16.5.14

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ AIGIO.ORG...

Λάβαμε και ως οφείλουμε δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση του Θανάση Παναγόπουλου μέσω του δικηγόρου Παναγιώτη Θεοφανόπουλου ο οποίος φανταζόμαστε είναι εξουσιοδοτημένος γι' αυτό..

Είναι αστείες δικαιολογίες όχι μόνο ως προς την ουσία αλλά και το χρόνο που επιλέξατε να απαντήσετε για την υποτιθέμενη πρόταση Παναγόπουλου για τα σκουπίδια. Εξαντλήσαμε το θέμα παρουσιάζοντας όλα τα σχετικά στοιχεία που προέκυψαν από διαδικτυακή έρευνα και καθιστούν ανύπαρκτη όχι μόνο την εταιρεία και τους υποτιθέμενους επενδυτές αλλά και την τεχνολογία. Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και το μόνο που προσπαθείτε να επιτύχετε με αυτή σας την παρέμβαση ετούτη τη στιγμή είναι να σώσετε το προφίλ σας από μια καταφανώς λανθασμένη επιλογή... Γνωρίζει περισσότερα ο αδερφός σας κύριε Θεοφανόπουλε που είναι και πάλι υποψήφιος με τον Στάθη...

Κατά τα λοιπά δεν ασχολούμαστε με διαμάχες μεταξύ ιδιωτών. Ο Παναγόπουλος όμως από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την πολιτική και επιθυμεί να διοικήσει είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει το σύνολο της περιουσιακής του κατάστασης στη δημοσιότητα και πιο συγκεκριμένα να την αναρτήσει στην ιστοσελίδα του δήμου Αιγιαλείας. Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες περί διαθεσιμότητας αντιγράφων και κάντε αυτό που είστε υποχρεωμένος να κάνετε δια νόμου ώστε να πάψουν να υπάρχουν παρερμηνείες..

Αναφέρετε ότι: 7) Δεν κάνει σε κανένα  εντύπωση πως ζούν και πως πλουτίζουν και πως αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα ΓΝΩΣΤΟΙ ανεπάγγελτοι της πολιτικής.

Αυτό το ερώτημα ίσως θα πρέπει να το θέσετε στον υποψήφιο του συνδυασμού σας Γιώργο Ντίνο που ως ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Καλογερόπουλου έχει παρκαρισμένο στο υπόγειο του σπιτιού του μια Maserati αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ... Το γνωρίζετε αυτό κύριε Παναγόπουλε;; ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;

Οι όποιες ενέργειές Σας θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον ΑΜΕΣΑ και ΠΡΙΝ τις εκλογές . Μετά «είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο».


Ακολουθεί η απάντηση Παναγόπουλου μέσω Θεοφανόπουλου...

THEOFANOPOULOS PANAGIOTHS  μέσω o55oov@otenet.gr

ΠΡΟΣ
Τον συντάκτη της ιστοσελίδας Aigio org και κάθε άλλο αρμόδιο.

Διάβασα το συκοφαντικό και υβριστικό σας δημοσίευμα για τον υποψήφιο Δήμαρχο  κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο.


Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσης». Για την μεν ιστορία με τα σκουπίδια τα όσα αναφέρονται στο σχόλιό μόνον ως κακόβουλα και εκπορευόμενα από συγκεκριμένα πρόσωπα συγκεκριμένων αντίπαλων συνδυασμών  που είτε λόγω δημοσιογραφικής ένδειας είτε ως εργολάβοι και εκπρόσωποι άλλων οικονομικών συμφερόντων που  έχουν ονοματεπώνυμο έκαναν ότι μπορούσαν για να ναυαγήσει η νέα πρόταση και να οδηγηθεί ο Δήμος διά μέσου της «Παπανικολού» στο εργοστάσιο της Πάτρας το οποίο γνωστή στο Πανελλήνιο εταιρεία έχει αναλάβει . Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς εάν ήταν αληθής και συμφέρουσα η πρότασή του, γιατί :

1)      ποτέ δεν δόθηκε πράσινο φως από τον Δήμαρχο για την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που ΔΕΝ θα κόστιζε στον Δήμο ούτε ένα ευρώ, καθότι η οποιαδήποτε σύμβαση δεν θα είχε αντάλλαγμα , είχε δε βολιδοσκοπηθεί η αγορά  συγκεκριμένου ακινήτου στην περιοχή Ρυάκια Ελίκης .

2)        Οι εταιρείες των οικονομικών φαντς έχουν την αρχή για κάθε δραστηριότητα σε κάθε χώρα να συστήνουν νέα εταιρεία , έτσι ώστε σε περίπτωση αρνητικής πορείας να μη φορτώνονται τις αμαρτίες της οι λοιπές του ιδίου επιχειρηματικού ομίλου.

3)      Η λύση της Παπανικολού καθώς και το εργοστάσιο στην Πάτρα (που θα έχουν και μάλιστα σοβαρό χαράτσι με την δέσμευση όλων των επόμενων γενεών) έχει τις ρίζες της σε προηγούμενες δημοτικές αρχές , πριν καν εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος ο κ. Α. Παναγόπουλος.

4)      Η τελική απόφαση για την Παπανικολού απετέλεσε προσωπική επιλογή του νυν Δημάρχου κ. Θεοδωρακόπουλου , ο οποίος μάλιστα καμαρώνει για αυτό, όταν απέκλεισε λίγο προ της ολοκληρώσεως της διαδικασίας την αλλοδαπή εταιρεία με τον εναλλακτικό και οικολογικό τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων, ο οποίος ήταν σχεδόν ίδιος με τον προτεινόμενο ΤΩΡΑ από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παπακωνσταντίνου .

5)      Αποτελεί πραγματικά αναπάντητο ερώτημα τι άραγε  μεσολάβησε και δεν ολοκληρώθηκε μια σύμβαση με ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών. Χωρίς την καταβολή ούτε ενός ευρώ σε αντίθεση με το  1.500.000 € !!! περίπου που κοστίζουν  ετησίως τα σκουπίδια.

6)      Μήπως η έλλειψη του ανταλλάγματος χαλούσε την βρώμα και δυσοδία που αποπνέει η οικονομική διαχείριση των σκουπιδιών;

7) Δεν κάνει σε κανένα  εντύπωση πως ζούν και πως πλουτίζουν και πως αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα ΓΝΩΣΤΟΙ ανεπάγγελτοι της πολιτικής.

8)      Πράγματι ο κ. Θανάσης Παναγόπουλος , εκ Κουνινάς Ορμώμενος, υιός Αγροτών και αυτοδημιούργητος , δεν κρύφτηκε και δεν έχει να κρυφτεί από κανέναν, διότι ήταν πάντοτε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ .

9)      Τα περιουσιακά του στοιχεία μετά από μια μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία ως συμβολαιογράφος είναι γνωστά και καταχωρημένα στο Υποθηκοφυλακείο Αιγιαλείας εις την μερίδα του οποίου έχει πρόσβαση ο κάθε ένας ενδιαφερόμενος και ως εκ τούτου δεν είναι κρυφά .

10)        Υπέβαλε ως όφειλε στην αρμόδια αρχή , όπως όλοι οι αιρετοί δήλωση περιουσιακής κατάστασης (αντίγραφο της οποίας υπάρχει στην διάθεση οποιουδήποτε).

11)     Για δε τα αναφερόμενα στο πρόσωπο του ανωτέρω ως οικονομικού εγκληματία , από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Aigio org το οποίο και στο παρελθόν είχε επανέλθει για το ίδιο  θέμα μετά από κακόβουλη ανάρτηση του ιδίου καταγγέλλοντα , και μετά από εξηγήσεις που δόθηκαν , κατέβασε το σχετικό δημοσίευμα.  Τώρα παραμονές εκλογών προφανώς η εν λόγω ιστοσελίδα επαναφέροντας το ίδιο θέμα , προφανώς και εξυπηρετεί μέσα από την συκοφαντία τις ανάγκες συντήρησης του ιδίου αποτυχημένου δημοτικού σχήματος, το οποίο ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ πλέον ότι έχει χάσει τις εκλογές και προσπαθεί να σωθεί από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας , με την γνωστή Γκεμπελική Τακτική «πες, πες, πες και στο τέλος όλο και κάτι θα μείνει».

12)     Διότι όποιος νομίζει ότι έχει πραγματικούς γενετικούς αδένες και δεν τους έχει -αν τους έχει- για διακοσμητικούς λόγους και βεβαίως πιστεύει ότι ασκεί κρητική έστω και σκληρή από δικαιολογημένο συμφέρον και δεν είναι κοινός συκοφάντης του Ποινικού Δικαίου και Ψευτοπαλληκαράς που κρύβετε πίσω από τα φουστάνια της ανωνυμίας του και ενδιαφέρεται να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ , ήτοι εάν ο ανωτέρω κ. Αθ. Παναγόπουλος  είναι ή όχι οικονομικός εγκληματίας, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τον γνωστό μηχανολόγο μηχανικό και έμπορο Ι.Σ. στο Αίγιο και επί της οδού  Κορίνθου , στον πεθερό του οποίου ανήκε το περιουσιακό στοιχείο και ο οποίος  ήταν παρών    κατά     την      σχετική       διαδικασία   και είναι ο  Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ  αρμόδιος  (και ουδείς άλλος)  για να δώσει όλες τις αναγκαίες διευκρινήσεις .

13)    Μετά την ως άνω ενημέρωση , θα ήταν σκόπιμη και τιμητική των γεννητικών αδένων του όποιου αναρτήσαντος το συκοφαντικό δημοσίευμα μια ανάλογη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ Δήλωση, έτσι ώστε να λυθεί και η εύλογη απορία στους αναγνώστες σας εάν ο ανωτέρω είναι ή όχι οικονομικός εγκληματίας; ή ΕΝΤΙΜΟΣ συμπολίτης; και εάν το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό ή όχι; και ποιόν συγκεκριμένο συνδυασμό και ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ εξυπηρετεί ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ των δημοτικών εκλογών;

14)      Οι όποιες ενέργειές Σας θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον ΑΜΕΣΑ και ΠΡΙΝ τις εκλογές . Μετά «είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο».

Με εκτίμηση Γνωστός και επώνυμος


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να πούμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ:
Οι περισσότεροι των υποψηφίων είναι βουτηγμένοι μες τη βρωμιά...το περίεργο όμως είναι ότι τους μυρίζει πιο πολύ η βρωμιά των άλλων υποψηφίων και όχι η δική τους! Αυτά και καλή ψήφο με σύνεση και αντικειμενική συλλογική κρίση, γιατί όποιος βγει θα είναι πάνω για την επόμενη μισή δεκαετία...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.....
ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ!!
ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΑ ΤΟ 2013!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΗΘΟΣ ΟΜΟΙΟΥΤΑΙ ΤΟΙΣ ΑΡΧΟΥΣΙ!