22.4.14

Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΙ ΑΕ.. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Ο διανοητικά και ψυχικά ανάπηρος χριστιανοφασιστας Αμβρόσιος Λένης δεν εκπλήσσει κανένα με τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του που μόνο σκοπό έχουν να ενισχύσουν τις φαντασιώσεις αυτού και των ομοίων του για την εγκαθίδρυση ενός απόλυτου θεοκρατικού καθεστώτος τύπου Ιράν η Αφγανιστάν ακόμα καλύτερα..

Παρεμβαίνει στη δημόσια ζωή και να δημιουργήσει κλίμα υπέρ συγκεκριμένων σκοπών και σε καμία περίπτωση δεν δέχεται την οποιαδήποτε καλοπροαίρετη η κακοπροαίρετη κριτική.. για να μην μιλήσουμε για έλεγχο στο ταμείο..

Με χρυσαυγιτικου τύπου μεθοδολογία και ιδιαίτερα τεχνάσματα αποκρύπτει στοιχεία από φορείς και υπηρεσίες οι οποίες ενδεχομένως μπορούν να του προκαλέσουν προβλήματα.. Επιτυγχάνει τους σκοπούς του εκμεταλλευόμενος το θρησκευτικό συναίσθημα ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

Ήρθε η ώρα νομίζουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα γύρω από την εξέλιξη μιας αμαρτωλής ΑΕ η οποία υπό τον απόλυτο έλεγχο του μητροπολίτη έφτασε να φυτοζωεί αντί να αποτελεί μηχανή ανάπτυξης.

Από μια γρήγορη ανάγνωση των οικονομικών στοιχείων της Μετόχι ΑΕ η οποία είναι ιδιοκτήτρια του πασίγνωστου (για λάθους λόγους) στο πανελλήνιο ξενοδοχείου προκύπτει ότι όχι μόνο δεν παράγει κέρδη αλλά τεράστιες ζημίες.

Αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα είναι  το γεγονός ότι παρότι αποτελεί ιδιωτική επένδυση, κατά ένα μεγάλο μέρος έχει επιδοτηθεί από χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων μέσω του υπουργείου ανάπτυξης με  25% για την κατασκευή του νέου κτιρίου και 45% για την αναπαλαίωση των κατεστραμμένων κτιρίων.

Όλα αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά.. Προκύπτει όμως το ερώτημα του εάν μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί όλοι εκείνοι οι έλεγχοι από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου ανάπτυξης ώστε να πιστοποιηθεί ότι οι επιδοτήσεις που δόθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς τους οποίους δόθηκαν!

Είναι άγνωστο εάν μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος από τον νόμο έλεγχος ολοκλήρωσης του έργου ώστε να πιστοποιηθεί εάν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του ελληνικού δημοσίου με τα οποία επιδοτήθηκε η Μετόχι ΑΕ έχουν δαπανηθεί νόμιμα...

Στην αναμονή λοιπόν για πειστικές και ουσιαστικές απαντήσεις...

Ευλόγησον Δέσποτα...

Aigio.org

ΥΓ.: Από παλιά στο κουρμπέτι ο σεβασμιότατος!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα ψοφήσει,μπας και ξεβρομίσει
λιγάκι ο τόπος;
Δεν πρόκειται για έναν απλό φασίστα.....
Το ΠΡΑΓΜΑ αυτό είναι πετυχημένο,
διότι είναι σκατόψυχο και κατά
πολύ χειρότερο οπό αυτό
που ΄΄πιστεύει΄΄