8.9.11

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

Όποιος θέλει να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του αλλά και του υποτιθέμενου οράματος που έχει για το κέντρο της πόλης, αναλαμβάνει και το κόστος.

Πληρώνει από την τσέπη του με λίγα λόγια.

Όπως διαβάζουμε στον ηλεκτρονικό Φιλοδημο, ο αντιδήμαρχος υπανάπτυξης Λεωνίδας Μαυρουδής, που ούτε τα τυπικά  επιστημονικά προσόντα κατέχει αλλά ούτε τα απαραίτητα κεφάλαια, απαίτησε και πήρε τη συναίνεση και της υπόλοιπης δημοτικής ομάδας ώστε οι Αιγιαλεις να πληρώσουν για ακόμα μια φορά από την τσέπη τους τους πειραματισμούς του, τα αποτελέσματα των οποίων είναι γνωστά σε όλους τους Αιγιωτες.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι όταν λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις είναι ότι δεν διοικούν ούτε τις επιχειρήσεις των γονέων τους ούτε ότι η δημοτική περιουσία δεν είναι τσιφλίκι τους.

Οι εγγυήσεις δια λόγου που προσφέρει ο αντιδήμαρχος, αφού δεν έχει να προσφέρει τίποτα πιο χειροπιαστό, μόνο γέλωτες προκαλούν.

Η μεγαλοπρεπής κολοτουμπα του δημάρχου για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της δημοτικής πλειοψηφίας αφού μόνο έλλειψη πυγμής φανερώνει και συγκατάβαση με τυχοδιωκτικές επιδιώξεις.

Ακόμα μια απόφαση όπως και αυτή για το εργοστάσιο σκουπιδιών (ακόμα περιμένουμε τους επενδυτές με τα 332 εργοστάσια) την οποία χρεώνεται προσωπικά ο δήμαρχος άσχετα εάν από ότι φαίνεται κάποιοι τον εγκλωβίζουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο στα προσωπικά τους πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια.

2-0 δήμαρχε!

Aigio.org

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oi 332 επενδυτεσ ειναι ενα ψεμα του μπουροθανασοπλου....μασιξε κ ο γατος ο παναγοπλος κ τον παντρεψε να κονομισει. ουστ γλυφοτοκοι.......αχαχαχχαχ