19.3.12

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

Δήμαρχε οι συνεργάτες σου φρόντισαν χθες να μας ενημερώσουν για τις επαφές που είχες στην Αθήνα σχετικά με το φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών μέσω δελτίου τύπου.

Όπως θα έχεις καταλάβει ουδέποτε λειτουργήσαμε ως γραφείο τύπου οποιουδήποτε ώστε να δημοσιεύσουμε ειδήσεις κονσέρβα, που σε τελική ανάλυση δεν προσφέρουν τίποτα στο δημόσιο διάλογο.

Μέχρι σήμερα έχεις συστηματικά αποφύγει να τοποθετηθείς για την επιμονή σου να συνεχίζεις να προωθείς μια ανύπαρκτη οικονομικά, τεχνολογικά και επιστημονικά εταιρεία που με στοχευμενες αναρτήσεις και συγκεκριμένα στοιχεία έχουμε αποδείξει ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στον τόπο.

Γνωρίζεις κάτι παραπάνω που μας διαφεύγει ή έχεις και εσύ προσωπικά εμπλακεί στο παιχνίδι τυχάρπαστων αρπακτικών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εύκολος πλουτισμός;

Είμαστε απόλυτα θετικοί στο ενδεχόμενο τροποποίησης του περιφερειακού σχεδιασμού ώστε η Αιγιάλεια να καταστεί αυτόνομη στη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο οι λύσεις που θα προταθούν πρέπει να είναι επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες αλλά και οικονομικά βιώσιμες.

Ακολούθησε και εσύ το παράδειγμα του δήμαρχου Θεσσαλονίκης. Τόσο δύσκολο σου είναι να του κάνεις ένα τηλέφωνο ώστε να ενημερωθείς άμεσα και υπεύθυνα για τις επαφές του με τους γερμανους;;

Άφησε λοιπόν τις τριτοκοσμικές λύσεις με τις οποίες κάποια λαμογια προσπαθούν να δεσμεύσουν τους πολίτες και ακολούθησε το παράδειγμα ευρωπαϊκών πρωτευουσών των οποίων οι τεχνολογίες αποδεδειγμένα λειτουργούν.

Την επόμενη φορά λοιπόν δήμαρχε που θα έχεις κάτι σημαντικό να μας ανακοινώσεις όπως ένα ολοκληρωμένο business plan που να περιέχει due diligence αλλά και τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο χρηματοοικονομικό οργανισμό ευχαρίστως να φιλοξενήσουμε τις απόψεις σου.

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: