15.3.12

Αυγά και γιαούρτια πέταξαν στο Δήμαρχο Ζακυνθίων...

ΩΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...Αναστάτωση, αντιπαραθέσεις και επίθεση στο δήμαρχο Ζακυνθίων, Στέλιο Μποζίκη με αυγά και γιαούρτια, προκλήθηκαν πριν από λίγο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου όπου διεξαγόταν δημοτικό συμβούλιο παρουσία πλήθους πολιτών και φορέων.


Σύμφωνα με την αντιπολίτευση του Δήμου αλλά και αρκετούς φορείς και εκπροσώπους επιχειρήσεων, ο τρόπος που υπολογίζονται τα δημοτικά τέλη είναι άδικος, αφού έχει γίνει επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών με τη διαδικασία αεροφωτογράφησης, η οποία είναι άδικη στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Ετσι προκλήθηκαν μεγάλες αντιδράσεις, αφού οι δημότες καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Επιχειρηματίες και φορείς θεωρούν παράνομη τη διαδικασία του Δήμου με την καταμέτρηση των τετραγωνικών στα κτίρια και την επιβολή νέων δημοτικών τελών, οι οποίοι μάλιστα εξέδωσαν ψηφίσματα τα οποία κατέθεσαν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι φορείς ζητούν την ανάκληση της απόφασης που έλαβε η δημοτική αρχή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην πέσουν γιαούρτια στο Αίγιο.Εδώ κάθονται μαζί τους για καφέ και τους χειροκροτάνε.Μόνο στον Χριστόδουλο είχαν ρίξει γιαούρτι κάποιοι καλοθελητές.Πραγματικά πιο κοιμισμένο και βολεμένο λαό απο τους Αιγιώτες δεν έχω γνωρίσει...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.nooz.gr/greece/xiliades-krufa-tetragonika-stin-zakun8o

ηλίθιοι