πίστευαν τίποτα από όσα έλεγαν. Και ο Στάθης δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Αυτός είναι τώρα ο Δήμαρχος. Στο τέλος αποδεικνύεται ότι όλα έγιναν για την "καρέκλα".

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΛΕΣ; ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ; ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν οκτώ μήνες από την επίσημη λειτουργία της νυν δημοτικής αρχής Αιγιαλείας και ακόμη ο Αντιδήμαρχος κος Κωνσταντίνου δεν μας έχει δείξει κανένα στοιχείο για ότι κατήγγειλε προεκλογικά "κλέφτες" και "απατεώνες" τον Καλογερόπουλο και την ομάδα του. Κάποιοι δεν ξεχνάμε καθόλου και περιμένουμε. Αν ο κος Κωνσταντίνου έχει τα στοιχεία πρέπει να τα δουν τα φώτα της δημοσιότητας επιτέλους ή αλλιώς να ζητήσει δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ για τα ψευδή και ανάρμοστα σχόλια που έλεγε προεκλογικώς. Κε Κωνσταντίνου ή φοράτε "παντελόνια" και παραδεχθείτε το σφάλμα σας ή μήπως τώρα που έχετε καλυφθεί πίσω από τον "μανδύα" της εξουσίας (μοιάζει με γυναικείο φόρεμα στην αρχαιότητα ) τα ξεχάσατε και δεν τρέχει τίποτα. Ο κόσμος όμως θέλει απαντήσεις εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΨΕΥΤΕΣ. ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.