12.4.13

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ..

 ΦΙΜΩΤΡΟ

ΜΥΡΙΖΕΙ (ΚΑΙ) ΛΙΒΑΝΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...

Κρατήστε την πληροφορία του Fimotro. Δεν είναι μόνο τα ονόματα επιχειρηματιών και των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου που χάθηκαν στη διαδρομή ανάμεσα σε σκληρούς δίσκους, usb και άλλα ηλεκτρονικά μέσα που αντάλλαξαν υπουργοί, υπηρεσιακοί παράγοντες...
και δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, κορυφαίες δικαστικές πηγές μας διαβεβαιώνουν πως μέσα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ περιέχεται και το όνομα ενός γνωστού και λαλίστατου μητροπολίτη της νότιας Ελλάδας, ο οποίος εκτός από την αγάπη του στο χρώμα του χρήματος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη χούντα (μεγαλούργησε κατά την περίοδο της δικτατορίας άλλωστε) και προσφάτως και στην Χρυσή Αυγή.

Μήπως πρέπει να ψάξουν λίγο καλύτερα τα ονόματα της λίστας; Μυρίζει λιβάνι σίγουρα για να μην πούμε... αμβροσία!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Ο ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 Ἑπειτα από ένα ασαφές δημοσίευμα στον ιστότοπο "fimotro" σήμερα το πρωΐ η είδηση, ότι το όνομά μου περιλαμβάνεται στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ κάνει το γύρω του διαδικτύου, αφού δυστυχώς η «εκτροπή» εκ των κανόνων της εντιμότητος και κυρίως του περιώνυμου «Κώδικα Δεοντολογίας», της δημοσιογραφίας, οδηγεί στην καταστρατήγηση από τινές, της, με σαφήνεια διατυπωμένης, δημοσιογραφικής υποχρέωσης, περί μη «συκοφαντικής σπίλωσης» υπολήψεων, πολλώ δε μάλλον άνευ διασταύρωσης των ....όποιων πληροφοριών, με την επίκληση αορίστων φημών ! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εξωτερίκευση των αισθημάτων εκ πολλών κατευθύνσεων και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πιο καθαρά τι έκρυβαν στα μύχια της καρδιάς τους και πολλοί φίλοι ειλικρινείς, που έσπευσαν να μας εκδηλώσουν την συμπάθειά τους, αλλά και πολλά «φίδια», που έχυσαν το δηλητήριό τους κατά πάνω μας!


Δυστυχώς γι' αυτούς τους τελευταίους πρέπει να πούμε ξεκάθαρα, ότι η ανυπόγραφη, δήθεν «είδηση» μας αφήνει παγερά αδιάφορο, αλλά και μειδιώντα! Δηλώνουμε καθαρά και έντιμα, ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καταθέσεις στο Εξωτερικό και συνεπώς ούτε προσωπικές συναλλαγές με περιεχόμενο την μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικά Ιδρύματα του Εξωτερικού, ώστε το όνομά μας να έχει κάποια θέση στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Μακάρι να είχαμε κάποιες καταθέσεις στο Εξωτερικό και ας μας έγραφαν στην περιώνυμη λίστα Λαγκάρντ! Τότε θα είχαμε αναπτύξει περισσότερο το φιλανθρωπικό μας έργο στο χώρο της ποιμαντικής μας ευθύνης! Συνεπώς, αν υπάρχει κάποιο όνομα, που να ταιριάζει με το δικό μας, ας ψάξουν κάπου αλλού…!

Αντιλαμβάνομαι, ότι με την γραφίδα μας ενοχλούνται πολλοί, κάποτε-κάποτε και από τον εκκλησιαστικό χώρο. Ας γνωρίζουν, ότι τα «επικοινωνιακού τύπου» τερτίπια τους δεν μας πτοούν! Εμείς, με τη βοήθεια του Θεού, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αλήθεια, όπως η ψυχή μας την προσλαμβάνει και την εκδέχεται. Τα πικρά και πικρόχολα λόγια τους τα γράφουμε στα «παληά μας τα παπούτσια!» Αν, λοιπόν, αυτοί οι πικρόχολοι διαδοσίες έχουν μέσα τους μερικές σταγόνες εντιμότητος, ας γράψουν συγκεκριμένα στοιχεία, ώστε να έχουμε μπροστά μας κάτι συγκεκριμένο και τότε θα απαντήσουμε. Με σκιές και φαντάσματα δεν μπορούμε να δώσουμε μάχες. Εξ άλλου «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται». Γιατί πως και τι να απαντήσουμε στην πρόταση «Μυρίζει λιβάνι σίγουρα για να μην πούμε ....αμβροσία»; Έτσι, πονηρά, όπως τα γράφουν, ούτε και η τσιμπίδα του Νόμου μπορεί να τους πιάσει.

Τελειώνοντας, να υπενθυμίσω προς κάθε κατεύθυνση: την παροιμία της λαϊκής μας μούσας: «Aλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες!» Διαβεβαιώ τους πάντες, πως η συγκεκριμένη λίστα ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΛΙΒΑΝΙ από το Αίγιο, τουλάχιστον όπως το εννοεί ο ανώνυμος κατήγορός μας. Εδώ, με την βοήθεια του Χριστού μας, μυρίζει μόνο το «εκκλησιαστικό λιβάνι».

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

IRΤο ΦΙΜΟΥΤΡΟ KAI ο ιδιοκτήτης του δεν έχουν καταδικαστεί για εκβιασμούς; Είναι αξιόπιστο;