23.6.11

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο & ομάδα συνεργατών 

GreekAmericanNewsAgency

Σαν σήμερα, 22 χρόνια πριν, στις 21 Ιουνίου του 1989, και ενώ στην Ελλάδα ο τότε υφυπουργός εθνικής οικονομίας Παναγιώτης Ρουμελιώτης θεωρούταν μαζί με τον κύριο  Γιώργο Ανωμερίτη (σημερινό διοικητή του ΟΛΠ) ήταν  οι υπ' αριθμόν ένα  καταζητούμενοι από την αμερικανική κυβέρνηση,   λίγο μετά τις πρώτες ώρες  εκείνης τις ημέρας, και ενώ η Ελλάδα συνταράσσονταν από τις εξελίξεις με την υπηρεσιακή κυβέρνηση και το βρόμικο 1989, στην Αμερική στις τάξεις της ΕλληνοΑμερικανικής κοινότητας  ξέσπαγε το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών.  

Το σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ! Η επιχείρηση ΖΟΡΜΠΑΣ του FBI είχε ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες… Όλες οι υπηρεσίες του FBI στην Νέα Υόρκη, στην Φιλαδέλφεια και όπου υπήρχε ελληνικό υποκατάστημα της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ είχαν τεθεί σε συναγερμό… Η Αθήνα μάθαινε τελευταία τα συγκλονιστικά γεγονότα που εκτυλίσοταν μετά το μπαράζ συλλήψεων  Ελλήνων(υπαλλήλων της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ). Άνθρωποι που σήμερα μάλιστα  θεωρούνται και «πολίτες υπέρ άνω υποψίας»... Αρκετοί εξ αυτών με θέσεις… και  μεγάλα  αξιώματα… στους κόλπους της Ελλ/Αμερικανικής κοινότητας...  Κάποιοι δε  εξ αυτών –οι πιο θρασείς – αυτοαναγορεύθηκαν σε δημοσιογράφοι…  αυτοχρήσθηκαν εκδότες… Αυτοαναγορεύθηκαν σε παράγοντες και παραγοντίσκους…

Τότε εκείνο το μοιραίο πρωινό  έκρυβαν τα πρόσωπα τους…  ή Σκεπάζονταν με κουβέρτες και τα με τα μπουφάν τους για να μη τους παίρνουν  οι κάμερες και τα flash των φωτογραφικών μηχανών με τις χειροπέδες στα χέρια …  Κάποιοι, οι πλέον χυδαίοι και ανήθικοι επέλεξαν να «συνεργαστούν» με τις αρχές σε  ρόλο άχαρο, αυτό του κουκουλοφόρου καταδότη, προκειμένου να σωθούν. Την πλήρωσαν αθώοι άνθρωποι. Ομογενείς καταστράφηκαν. Οικογένειες διαλύθηκαν οικονομικά. Καταστράφηκαν ολοσχερώς.   Άλλοι γύρισαν στην Ελλάδα ταπεινωμένοι και εξουθενωμένοι για να ξανά αρχίσουν να χτίζουν την  ζωή τους από την αρχή. Άλλοι έμειναν εδώ και συνέχισαν την ζωή τους. Άλλοι φυλακίστηκαν. Και οι πιο βρόμικοι κυκλοφορούν ακόμα έξω. Ελεύθεροι!

Από σήμερα το GreekAmericanNewsAgency ανοίγει τον  άγνωστο  φάκελο με το σκάνδαλο ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ!  Το εθνικό σκάνδαλο! Ξετυλίγουμε  άγνωστες πτυχές της επιχείρησης ΖΟΡΜΠΑΣ.  Για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την πλέον πολύκροτη υπόθεση όλων των εποχών. Το σκάνδαλο των σκανδάλων. Άνθρωποι που έζησαν τα γεγονότα μιλούν και αποκαλύπτουν πτυχές που μόνον η δικαιοσύνη μπορεί να επαναξιολογήσει… 

Ρίχνουμε φως στα γεγονότα και αποκαλύπτουμε όσα με ζήλο και ιδιαίτερη προσπάθεια προσπάθησαν να  αποκρύψουν η τότε  και η εν συνεχεία Ελληνική κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ)… Τραβάμε την κουρτίνα και φωτίζουμε άγνωστες  πλευρές της πιο θολής υπόθεσης που συγκλόνισε την Ομογένεια. Αποκαλύπτουμε τις πολιτικές πτυχές και την  μυστική συμφωνία εκείνης της εποχής... Αποκαλύπτουμε  την ζημιά υπερ-χρέωσης της Ελλάδας προς την Αμερική με περισσότερα από 120.000.000 Δις τότε. Χρήματα που πέρασαν σε χέρια άλλων δανειστών... Δανειστών που σήμερα διεκδικούν και τα χρήματα αυτά! Χρήματα από την μεγαλύτερη απάτη!  Θα δούμε λεπτομέρειες και γεγονότα που δεν έχουν ξανά βγει στην δημοσιότητα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: