9.3.11

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΡΟΠΟΥΛΕ...

Ο μάρτυρας υπεράσπισης συντρόφων του, ψευτοπροοδευτικων κλεπτών πνευματικής ιδιοκτησίας θυμήθηκε λίγο αργά ποιος είναι ο σκοπός του λειτουργήματος που ασκεί.

Με αφορμή την αντικατάσταση του συζύγου της αδερφής του, Αντώνη Χατζηβασιλείου από την έμμισθη θέση του αντιπρόεδρου της ΔΕΥΑ από τον μπατζανάκη του νυν δημάρχου Λάμπη Χριστόπουλο, “ξεσπάθωσε” μέσω της εφημερίδας ιδιοκτησίας του Βήμα της Αιγιαλειας μιλώντας για οικογενειοκρατία και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Όσο φυσικά το μέλος της δικής του οικογένειας ελάμβανε επί τέσσερα περίπου συναπτά έτη το ποσό των 3.000 ευρώ μηνιαίως δεν υπήρχε θέμα οικογενειοκρατίας από την πλευρά του δημοσιογράφου. Φυσικά αυτή η παροχή εξασφάλιζε σε σημαντικό βαθμό και την ασυλία της προηγούμενης δημοτικής αρχής από την ενοχλητική κριτική μιας εφημερίδας. Η επιδερμική κριτική των πεπραγμένων της πιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής από την εφημερίδα του δημοσιογράφου-υπερασπιστή  πρωτόδικα δικασμένων κλεπτών πνευματικής ιδιοκτησίας μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η ουσία βέβαια του θέματος είναι ότι πέρα από το διαβρωμένο ρόλο των υποτιθέμενων ελεύθερων φωνών η σημερινή δημοτική αρχή συνεχίζει απτόητη στα χνάρια της προηγούμενης. Βολεύουνε στις έμμισθες θέσεις κλειδιά τα δικά τους παιδιά δίχως να τολμούν να απευθυνθούν στην ελεύθερη αγορά ώστε να στελεχωθούν αυτές οι θέσεις από τους ικανότερους και όχι από τους αρεστούς.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ελεγκτές και ελεγχόμενοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για τα ιδιοτελή προσωπικά και οικογενειακά συμφέροντά τους αγνοώντας επιδεικτικά όλους αυτούς που τους έστειλαν εκεί που βρίσκονται σήμερα για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολλών και όχι για να αποκαταστήσουν οικονομικά τα μέλη των οικογενειών τους.

Στάθη η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος!

Aigio.org

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ε?

Ιάσων είπε...

δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχεις με το Ζουρόπουλο. Ομως γνωρίζω πολύ καλά,ότι ο Χατζηβασιλείου δεν είχε σχέση οικογενειακή με κανένα από την προηγούμενη δημοτική αρχή.Απλά τον εμπιστεύτηκαν λόγω της ικανότητας του,της μόρφωσής του και της εμπειρίας του. Η ικανότητά του αποδείχθηκε από την εξέλιξη και την αναβάθμιση της ΔΕΥΑ,μιας ΔΕΥΑ που από τον σημερινό δήμαρχο απεκαλείτο ΑΜΑΡΤΩΛΗ και συγχρόνως προέτρεπε να την κλείσουν.Μιας ΔΕΥΑ που έχει και έσοδα με τα οποία μπορεί και κάνει έργα. Για του λόγου το αληθές ρωτήστε και τον σημερινό δήμαρχο. Ως κατέχων πτυχίο της Ανωτάτης Εμπορικής,ήταν ο καταλληλότερος΄γιαυτή τη θέση.Και η εμπειρία του ,επί 30 χρόνια στη θέση του Διευθυντή της ΠΕΣ με άριστες κριτικές και άριστα αποτελέσματα,τον έκανε ακόμη πιο κατάλληλο.όσον αφορά στα χρήματα που έπαιρνε (λιγότερα από τις 3000) ο άνθρωπος αυτός τα δούλευε και μάλιστα σκληρά,και ήταν αντάξια και σύμφωνα με τα προσόντα του.Εξάλλου με το έργο του(το οποίο θα το δημοσιεύσω)έφερε τόσα έσοδα στη ΔΕΥΑ!!!!Υπήρξε ο καλύτερος δια μέσου των χρόνων πρόεδρος της ΔΕΥΑ,και μακάρι να διαψευσθώ και ο τελευταίος Και ξέρεις γιατί? Γιατί απλά διορισθηκε αξιοκρατικότατα με κριτήρια του ποιος είναι ικανός να σώσει τη ΔΕΥΑ.Στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε άδικοι,και πρέπει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Τώρα όσον αφορά στη σημερινή Δημοτική Αρχή ο κόσμος βλέπει και ακουει( υποψήφια Κούσκουρη ,ανηψιά Κ.Θεοδωρακοπούλου ,γραμματείς,υποψήφιος συνδυασμού Α.Αλεβίζος , σύμβουλος,μπατζανάκης πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λ.Χριστόπουλος).Ευτυχώς που γλυτώσαμε και από τον υποψήφιο σύμβουλο Παπαδοπουλο,για συμπαραστάτη του πολίτη,που θα αμειβόταν με το μισθο ίδιο με του προέδρου του Δημ.Συμβουλίου.Για τους πιο πάνω μπορεί να μάθεις ποιος είναι ο μισθός τους?

Sleeper είπε...

@ Ανώνυμος 10/3/11 3:50 μ.μ.

Αγαπητέ φίλε ανώνυμε συμφωνούμε απόλυτα με την πρότασή σου. Για του λόγου το αληθές έχουμε προτείνει ακριβώς το ίδιο από τις 3/1/2011.

Ανώνυμος είπε...

Έφερε τόσα έσοδα ο Χατζηβασιλείου στη ΔΕΥΑ όχι μόνο επειδη ήταν ικανός αλλά επειδή έχουμε ξεσκιστεί να πληρώνουμε το νερό. Εδώ στην Αθήνα για τη ΕΥΔΑΠ πληρωνω 8 ευρώ και στο Αίγιο 80!!! Αν είναι δυνατόν.Έτσι την κάνω κι εγώ κερδοφόρα την επιχείρηση.

Sleeper είπε...

Αγαπητέ φίλε Ιάσων με τον κ. Ζουροπουλο δεν έχουμε τίποτα προσωπικό. Απλά η απύθμενη υποκρισία του αλλά και η μονοδιάστατη ερμηνεία των γεγονότων πολλές φορές μας βρίσκει αντίθετους.

Στην παρούσα ανάρτηση ουδέποτε αναφερθήκαμε σε οικογενειακή σχέση μεταξύ Α. Χατζηβασιλειου και μελών η μέλους της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Ουδέποτε επίσης θίξαμε τις διοικητικές ικανότητες η εμπειρία του κ. Χατζηβασιλειου. Η επάρκεια του θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε επίσημο δημοσιευμένο ισολογισμό της ΔΕΥΑ των τριών τελευταίων χρήσεων. Αν τους έχετε στη διάθεσή σας ευχαρίστως να τους δημοσιεύσουμε.

Κατά τα λοιπά επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε για τον τρόπο επιλογής και διορισμού του κ. Χατζηβασιλειου. Εάν θέλουμε να συζητήσουμε σοβαρά για αξιοκρατία, θα έπρεπε να συζητάμε για ανοιχτό διαγωνισμό και όχι για διορισμό.

Να είστε σίγουρος ότι όλα τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας και τακτοποίησης γνωστών, συγγενών και φίλων έχουν ήδη επισημανθεί και θα σχολιαστούν αναλόγως.

Ο δήμαρχος φρόντισε με συγκεκριμένες επιλογές που έκανε, να απογοητεύσει πρόωρα αρκετούς υποστηρικτές του.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε με αγωνία τους λογαριασμούς του νερού της νέας δημοτικής αρχής...Πάντως να μην θεοποιούμε το αυτονόητο:αύξηση των λογαριασμών του νερού και λήψη δανείου (που θα πληρώσουν οι Αιγιώτες βέβαια!)για την κάλυψη παλιών αμαρτιών της ΔΕΥΑ. Πολύ απλό για κάθε κοινό νου και όχι απαταίτητα πτυχιούχο. Και ένα ερώτημα για το τελος: οι φιλικές σχέσεις μπορούν να θεωρηθούν ως οικογενειακές με την ευρεία έννοια...;Δυστυχώς για κάποιους το Αίγιο είναι πολύ μικρό και γνωριζόμαστε μεταξύ μας!

Ανώνυμος είπε...

Με αγωνία θα περιμένω να δω τους επίσημα δημοσιευμένους ισολογισμούς της ΔΕΥΑ των τριών τελευταίων χρήσεων...

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.χατζηβασιλειου ηταν και ειναι καρδιακος φιλος του πρωην δημαρχου χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπηρξε ικανος. Επαιρνε ως συνταξιουχος του ιδιωτικου τομεα δυο μισθους. Ο κ.Χριστοπουλος ειναι μπατζανακης του δημαρχου, συνταξιουχος προισταμενος των διοικητικων υπηρεσιων του δημου Αιγιου(και επομενως θα πρεπει να επιλεξει να αμοιβεται ειτε απο την ΔΕΥΑ ειτε να παραμεινει μονο με την συνταξη), πρωην δημοτικος συμβουλος(πρωτος σε ψηφους στο συνδυασμο του κ.Θεοδωρακοπουλου) και το συμαντικοτερο ψηφιστηκε απο την συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που εμεις επιλεξαμε να διοικησουν τον δημο μας.Μενει λοιπον να τον κρινουμε και αυτον απο το εργο του.Και θα συμφωνησουν και εγω με τους διαγωνισμους για το διορισμο προσωπων σε τεοιες θεσεις αλλα αυτες οι επιλογες θελουν φρεσκα μυαλα στην δημαρχια μονο που δυστυχως να μυαλα αυτα δεν ασχολουνται οποτε ολοι εμεις που εχουμε αυτες τις ιδεες ας αφησουμε την κριτικη του καναπε και ας ασχοληθουμε ενεργα επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αξιόλογοι στο συνδυασμό του Στάθη που δυστυχώς ο ίδιος δεν τους έχει αξιοποιήσει προφανώς γιατί το πρώτο λόγο τον έχει ο στενός του κύκλος. Και μετά από τρία χρόνια θα λέμε πάλι τα ίδια για μια ακόμη αποτυχημένη θητεία...Στάθη επιτέλους αξιοποίησε σωστούς ανθρώπους που έχουν τα φόντα να προσφέρουν αλλιώς σε βλέπω να γράφεις ιστορία όπως ο Καραφωτιάς....