15.10.11

ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαδόπουλος!

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων και εκλεκτός του Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου, βολεύτηκε στα έδρανα της βουλής χάρη στη ψήφο χιλιάδων Αχαιών.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος αμέσως παρέλαβε το ακριβό βολευτικό αυτοκίνητο, ανανέωσε τα κουστούμια και τις ‘Gavali’ γραβάτες του, αυγάτησε την περιουσία του  και ξεκίνησε τα μπάνια του στο εξοχικό του στην Ακράτα. 

Τι κι αν χώρα πήγαινε κατά διαόλου?

Τι κι αν οι ψηφοφόροι του πεινάγανε?

Αυτός απολάμβανε τα της βολευτικής ασυλίας και των βολευτικών αξιωμάτων. Ανέβηκε και στο βήμα της βουλής για να υποδείξει τρόπους σωτηρίας του ΕΣΥ.  Τι κι αν χώρα πήγαινε κατά διαόλου?  Τι κι αν οι ψηφοφόροι του πεινάγανε? Κάπου κάπου ανέβαινε και στο χωριό του για να καθησυχάσει τους τοπικούς ταξιτζήδες, οδηγώντας το φτωχικό βολευτικό αμαξάκι του. Τι κι αν χώρα πήγαινε κατά διαόλου? Τι κι αν οι ψηφοφόροι του πεινάγανε?

Αυτός ψήφιζε το μνημόνιο. Αυτός ψήφιζε τον εφαρμοστικό. Αυτός ψήφιζε τις έκτακτες εισφορές. Αυτός ψήφιζε τις μειώσεις μισθών. Αυτός ψήφιζε τις απολύσεις. Είναι πολύ πιθανό ο άγιος Καλαβρύτων Αμβρόσιος, στην επόμενη επίσκεψή του στο Ντερτιλή, να επισκεφτεί και το δίπλα κελί όπου θα ‘φιλοξενείται’ ο σύγχρονος τοπικός Ντερτιλής, ο θανάσης παπαδόπουλος.

Γιατί οι πεινασμένοι ψηφοφόροι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

ΕΝΑΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕ ΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ Τ ΧΑΨΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ . ΦΑΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑ (ΠΑΛΙΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΩ....

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλυτερο απατεωνας μετα το σχωρεμενο μαθηματικο..........

πουστης ολκης!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!! ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ,ΤΟΥ (ΠΡΑΣΙΝΟ)ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ....ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!!!