25.5.11

ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΜΑΥΡΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΚ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Απίστευτη ρεμούλα στην περιοχή της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα κάτω από τα πόδια μας . Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγίου που προσπαθεί να λύσει τις ανάγκες των εμπόρων καταθέτει στα μη ελεγχόμενα ταμεία του υπέρογκα ποσά από τα επιδοτούμενα σεμινάρια, χωρίς παραστατικά και με συνοδεία δώρων στην διοίκηση. Το κάθε σεμινάριο αποφέρει περίπου 3,500 ευρώ στα μαύρα ταμεία του εμπορικού και αν αυτό πολλαπλασιαστεί επί πέντε σεμινάρια που θα γίνουν την περίοδο 2011  2012 μας κάνουν σύνολο 17,500 ΕΥΡΩ. Φυσικά τα στόματα παραμένουν κλειστά ακόμα και της αντίπολίτευσης του εμπορικού που από υποψήφιος πρόεδρος μεγάλων προσδοκιών κατέληξε μέλος. Τα επόμενα χριστούγεννα θα υπάρχουν χρήματα για εκδηλώσεις ή θα την πληρώσουν πάλι κάποιοι καλοθελητές έμποροι της κλ.οικονόμου??? Εκτός και αν έχουν καταλήξει στις γνωστές τσέπες.................................
Ομως μία ακόμα ρεμούλα γίνεται και στην γνωστή επιμελητηριακή παράταξη ΠΑΕΚ. Σεμινάρια και εκεί λιγότερα από του εμπορικού με το κόστος κάθε επιδοτούμενου σεμιναρίου να αγγίζει τις 4,000 ευρώ περίπου, έσοδα και αυτά χωρίς παραστικά στο ταμείο της ΠΑΕΚ. Φυσικά το βιομηχανικό πάρκο δεν προχώρησε και έτσι οι καρεκλοκένταυροι αναζητούν άλλους τρόπους για να γεμίσουν τις κοιλιές τους.
Μήπως τελικά οι τσακωμοί μεταξύ ευαγγελίου και τηλιγάδη είναι εικονικοί για να μας βουλώσουν τα στόματα και να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια??? Είναι τυχαίο που τα σεμινάρια γίνονται την ίδια περίοδο και στα δύο σωματεία???  Τελικά μήπως ο εμπορικός και η παεκ είναι η κρυφή ΜΑΦΙΑ που λυμαίνεται όλο το μαύρο χρήμα της Αιγιάλειας και δεν το έχει πάρει χαμπάρι ούτε το ΔΝΤ.???

2 σχόλια:

λάκης είπε...

Ετσι μπράβο. Ηρθε και η στήριξη από τον αρχισυντάκτη της γνωστής ημερησίας. Δήθεν δημοσίευσε τα γραφόμενα μαζί με τις ανάλογες απαντήσεις για να γράψει και κάτι ο άνθρωπος αφού όλα τα υπόλοιπα τα ""δανείζεται"" από την μάχιμη γειτόνισσά του. Και λοιπόν πιο είναι το αποτέλεσμα να μας υπενθυμίσει τις αλήθειες των καρεκλοκένταυρων και των χαραμοφάιδων της πόλης μας? Αυτών που πήγαιναν για βιομηχανικό πάρκο και τελικά κατέληξαν σε επιδοτούμενα σεμινάρια...ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και ΛΑΕΚ αιτήσεις των οποίων συγκέντρωσε ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ και η ΠΑΕΚ εδώ και καιρό με έναρξη των προγραμμάτων τον προσεχή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Οσο για την καρικατούρα της δημοσιογραφίας που λαδώνεται απο το ΝΕΑΡΟ της αντιπολίτευσης του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ για να βάζει τις φωτό του σε καθημερινή βάση τι άλλο να πώ...καλή χώνεψη... Ακολουθούν και τα ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ από οτι θα έιδατε στις εφημερίδες. Αλλη μεγάλη ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ εκεί για όλους και πολλούς άλλους συν αυτούς. Τα λέμε.

λάκης είπε...

Και κάτι άλλο. Διαχειριστικός έλεγχος από τους αρμόδιους του υπό διάλυση κράτους μας έχει γίνει στα μαύρα ταμεία του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ και της ΠΑΕΚ? Για να ξέρουμε που τα βρίσκουν και κάνουν την άνετη ζωή τους. Δέκα στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ και άλλοι δέκα στην ΠΑΕΚ μας κάνει είκοσι. Εικοσάδα παχτωλών,μαύρων και μαφιόζικων εκτελεστών του ΕΥΡΩ κάτω από την μύτη μας.