30.5.11

ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟ'Ι'ΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ

Μέσα από την γνωστή φυλλάδα “Πρώτη της Αιγιάλειας” κύριο φορέα παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων στην πόλη του Αιγίου, ο ανώνυμος συντάκτης της στήλης “Το Στίγμα της Εβδομάδας - 30/5/2011”  για ακόμη μια φορά αναφέρεται στο Aigio.org θίγοντας δυο συγκεκριμένες αναρτήσεις (πρώτη - δεύτερη) που αναρτήθηκαν στο ιστολόγιό μας.

Πρώτα απ'ολα οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι συγκεκριμένες αναρτήσεις αποτελούν προϊόν έκφρασης αναγνωστών μας τις οποίες δημοσιεύσαμε αυτούσιες.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί οι θιγόμενοι αντί να σπεύσουν να απαντήσουν μέσω του ιστολογίου μας επιλέγουν τη στήλη του ανώνυμου μικρονοϊκου συντάκτη που δεν τολμά να αναφέρει ούτε το όνομα του ιστολογίου μας.

Μοναδική εξήγηση ίσως να αποτελεί το γεγονός ότι όπως όλα σχεδόν τα δημόσια πρόσωπα έτσι και αυτοί τρέμουν στην ιδέα αντιπαράθεσης με την κοινωνία δίχως μεσάζοντες. Έτσι έχουν μάθει τόσα χρόνια. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οι εποχές άλλαξαν και η αμφίδρομη επικοινωνία αποτελεί μια νέα πραγματικότητα.

Χάνεται η οποιαδήποτε εναπομείνασα σοβαρότητα όταν θιγόμενα δημόσια πρόσωπα επιλεγούν ως μέσο εκπροσώπησής τους στην κοινωνία τα αλλοτριωμένα παραπαίδια της εκάστοτε εξουσίας. Αυτά τα μικρά ασήμαντα εγωκεντρικά ανθρωπάκια που προεκλογικά δείχνουν τα δόντια τους εκβιάζοντας για χρηματική ικανοποίηση με αντάλλαγμα προβολή και εν συνεχεία υποτάσσονται ολοκληρωτικά στην εξουσία.

Η μικρόνοια τους καταντά κωμική όταν οι υπαινιγμοί τους φθάνουν έως του σημείου ταύτισης τους  με τους μπλογκερς του Aigio.org.

Η συμπλεγματική φύση του εν λόγω ανώνυμου συντάκτη αδυνατεί να κάνει τον διαχωρισμό μεταξύ ανωνυμίας και ψευδωνυμίας αλλά αυτό είναι κάτι που θα αναλύσουμε σε επόμενη ανάρτηση.
Διερωτάται κανείς πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει μια φυλλάδα όταν η βασική της ύλη αποτελείται από λογοκλοπές από αυτό εδώ το ιστολόγιο αλλά και άλλες τοπικές εφημερίδες αφού το νοητικό και επαγγελματικό επίπεδο των συντακτών της είναι πιο κάτω από αυτό συντακτών σχολικής εφημερίδας.

Ο απύθμενος παραδημοσιογραφικός κουτσαβακισμος δεν έχει τέλος αφού αυτός σιγοντάρετε καθημερινά από πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα που αδυνατούν να αντιπαρατεθούν με τους πολίτες αφού είναι πολιτικά, κοινωνικά και ιδεολογικά γυμνοί.

Μέχρι λοιπόν να αποφασίσετε να αντιπαρατεθειτε ανοικτά μαζί μας θα συνεχίσετε να μας βρίσκετε διαρκώς μπροστά σας και σε μέρη που ούτε καν φαντάζεστε.

Aigio.org

ΥΓ. Ειδικά στον ανώνυμο συντάκτη της στήλης αφιερώνουμε το παρακάτω περιστατικό:

Όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου κάποτε υβρίσθηκε από ένα βουλευτή αντιπάλου κόμματος ρώτησε: «Ποιος το είπε αυτό;» «Εγώ», απάντησε κάποιος. «Α, τότε δεν έχει καμιά σημασία», ανταπάντησε ο Γεώργιος Παπανδρέου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eκεί στην "Πρώτη" έχουν μπερδέψει το "δημοσιογράφος" με το "δημοσιο-Γραφικός".

λάκης είπε...

Γράψτε όσο θέλετε ανώνυμε-γνωστέ συντάκτη-αρχισυντάκτη της ημερησίας ΠΡΩΤΗ. Αλλήθεια τα δικά σας δωράκια από επώνυμους μεσήλικες κυρίους? που κάνουν τα νεαρόπαιδα και τους υποψήφιους προέδρους μεγάλων προσδοκιών, τα γνωρίζει ο κόσμος? Ξέρετε πια δωράκια......των αναρτησεων και της συνεχούς προβολής των ίδιων και των ίδιων κύριών..........