24.5.14

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεν έχουμε σκοπό να ποινικοποιησουμε την επιχειρηματικότητα. Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους. Ο Θανάσης Παναγοπουλος ΥΠΗΡΞΕ μέλος εταιρείας στο παρελθόν όπως συμμετείχε και σε πλειστηριασμό. Το κακό είναι ότι όσο ασχολείται κάποιος με το άτομό του νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ο υποψήφιος δήμαρχος επιμένει να διαψεύδει.

Οφείλουμε εδώ να πούμε ότι το θέμα συμμετοχής Παναγοπουλου στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ανέδειξε χθες ο δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος Γιώργος Φιλιπποπουλος με τηλεφωνική παρέμβαση του στο ράδιο Αίγιο. Εμείς απλώς ψάξαμε και βρήκαμε τα σχετικά ΦΕΚ.

Για τη νομιμότητα συμμετοχής του συμβολαιογράφου Παναγοπουλου και δικηγόρου Θεοφανοπουλου ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Για να είμαστε δίκαιοι με όλους Παναγοπουλος, Θεοφανοπουλος και Πολυδωροπουλος σύστησαν από κοινού στις 21-7-2010 εταιρεία περιορισμένης ευθύνης  με διακριτικό τίτλο Σολεφορτε ΕΠΕ από την οποία τον Φεβρουάριο του 2011 Παναγοπουλος και Θεοφανοπουλος αποχώρησαν.

Εταιρεία πάντως σε κάθε περίπτωση μεταξύ των τριών ΥΠΗΡΞΕ.

Ακολουθούν τα σχετικά ΦΕΚ και σύνδεσμοι.

Aigio.org
http://www.et.gr/idocs-nph/search/fekAeEpeForm.html?args=ghPriTbqMLO1KL8YLjv4MblPftDoqEuJcm07a3ltPJz7SbR6Q7-y5HuAEP5mMG8HzLn5AZLPoLz8UqWb_zFijJ2fGF4Kd99saOJx-u0D4IVTnsGJfumkMNA2fmgNpO0m

1 σχόλιο:

Γιώργος είπε...

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι αργόσχολοι είναι να ασχολούνται με τους επιτυχυμένους και να τους φθονούν... Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα...