6.1.11

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 

Επειδή οι ιστορίες συνήθως είναι αληθινές η όχι η καμιά φορά έχουν μονάχα ένα μέρος της αλήθειας λέω και εγώ να συμπληρώσω το άλλο κομμάτι της χειμωνιάτικης ιστορίας..

μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας δήμαρχος ψηλός ,ωραίος τύπος,, παρέλαβε ένα χιονοδρομικό και είπε να το φτιάξει, πάει λοιπόν βρίσκει διευθυντή βρίσκει και προσωπικό καμία 9 στελέχη ,τους μονιμοποιεί ,χειμώνα καλοκαίρι δουλειά ..και πέρασαν τα χρόνια και πέρασαν οι μήνες και πέρασαν οι μέρες και έμειναν 5 τα στελέχη
και γίνονταν έργα τα καλοκαίρια και το χειμώνα όλοι απολάμβαναν το χιόνι ..και τα στελέχη απέκτησαν και αυτοκίνητα(όχι δικά τους)και απέκτησαν και τηλέφωνα(όχι δικά τους)και έρχονταν και οι λογαριασμοί(όχι στο σπίτι τους)και πλήρωναν και την βενζίνη(όχι από την τσέπη τους)

και καλοκαίρι δουλειά ..και οι 2 κοιμόντουσαν και οι άλλοι 3 διαφέντευαν...(από τις 11 και μετά)

και το χειμώνα δουλειά ,,,ααα εκεί δεν λέω οι 2 κοιμόντουσαν όταν έσκαγε εκείνη η κακιά αναστολή και οι άλλοι 3 έβλεπαν national geographic στην nova.. εκτός και αν αυτή η κεραία της nova στα γραφεία τους ήταν ανεμόμετρο..
πήγαιναν και κάνα ταξιδάκι καταμεσής της χειμερινής περιόδου Ιταλία ,Γαλλία σε κάτι αγώνες για εκπαιδευτικούς (και όχι μόνο) σκοπούς ..καλά αν νομίζετε ότι σας λέω ψέματα πάμε στο sight του χιονοδρομικού να δούμε καμία Φώτο ,,,χειμερινή και όχι μόνο.

και πέρασαν τα χρόνια και πέρασαν οι μήνες και πέρασαν οι μέρες και έφυγε ο ψηλός δήμαρχος και ήρθε ένας ποιο κοντός και είδε το χρέος...και έβλεπε και τα αυτοκίνητα πέρα δώθε χειμώνα καλοκαίρι και έβλεπε και τους λογαριασμούς και έβλεπε και εκείνη την κεραία ανεμόμετρο και είπε να βάλει τάξη...και την  τάξη δεν την δέχτηκαν οι 3 από τους 5 και έφυγαν..
και κάποιος τους είπε φαντάσματα..
τα φαντάσματα τα δικά τους που είναι???????
είπαμε ξεκίνησαν 9..να ρωτήσουμε τους 4 πρώτους που έφυγαν ποιος και γιατί τους έδιωξε???

ίσως να συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: