13.5.12

Θα κρατήσει πολύ ακόμη η Ομερτά με Χρυσή Αυγή.;

Η τρυφερή σχέση ‘Χρυσής Αυγής’-Εκκλησίας
Κύριε Ροΐδη,

Τα ΜΜΕ αφυπνίστηκαν και ανακάλυψαν την Αμερική. Η Ευρώπη έχει ξεσηκωθεί, ο ίδιος ο κ.Μπαρόζο ευαισθητοποιήθηκε με ιδιαίτερη σαφήνεια και ένταση. Στη Γερμανία της «χιτλερικιάς» Μέρκελ, η Χ.Α. θα ήταν εκτός νόμου, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Η «Χρυσή Αυγή», όσο κι αν τα μέλη της με την ευκολία που οι ακροδεξιοί υποκρίνονται, παριστάνουν, θυμίζοντας κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου, τις αξύριστες αδελφές του ελέους περνώντας γριούλες στο απέναντι πεζοδρόμιο, είναι χιτλερική-ναζιστική-σατανιστική. Αρκεί βέβαια ο πρώτος χαρακτηρισμός για να τους εξοβελίσει στα Τάρταρα της Κόλασης, στη χώρα που έδωσε εκατόμβες άμαχων βορά στον αιματοβαμμένο βωμό του χιτλερικού θηρίου της Αποκάλυψης. Αυτά, εκτός από πλήθος γραπτών, φωτογραφικών και κινηματογραφικών ντοκουμέντων το βεβαιώνουν ακόμη και οι ευλαβέστατοι Αν.Σαμαράς (αρχηγός την ενωμένης Κεντροδεξιάς της Αγίας Σοφίας), Γ.Καρατζαφέρης και Γρ.Μιχαλόπουλος (μέσω της «Ελ.Ώρας»). Η οικογένεια της συζύγου του Φύρερ (σύμφωνα με την επιεική εκδοχή της διάψευσης της Χ.Α. –μπλογκ hellas-orthodoxy Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012) έχει νοικιάσει κτίριο ιδιοκτησίας της σε ροζ ξενοδοχείο. Παράλληλα ο σύζυγος προλόγιζε «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» και στην «Εξομολόγηση ενός Εθνικού», υμνούσε αυτόν που:  

στην μέση του ναού, Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας, Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος, Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας..».  

Αλλά και ο  βουλευτής της Χ.Α. «Καιάδας» υμνούσε το Σατανά εν χορδαίς και οργάνοις. Το επίσημο ομώνυμο όργανο της Χ.Α. (10. 1988) κατήγγειλε «το σκοταδισμό του Ιουδαιοχριστιανισμού» και το Περιοδικό “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ” της Νεολαίας της «Χρυσής Αυγής» (5.1.2000), δόξαζε τον Εωσφόρο. Όμως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και την ώρα της χρεοκοπίας η Χ.Α. βρήκε πρόσφορο εκλογικό έδαφος και προσπαθεί να μεταμορφωθεί σε κοριτσάκι του Κατηχητικού, παρ’όλο που δεν μπορεί να κρύψει τα γαμψά της νύχια και τα μυτερά της δόντια. Βουλευτές και στελέχη της είναι υπόδικοι για φόνους, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς, άνανδρη βία σε βάρος φουκαράδων μεταναστών (με την ανοχή της Αστυνομίας, η οποία αποδείχθηκε πως ψηφίζει Χ.Α. σε μεγάλα ποσοστά), απόπειρες δολοφονίας,  ένοπλη ληστεία, απειλές σε βάρος δημοσιογράφων, πολιτικών κλπ, ενώ άλλοι ασχημονούσαν εμετικά, φωτογραφιζόμενοι κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και μη μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, στα κολαστήρια του Νταχάου. Πολλοί υποψήφιοί της, εμφανισιακά επιβεβαιώνουν τη θεωρία του Δαρβίνου, ενδυματολογικά θυμίζουν πλάσματα της Κόλασης, νοητικά παραπέμπουν στη γνωστή Πινακοθήκη του Νίκου Τσιφόρου, μορφωτικά «Εγέρθητο»  Μανώλη Τριανταφυλλίδη να δεις το χάλι τους. Ο αρχηγός τους είναι αδίστακτος στην ψευδολογία σε βαθμό που να ξεπερνά και το Ναζιστή αρχιεπίσκοπο Χουντόδουλο, δηλώνοντας π.χ. πως οι στρατιώτες του δεν χαιρετούν χιτλερικά, τη στιγμή που φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο τον διαψεύδουν.

Όλα αυτά δεν πτοούν τον μητροπολίτη Αργεντινής Παναγιώτη Αντωνόπουλο (Ταράσιο) να υπερασπίζεται στα δικαστήρια τον παρ’ολίγο δολοφόνο Αντώνη Ανδρουτσόπουλο (Περίανδρο), το δεσπότη Πειραιά Χρήστο Μετζελόπουλο, σεσημασμένο αντισημίτη, να δωρίζει εικόνα της Παναγίας στον Φύρερ και την κρατική Εκκλησία της Ελλάδας, να τους ευλογεί και αγιάζει ανενόχλητη, μέσω ιερέων στη Λούτσα, στη Νεμέα, στην Κάτω Αχαϊα, στη Χαλκίδα και ίσως και αλλού, γεγονός βέβαια που συνέβη με την κάλυψη των οικείων μητροπολιτών Νίκου Χατζηνικολάου, Διονύση Μάνταλου, Χρήστου Σκλήφα και Κώστα Τριανταφύλου.

Ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Κατάρ, Φωτοβολταϊκών, Λαυρεντιάδη, Βουλιαγμένης, Βοιωτοπεδίου, Ασωπού, Σιβιτανιδείου, «Αλληλεγγύης-Αποστολής» κλπ Γιάννης Λιάπης καλύπτει τον εξ Αμερικής αρχιμανδρίτη στον Άγιο Ανδρέα, στα Κάτω Πατήσια   που  εκμεταλλεύεται το χώρο και τη λειτουργία για να σπείρει το μίσος στους φοβισμένους πιστούς» (‘Αυγή’ 30/03/2012).

Συστηματικά ο Φύρερ προσεγγίζει την Εκκλησία: Η ευσεβής Romfea αναδημοσιεύει το ναζιστικό κήρυγμά του για μια φυλετική-εθνική Εκκλησία και κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το σατανισμό του Μιχαλολιάκου (Αιμ.Πολυγένης 30.4.2012): «“Λασπολογία” χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” Ν. Μιχαλολιάκος όσα καταλογίζουν στο κόμμα του ότι είναι κατά της Εκκλησίας.Σε συνέντευξή του στο Protothema.gr ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως είναι κατά του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. “Η Ορθοδοξία θα πρέπει να πάρει τον εθνικά κυρίαρχο ρόλο της και οι Μητροπολίτες να γίνουν Παπαφλέσσες” είπε χαρακτηριστικά. “Δεν πληρώνει το κράτος την Εκκλησία. Η Εκκλησία και το κράτος είναι το ένα και το αυτό” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ για την προσφορά της Εκκλησίας στην οικονομική κρίση δήλωσε πως “στα μέτρα των δυνατοτήτων της έχει βοηθήσει αλλά πιστεύω πως είναι λίγο. Όλοι οι μητροπολίτες θα έπρεπε να γίνουν Παπαφλέσσες γιατί έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία». Τέλος η Χρυσή Αυγή αναδημοσίευσε επαινετικά τη γνωστή επιστολή του δεσπότη Σισανίου κ.Π.Ιωάννου: («Μαρτίου 23, 2012 OΛOKΛHΡH Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ανοιχτή επιστολή Σισανίου Παύλου στον Υπουργό Χρυσοχοϊδη»). Ο δεσπότης, που θορυβήθηκε μόνο όταν το στρατόπεδο των προσφύγων τάραξε τον ύπνο της πνευματικής του πελατείας, όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό του (ιστότοπος I.Ν.Αγ.Νικόλαου Σιάτιστας) «τονώνει πνευματικά και εθνικά τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής» και «είχε διατελέσει γραμματέας των ‘Συνοδικών Υποεπιτροπών επί των Ολυμπιακών Αγώνων’, της χρηματοδοτήσεως των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης, για την απόκτηση του τρίτου παιδιού….». Είχε δηλαδή συμμετάσχει από θέση ευθύνης σε μια ρατσιστική κίνηση φυλετικού μίσους του Χουντόδουλου κατά της μειονότητας της Θράκης, σπέρνοντας το ζιζάνιο του διχασμού μεταξύ των μουσουλμανικών και χριστιανικών κοινοτήτων.

Αναρωτιέμαι, η Ομερτά της Αριστεράς η οποία εργολαβικά καλύπτει τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, μη ζητώντας π.χ. να επιστρέψουν στα κρατικά ταμεία ούτε τα λάφυρα της «Αλληλεγγύης», μην απαιτώντας να δοθούν στο Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων αυτά που η Αρχιεπισκοπή λήστεψε από το ΤΑΚΕ, θα επεκτείνει τη διαγνωσμένη αλληλεγγύη της προς την Εκκλησία κάνοντας το κορόιδο ακόμη και όταν αυτή ευλογεί τη ‘Χρυσή Αυγή’; Περιέργως, ακόμη και για την ειδησεογραφία της ευαίσθητης στα ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Αυγής», οι ευλογίες μιας ιδιότυπα κρατικής ΔΕΚΟ  στους Ναζιστές, είναι άφαντες, κάτι σαν τα μαοϊκά φωτομοντάζ όπου εξαφανίζει κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ για να ικανοποιήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

Αθροίζω (52+26+19) και βγάζω 97 τους βουλευτές που έχουν εκλέξει ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ. Θα βρεθεί έστω ένας να φέρει την απίστευτη θεομπαιξία και χυδαιότητα της βλάσφημης φασιστικής κρατικής Εκκλησίας στη Βουλή, αφού οι κομματικές ηγεσίες σιωπούν συστηματικά;

Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά γίνονται εις μνήμην της αρχικής συνεργασίας του ΚΚ Γερμανίας με τον Χίτλερ και προς τιμήν του συμφώνου Μολότωφ – Ρίμπεντροπ, αν γίνονται στα πλαίσια των αριθμητικών ταχυδακτυλουργιών χάριν της εμφάνισης ενός πλειοψηφικού αντιμνημονιακού μετώπου, στο οποίο χωρίς αιδώ συναθροίζονται ο κ.Καμμένος και η ‘Χ.Α.’ ή απλά η Αριστερά έχει εδώ και πολύ καιρό προσαρμοστεί στα χούγια του διευρυμένου (πιθανότατα εφήμερου) «αγανακτισμένου» εκλογικού της ακροατηρίου, διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο του χαϊδέματος αυτιών και της καλλιέργειας φρούδων ελπίδων προς την κάλπη αντί της σκολιάς οδού του Διαφωτισμού; Νομίζει στα σοβαρά πως αυτή η πορεία της θα έχει ευτυχή κατάληξη; Δεν θα έλθει η ώρα του λογαριασμού; Ο εξευτελισμός και η απόλυτη έκπτωση του χωνευτηρίου ΠΑΣΟΚ δε δίδαξε κανέναν;
….
ΥΓ1
‘Χρυσή Αυγή’ Στερεάς Ελλάδος.
1/5/12
«Αγιασμός των εκλογών, ευλογία των όπλων (xa-stereas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html)
Μέλη μας είχαν αιτηθεί να τελεστεί στα γραφεία μας αγιασμός των εκλογών, ως μια προσευχή για δίκαιο και ένθεο κυβερνήτη στο Έθνος, μια προσευχή πριν τη μάχη για τη συνδρομή του Θεού σ’ αυτήν. Ο πόλεμος για την απελευθέρωσης των Ελλήνων σήμερα, δεν είναι σαν εκείνους των προγόνων μας. Πεδίο της πρώτης κρίσιμης μάχης είναι οι εκλογές και όπλα οι ψήφοι. Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων το δίκαιο αγώνα μας για τη σωτηρία του λαού μας.  “Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων…” εψάλη από δεκάδες στόματα, ξυπνώντας στο αίμα μας μνήμες Αγίας Λαύρας, σχεδόν δύο αιώνων πριν. Μόνο σε μοναστήρια συναντά πια κανείς την κατάνυξη και την αυτοσυγκέντρωση που παρατηρήθηκε κατά το μυστήριο στα γραφεία μας. Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: