17.4.12

Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ...

ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ AigialeiaNews
Στις 18.20 έφτασε στο Αίγιο, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, ο οποίος είναι ο κεντρικός ομιλητής στην σημερινή εκδήλωση της Τ.Ο. ΝΔ Αιγίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλαιό Νοσοκομείο). Πρόκειται για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Αίγιο, με την ταυτόχρονη παρουσία των υποψηφίων του ψηφοδελτίου για την Αχαΐα.

Ο κ. Βορίδης, πριν πάει στο Πολιτιστικό Κέντρο, έκανε μία στάση, στην οικία του πρώην Αντιδημάρχου Αιγίου, Παναγιώτη Γούσα, στην οδό Π. Χαραλάμπους 15. Εκεί παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, στελέχη και οι πρόεδροι των Τ.Ο. Αιγίου και Ν. Πλαστήρα της Ν.Δ., ο πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ Αγρινίου, ο Γενικός Γραμματέας και μέλη της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Αιγίου. Παράλληλα απ’ έξω από την πολυκατοικία, εκτός από τους άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του κ. Υπουργού, υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη και από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου παρουσία του αστυνομικού υποδ/ντή Αιγίου, Χρήστου Σπηλιόπουλου και του διοικητή Ασφαλείας Αιγίου Θανάση Παπανικολάου.

Ο κ. Βορίδης, παρέμεινε στην οικία του κ. Γούσα για είκοσι λεπτά(απόλαυσε και ένα γαλλικό καφεδάκι) και συζήτησε με τους παρευρισκομένους, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Αιγιαλείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σοβαρο ρεπορταζ για σοβαροτατες προσοπικωτητες. Ευγε!