23.5.11

Ανεκμετάλλευτο δημόσιο ακίνητο στο Αίγιο


Η πρώην Κλινική Καλαμπόκα, ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου, ένα πολυλειτουργικό οίκημα στο καλύτερο σημείο της πόλης, φαίνεται ότι είναι...ανεπιθύμητο από τους διαχειριστές του και το έχουν παρατήσει στο έλεος των ανέμων, μετά τη στήριξή του από τα μικροπροβλήματα που του δημιούργησε ο σεισμός του 1995. 

Ένα σημαντικό έσοδο για το κράτος , αν νοικιαζόταν αλλά και για το Δήμο μια λύση που αναζητά κτίριο να στεγάσει τις υπηρεσίες του. Υπάρχει καλύτερη περίπτωση; 

 Γιατί το Νοσοκομείο δε δημοπρατεί τη χρήση του, οπότε θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες που υπολείπονται, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό, οικονομικά παραγωγικό και αισθητικά θα συμπληρώσει την περιοχή, που βλέπει στον Κορινθιακό και είναι το καλύτερο μπαλκόνι με απέραντη θέα; Πουλάμε ή νοικιάζουμε δημόσια περιουσία για ν’ αντιμετωπίσουμε το εθνικό χρέος και δε βρέθηκε ένας ελεγκτής της δημόσιας διοίκησης, να επιβάλει ποινές στους αρμόδιους που διορίζονται με κυβερνητική εύνοια, για ασύγγνωστη αμέλεια περί τη διαχείριση της περιουσίας του ιδρύματος που διοικούν. 

Επειδή, εκτός άλλων, αποβαίνουν και επιζήμιοι, αφήνοντας έσοδα να διαφεύγουν.

2 σχόλια:

ANNA είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΟ . ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΠΟΣΕΣ ΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ Ή ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.....ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...