3.1.12

Επίθεση Καμμένου στον Αλαφούζο


Επίθεση εξαπολύει ο βουλευτής Πάνος Καμμένος μέσω facebook δημοσιεύοντας φωτογραφία που απεικονίζει τους Στ. Ψυχάρη, Εφραίμ και Κ. Λαλιώτη.

Όπως γράφει ο Πάνος Καμμένος στο facebook: «Γιάννη Αλαφούζο , μέσω του «καλού πιστολιού «σου Πορτοσάλτε συνεχίζετε μιά προσπάθεια να απαξιώσετε την έρευνα του εισαγγελέα Κορέα σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δώρισαν σε εταιρεία σχετιζόμενη με τον αδελφό του ΓΑΠ αλλά και Έλληνες εφοπλιστές και παλιούς πρωταθλητές σκανδάλων πολλά δις $ λέγοντας οτι ο Καμμένος δέν κατέθεσε στοιχεία ενώ γνωρίζετε και τον τραπεζίτη που κατέθεσε για την συγκεκριμένη συναλλαγή.

Δέν παίρνω επιταγές που μοιράζατε στο παρελθόν ,δέν απειλούμαι με μπράβους λαθρεμπόρων ούτε απο πληρώματα λαθρεμπορικών .

Και το σημαντικότερο γνωρίζω καλά τους πολιτικούς και Αγίους χρηματοδότες σας. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .

Υ.Γ. συγνώμη από τον κ. Βαξεβάνη που του είχα υποσχεθεί την φωτογραφία θα πάρει τόν υποφάκελο»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑΤΟΣ)ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΦΡΑΙΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ......