10.7.11

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙΣτο στόχαστρο των αγανακτισμένων της Αχαίας μπαίνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ (εξαιρέθηκαν του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς). Κυκλοφόρησαν αφίσες στους δρόμους με τη λέξη “καταζητείται” και τον βεβαρημένο ιστορικά χαρακτηρισμό “δωσίλογος”.

Εμφανίζονται οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου), οι βουλευτές της ΝΔ (Νίκος Νικολόπουλος – Μιχάλης Μπεκίρης) και του ΛΑΟΣ (Αλέκος Χρυσανθακόπουλος). Κατηγορούνται γιατί οι μεν τέσσερις πρώτοι ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και οι άλλοι διατάξεις του Εφαρμοστικού Νόμου.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. O βουλευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος έσπευσε επί τόπου την ώρα που το συνεργείο αφισοκολλούσε. Διαπίστωσε πως… δεν ήταν αναγνωρίσιμος, αφού προφανώς τα μέλη του συνεργείου δεν ήσαν από την περιοχή, όπως κατήγγειλαν συνεργάτες του.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης καταδίκασε την ενέργεια θεωρώντας πως αγγίζει τα όρια του φασισμού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗς ΝΕΑς ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.