12.9.11

Οι δαίμονες του σεξ πολιορκούν το δεσπότη Αμβρόσιο


Η αρετή του μητροπολίτου θα τους κατατροπώσει

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Ο μητροπολίτης χουντικής «Χρυσοπηγής», ξενοδοχείου Simantron, χήρας Μερτικοπούλου, βασανιστών Αστυνομίας και δολοφόνου Ντερτιλή Αμβρόσιος, είναι γνωστός μαχητής κατά της ομοφυλοφιλίας και της παιδοφιλίας. Έχει καταγγείλει τους μετανάστας ως συλλήβδην παιδόφιλους. Όταν ο πολέμιος του «κουσουριού» ο «κουσουρλής» Χριστόδουλος, αποτόλμησε να εκμαιεύσει (χωρίς επιτυχία) απόφαση της «Επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων» πως η ομοφυλοφιλία των μητροπολιτών πρέπει να μένει κρυφή, ο Αμβρόσιος διαμαρτυρήθηκε. Παίρνοντας θάρρος λοιπόν από την εγνωσμένην αρετήν του ανδρός, σταχυολογώ περιστατικά ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας συναρτώμενα με μέλη της Χρυσοπηγής, διότι φοβούμαι πως ο φθονερός διάβολος έχει βάλει στο στόχαστρο τον ιερό Αμβρόσιο, την αρετή του οποίου δεν μπορεί να νικήσει, γι’αυτό χτυπά το σαμάρι και ενεργεί με διαβολές κατά της Χρυσοπηγής, περικυκλώνων τον Αμβρόσιον αναζητών την ευκαιρίαν να τον κτυπήσει κατά μέτωπον. Έχω υποχρέωση να ενημερώσω τον Σεβασμιότατο για τους κινδύνους όπως προκύπτει από στατιστική απαρίθμηση περιστατικών που αποδεικνύουν πως τα διαδραματιζόμενα με δαιμονικές δολοπλοκίες στη «Χρυσοπηγή», θα έκαναν να κοκκινίσει από ντροπή ακόμη και ο μαστροπός ιερέας πατήρ Κωνσταντίνος Πνακάς ή οι παιδεραστές έγγαμοι πρωτοπρεσβύτεροι Κ.Παπαϊωάννου, Ν.Κάτινας, Σωτ.Παπαδόπουλος, Πέτρος Παπουτσάκης κλπ.

1. O ιδρυτής της χουντικής Χρυσοπηγής, ο κομμουνιστοφάγος και διώκτης των ομοφυλοφίλων ιερός Καλλίνικος επιθυμεί την εκλογή του ροζ Παντελεήμονα ως δεσπότη Αττικής για να καλύπτει το άντρο της Χρυσοπηγής στο Καπανδρίτι συγκρούεται προς τούτο με τον τότε αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, ο τρισμάκαρ Χριστόδουλος ως μητροπολίτης του Βώλου, πλαστογραφεί ψηφοδέλτια (ΤΟ ΒΗΜΑ-04/03/2007) και ο Παντελεήμων, πρωταγωνιστής δεκάδων κασετών με φαντάρο του Πενταγώνου, μετατίθεται παρά το κανονικώς αμετάθετο των επισκόπων και μάλιστα ως μοιχεπιβάτης στην επισκοπή που έχει ήδη επίσκοπο τον Νικόδημο. Η Θεία Πρόνοια φρόντισε ώστε η εκδίκαση της υπόθεσης της πλαστογραφίας (κακούργημα) να καθυστερήσει και να παραγραφεί. Αργότερα ο Νικόδημος εκδικείται και βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του Παντελεήμονα.

2. Η «Αυγή» κατηγορεί το μέλος της Χρυσοπηγής  Χριστόδουλο (κι αυτός κάνει την πάπια) για «από μακρού χρόνου και κατ’εξακολούθησιν, ασελείς πράξεις, επί των νεαρών τροφίμων  ιδρύματος» επί Δικτατορίας (29/05/2007).

3. Ο αρχιμανδρίτης Κύριλλος Κωστόπουλος κατηγορεί τον Τρισμάκαρα  αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο πως είχε αυτό που ο ίδιος έλεγε στη χυδαία γλώσσα του «κουσούρι», ο αρχιμανδρίτης δεν το διαψεύδει, η Εκκλησία «διατάζει ανακρίσεις» και η υπόθεση θάβεται, παρ’όλο που πατριαχικός θεολόγος προκαλεί επίμονα να εκδοθεί πόρισμα.

4. Ιεροψάλτης-θεολόγος, ιερός εργολάβος, ο τ.αρχιμανδρίτης της ΙΜ. Πειραιώς Βενέδικτος Καρίβαλης (αδελφός του τρισμάκαρα πατριάρχη του Ιερού Βόθρου των Ιεροσολύμων Διόδωρου, που καθαιρέθηκε επειδή συνελήφθη από την Αστυνομία να ψαρεύει μέσα από το αυτοκίνητό του νεαρούς τη νύχτα και ο Καλλίνικος δεν μπόρεσε να τον καλύψει), δικηγόρος από την Ηλεία και άλλοι κατηγορούν τον ιερό Καλλίνικο για ομοφυλοφιλία. Με σθένος ο ιερός Αμβρόσιος υπερασπίζεται τον Καλλίνικο που στο μεταξύ καταγγέλλει τον Τρισμάκαρα Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ ως τον σκευωρό της δολοπλοκίας: «…ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπήρξε φάρος και δείκτης πορείας πνευματικής, πρότυπον ιεραποστολικού ζήλου, αυστηρός τηρητής του ηθικού νόμου του Ευαγγελίου, πρότυπο ζωής και πολιτείας».

5. Παρά τη σθεναρή υπεράσπιση Αμβρόσιου, ο διάσημος ρόκερ ηγούμενος όσιος Μουλατσιωτης, φέρεται σε εκπομπή του κ.Σπ.Καρατζαφέρη σε κασέτα να συνομιλεί με ελευθεριάζον ύφος με τον παλαιοημερολογίτη μητροπολίτη Μάνης άγιο Παρθένιο (τ.μοντέλο, τ. καθαιρεμένο κληρικό της επίσημης Εκκλησίας που την απειλεί στα κανάλια και στην «Εσπρεσσο» με αποκαλύψεις για όργια ιερωμένων), και να ονομάζει τον πανσεβάσμιο Καλλίνικο «π…..» (Αίσχος!). Η κασέτα, προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής, παίζεται ακόμη σε δυο συνέχειες στο youtube με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα. (Για λόγους στοιχειώδους αισθητικής δεν την μεταφέρω εδώ). Ο όσιος Μουλατσιώτης ανακοινώνει εις το facebook πως πρόκειται δια φωνομονδάζ και δηλώνει πως δεν υπάρχει στην κρατική Εκκλησία επίσκοπος Παρθένιος, γεγονός βέβαια που δεν αναιρεί σε τίποτα τη συνομιλία.  Περιέργως ενώ κατηγορεί τον κ.Σπ.Καρατζαφέρη δεν τον μηνύει αλλά ούτε η Εκκλησία ζητά εξηγήσεις. Ίσως η απάντηση στο δεύτερο να βρίσκεται στο γεγονός πως ο όσιος Μουλατσιώτης, γνωστός φιλότεχνος που παρακολουθεί τολμηρές θεατρικές παραστάσεις με συνοδεία πνευματικών του τέκνων δηλώνει με σημασία: «Προχθές το βράδυ ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης πήγε στην Ι.Σύνοδο και συνάντησε τους μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμο και Θηβών Ιερώνυμο, που εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου ήθελαν να του κάνουν μερικές παρατηρήσεις. Και απ’ όσα περιέγραψαν οι δύο πλευρές, εξελίχθηκαν κωμικοτραγικές σκηνές. ‘Τους είπα ότι χαίρομαι, διότι αν αποφασίσουν να με δικάσουν, δεν θα το κάνουν γιατί πήγα με φαντάρους ή με ναύτες…’. Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη, ο κ.Μουλατσιώτης δηλώνει επίσης με πολύ νόημα, πως από τον Χριστόδουλο έμαθε να κρατάει “τεράστιο αρχείο(«Ιός»-Ελευθεροτυπίας, 25-2-2001).

6. Ο Βώλου Ιγνάτιος, μέλος της «Χρυσοπηγής», καλεί για λιτάνευση το Σέρβο εθνικιστή μητροπολίτη Βρανίων Παχώμιο παρόλο που ήταν γνωστό πως είχε κατηγορηθεί ακόμη και από κληρικούς για παιδεραστία. Μετά από σχετική καταγγελία μας όμως ο άγιος Παχώμιος δεν φαίνεται να εμφανίσθηκε ξανά στη μητρόπολη του Βώλου, με την οποία είχε ιδιαίτερους, πνευματικής φύσεως, δεσμούς.

7. Ο συκοφαντημένος από τ.μητροπολίτες για δήθεν σύλληψη σε gay bar και για δήθεν διακίνηση ναρκωτικών Θεόκλητος τέως Παραδικαστικού και Θεσσαλιώτιδος, τέκνον Χριστοδούλου και πατήρ Κουλουσούσα, τον οποίο η «Χρυσοπηγή» παρακολουθούσε μέσω ΕΥΠ,  φίλος Γιοσάκη, δανειστής Αντωνίας Ηλία, εξομολόγος νεαρών φυλακισμένων εμπόρων ναρκωτικών, ποιεί τώρα τας διατριβάς του στις σατραπείες των πρώην εχθρών του της «Χρυσοπηγής», φιλοξενούμενος σε λιτανείες του Βώλου Ιγνάτιου, στο μητροπολιτικό μέγαρο του Αμβροσίου (ευελπιστών να τον διαδεχθεί όταν ο Lucifer τον καλέσει κοντά του) και στο ιερό άντρο του πάλλευκου Καλλινίκου, από το οποίο παλιότερα είχε φύγει κακήν κακώς.

8. Και συ Βρούτε; Ο επώνυμος ευσεβέστατος μπλόγκερ Θεοπρόβλητος, ο γνωστός ενορατικός δετέκτιβ που μας ξεμασκάρεψε, προσβάλει με αηθέστατους χαρακτηρισμούς τον ανδρισμόν των ιερών Καλλίνικου και Θεοκλήτου (και ενός ακόμη εν ενεργεία μητροπολίτου και του προσκεκλημένου στο Βώλο μητροπολίτη Παχώμιου) σε σχόλιο (14 Μαρτίου 2009 12:42 μ.μ.) του πολυδιαβασμένου άρθρου του «ΑΓΑΜΙΑ & ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ» (13/3/09), χωρίς κανείς να αντιδρά.

9. Ο σοφέρ του ιερού Καλλινίκου συνελήφθη: «Άνθρωπος του Καλλίνικου παρενοχλούσε 12χρονη Ένας ακόμη πολίτης, υπεράνω υποψίας, στενός συνεργάτης του πρώην Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου -του ισχυρού άνδρα της θρησκευτικής οργάνωσης «Χρυσοπηγή»- συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη….».
«Πήγαν να λυντσάρουν τον οδηγό του Καλλίνικου…… Πρέπει να τονιστεί ότι ο 36χρονος κατηγορούμενος, πρώην πνευματικό παιδί και οδηγός του αποχωρήσαντος το 2005 Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλινίκου, καταφέρνει και αποφεύγει για τρίτη συνεχόμενη φορά το εδώλιο, χωρίς να έχει ακόμα δικαστεί για αυτόφωρο αδίκημα εναντίον 12χρονου κοριτσιού…..Ωστόσο, τα ερωτήματα για τον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης σε σοβαρά αδικήματα με θύματα ανήλικους και η διελκυστίνδα των αναβολών με αποτέλεσμα να εκκρεμούν για μήνες υποθέσεις που τραυματίζουν και εξουθενώνουν αθώες παιδικές ψυχές, είναι ένα ζήτημα που κάποια στιγμή πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης». (Σημ.Λασκ.: Τώρα, κάτι μας είπες!).

10. Ο αρχιμανδρίτης όσιος Φώτιος, πνευματικόν τέκνον Καλλινίκου, συνελήφθη κατηγορούμενος για παιδοφιλία. Ο πανσεβάσμιος μητροπολίτης λοιδωρείται ως εκ τούτου, από επώνυμο χριστιανό ορθόδοξο μπλόγκερ τον οποίο δε μηνύει, προτιμών να υπομένει καρτερικά: «Τέκνο (ή τεκνό;) του πρώην μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου, ο παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης!!!..»

11. Το μέλος της Χρυσοπηγής αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, «αντιπρόεδρος της Εταιρείας προστασίας ανηλίκων» συλλαμβάνεται να οπλοφορεί και συκοφαντείται πως συνεργάσθη με τον τ.έμπορο ναρκωτιών, τον εν μετανοία τελούντα σήμερον αδελφόν Βαβύλη, πνευματικό τέκνο Χριστοδόυλου-Θεοκλήτου, δήθεν απεσταλμένο Χριστόδουλου εις Ιεροσόλυμα για να χαλκεύσει πορνο-φωτογραφίες ομοφυλοφιλικού περιεχομένου με νεαρούς Άραβες, κατά των ενάρετων μητροπολιτών Βόστρων Τιμοθέου και Τιβεριάδος Αλεξίου, αντιπάλων του ιερού Ειρηναίου, πατριάρχη του ιερού οχετού των Ιεροσολύμων, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώτο πως είχε πληρώσει κάποιον Άραβα να τον δολοφονήσει.

12. Ο καιρός του θριάμβου της Εκκλησίας, εγγύς. Ο Εωσφόρος ραδιουργεί και διαπράττει το λάθος να πλήξει τον κύριον στόχον του, τον ιερόν Αμβρόσιον: «Παπάς και Αλβανός συζούσαν και άδειαζαν σουπερ μαρκετ» στο Αίγιο. Όμως ο δεσπότης δρα κεραυνοβόλα και διευκρινίζει: Ο ιερεύς που φέρεται ως άνθρωπος του τ.Βρεσθένης Θεόκλητου, σχολάζοντος και παρεπιδημούντος νυν παρά τας όχθας του αχαϊκού Σελινούντος, ήτο αθώος. Κηδεμόνευε απλά πατρικώς, κλεπτομανή αλλοδαπόν. Μάλιστα «Οι παράγοντες της επιχειρήσεως -προς τιμήν των- έδειξαν κατανόηση και έτσι το συμβάν έληξε».
Έτσι απεκρούσθη η πρώτη απ’ευθείας κατά Αμβροσίου βολή του Εωσφόρου, θέλοντος να εμπλέξει τον Σεβασμιότατον εις σκάνδαλον σεκς και βίας.

Η Εκκλησία χαίρει και ο διάβολος καταισχύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: