8.11.12

Αγνοεί ο δήμαρχος Αιγιάλειας την υποχρέωσή του για δημοσίευση δηλώσεων Πόθεν Έσχες;

Οφείλει ο δήμαρχος Αιγιάλειας αντί με παραπλανητικές δηλώσεις που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να μπει στην ουσία του θέματος και να ενημερώσει τους Αιγιαλείς γιατί ο ίδιος και οι υπόλοιποι υπόχρεοι αιρετοί δεν έχουν δημοσιοποιήσει μέχρι σήμερα στην ιστοσελίδα του δήμου τις απαιτούμενες από το νόμο δηλώσεις πόθεν έσχες (Άρθρο 61 Υποχρεώσεις δημάρχου, αντιδημάρχου και μελών επιτροπών παρ. 4).

 Αυτοαναιρείται ο δήμαρχος όταν προχωρεί στις παρακάτω δηλώσεις με αφορμή την ερώτηση στη Βουλή του Νίκου Νικολοπουλου σχετικά με τις απ' ευθείας αναθέσεις σε ημέτερους..

 "Θα πρέπει επίσης ο κ.  Νικολόπουλος να γνωρίζει  ότι  άφησα μια άριστη καριέρα στο επάγγελμά μου για να αναλάβω  τον Δήμο Αιγιάλειας,  με 2.200 ευρώ τον μήνα, τα οποία και διαθέτω στους ενδεείς συμπολίτες μου, εμένα δε από την ώρα που ανέλαβα με ζει η οικογένεια μου. Όλη η διαδρομή μου, στην μέχρι σήμερα ζωή μου, υπήρξε διαυγής και κρυστάλλινη προσωπικά και επαγγελματικά και δεν επιτρέπω στον οποιονδήποτε  να αφήνει αιχμές περί κακοδιοίκησης. Μου κάνει δε εντύπωση πως ο κ. Νικολόπουλος, βιάστηκε να ενστερνιστεί  ισχυρισμούς και αιτιάσεις εκείνων που τόσα χρόνια πλούτισαν από δημοτικά και δημόσια έργα και τώρα βλέπουν να εξαλείφεται αυτή η δυνατότητα και έτρεξαν στο φίλο τους να κάνουν τα παράπονά τους."

Σαν νομικός όφειλε όχι μόνο να γνωρίζει τον νόμο αλλά και να είναι ο πρώτος που θα τον εφαρμόσει δείχνοντας τον δρόμο σε όλους τους αιρετούς που έχουν την ίδια υποχρέωση. Αντί αυτού υποκρινόμενος τον νομοταγή ελεήμονα πολίτη μας ζητάει και τα ρέστα.

 Δήμαρχε πράξε αυτό που ο νόμος ορίζει και άσε τα φληναφήματα..

Γνωρίζεις πολύ καλά τις επιπτώσεις από τη μη εφαρμογή του νόμου..

Εκτός εάν θεωρείς ότι στην Αιγιάλεια δεν ισχύουν οι νόμοι του Ελληνικού Κράτους τη στιγμή που υπόχρεοι από όλη την Ελλάδα έχουν δημοσιεύσει τις δηλώσεις τους.

 Εξάλλου εσύ που είσαι τόσο έντιμος και με μια διαυγή και κρυστάλλινη πορεία δεν έχεις να κρύψεις κάτι..

Έτσι δεν είναι;

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: